ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Bernardo Silva a câștigat duelul cu Isco și Inaki Williams

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 17:20 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 19:14

Jucătorul lui City, Bernardo Silva, a primit un card special în Ultimate Team. 

Silva nu a avut un sezon foarte reușit, poate de aceea și trupa lui Guardiola este la distanță așa mare de Liverpool în Premier League. Portughezul are totuși un mic motiv de bucurie în aceste zile: se poate lăuda cu noul lui card de 94 OVR.

Bernardo Silva primește un card de 94 OVR

Portughezul chiar are cu ce să se mândrească, cardul lui poate destabiliza orice defensivă, cu driblingul aproape de perfecțiune, o viteză surprinzător de mare și pasele precise care îl plasează în categoria playmakerilor de top. În plus, Silva nu este un decar clasic, el joacă mai mult pe flancul drept, de unde poate pătrunde în careu și să tragă la poartă, mai ales că nici la finalizare nu stă deloc rău. 

În plus, în urma votului, portughezul stă bine acum și la jocul cu piciorul mai slab. Totuși prețul este unul destul de mare, undeva între 200.000 și chiar 300.000 de monede. Iar acest SBC dificil trebuie îndeplinit până pe 15 iulie. Rămâne de văzut dacă jucătorii vor considera că acest card merită efortul.

Citește mai multe știri din eSports: 

FIFA 20. Dybala și Aubameyang, cele mai importante carduri în Echipa Săptămânii: cum arată „11-le”

FIFA. Doi fotbaliști de la Liverpool, printre cei mai buni din FIFA! Ce carduri au primit

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează