ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Allan Saint-Maximin a impresionat la Newcastle și acum a primit un upgrade mare în FIFA 20

Allan Saint-Maximin
Allan Saint-Maximin

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 13:29

Allan Saint-Maximin poate deveni unul din cei mai buni fotbaliști din joc. 

Modul Carieră în FIFA 20 poate fi o metodă foarte bună să îți petreci timpul în această perioadă și cei de la EA au grijă mereu să modifice atributele jucătorilor sau să introducă fotbaliști noi pentru a menține provocarea. 

Potențial de 86 OVR pentru francez

Așa că, deși momentan fotbalul este oprit, compania americană a decis să recunoască evoluțiile bune și realizările lui Allan Saint-Maximin  din acest sezon. Francezul a fost, probabil, cel mai bun jucător de la Newcastle, club care se pregătește să devină noul Manchester City în Anglia, dacă tranzacția de vânzare a clubului va avea loc. 

Până atunci fanii „coțofenelor” pot să se bazeze pe un fotbalist care, dacă este jucat bine, are șanse să devină unul din cei mai buni jucători de pe postul lui. Acum francezul a ajuns la o valoare de 80 OVR, la 23 de ani, cu un potențial de 86. Saint-Maximin poate fi varianta ideală în jurul căruia un gamer poate să își construiască echipa. Cu 93 la accelarație, 90 dribling și nu numai, atacantul francez va deveni o opțiune pentru mulți dintre jucători.

Citește mai multe știri despre FIFA 20 pe categoria eSports!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează