ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

EA ar putea elimina din FIFA bucuria fotbaliștilor de după gol

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 04:40 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 10:49

Mai mulți gameri cer eliminarea secvențelor în care fotbaliștii celebrează marcarea unui gol. 

La începutul lunii iunie cei de la EA Sports au promis că vor lua măsuri și mai dure pentru a lupta cu toxicitatea dintre gameri și pentru a-i elimina pe cei care au reacții exagerate sau care emit comentarii nepotrivite și îi agresează pe alți jucători.

Foarte mulți de utilizatori FIFA au ridicat o problemă la care nimeni nu se gândise până acum. Este vorba de modul în care cei de la EA au recreat în joc diversele moduri de bucurie ale fotbaliștilor de după un gol. O parte din gameri consideră că reluările repetate, peste care nu se poate sări, contribuie la crearea unei atmosfere dăunătoare într-un joc oricum foarte competitiv. 

EA Sports acuzată de încurajarea toxicității între jucători

Gamerii pretind că există destui utilizatori care se folosesc de anumite tipuri de bucurie (de exemplu cea în care un fotbalist duce degetul la gură pentru a reduce la tăcere rivalii) ca să îi agaseze pe adversari. Și îi consideră responsabili pe cei de EA Sports de încurajarea toxicității între jucători, prin introducerea acestor filmulețe în joc. 

Cum această discuție a căpătat o amploare mare pe rețelele de socializare, nu ar fi de mirare ca în curând să vedem bucuria fotbaliștilor doar pe terenul real. 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează