ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

Counter-Strike. Fnatic și MiBR s-au calificat în playoff la Flashpoint 2

Fnatic și Dignitas au jucat cu locul de playoff pe masă în sezonul 2 din Flashpoint, cea mai tare ligă de Counter Strike: Global Offensive.
Fnatic și Dignitas au jucat cu locul de playoff pe masă în sezonul 2 din Flashpoint, cea mai tare ligă de Counter Strike: Global Offensive.

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 12:20 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 15:36

Fnatic și Dignitas au jucat cu locul de playoff pe masă în sezonul 2 din Flashpoint, cea mai tare ligă de Counter Strike: Global Offensive. Deși părea o confruntare echilibrată, lucrurile nu au stat deloc așa. 

Fnatic a dominat clar, mai ales pe prima hartă, Dust2, unde s-a impus cu un categoric 16-6. Ceva mai echilibrate au stat lucrurile pe Inferno, dar la final tot Fnatic s-a impus. Dignitas va încheia pe locul 3 în grupă, dar va mai avea o șansă să ajungă în playoff. 

Cei de la MiBR au început să se apropie din nou de elita CS:GO, iar acest lucru a fost evident și cu forZe. Brazilienii au controlat disputa și s-au impus pe ambele hărți, Nuke și Inferno. Iar cu această victorie a venit și locul în playoff, la Flashpoint 2.

Citește mai multe știri din eSports: 

Moment important pentru CS:GO » Borna impresionantă atinsă de popularul shooter

Câștigătorii și pierzătorii „zilei transferurilor gratis” în LoL

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează