ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Fanii lui Leeds se simt furați de EA! S-au revoltat când au văzut Echipa Sezonului

Ben White a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Leeds // FOTO: Guliver/GettyImages
Ben White a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Leeds // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 10:46

Suporterii divizionarei secunde Leeds au protestat după ce Ben White, unul din cei mai buni jucători ai albilor, n-a prins Echipa Sezonului în Championship din FIFA 20.

Nu toți fanii din Anglia așteaptă Echipa Sezonului în Premier League. Mulți dintre ei au așteptat cu sufletul la gură cardurile speciale emise de EA pentru fotbaliștii din diviziile inferioare engleze. Și n-au fost dezamăgiți. Nume ca Aleksandar Mitrovic, Kalvin Phillips sau Matheus Pereira au primit carduri importante, de 92 sau 91 OVR, care îi transformă în variante foarte bune pentru mulți gameri. 

Suporterii au pornit o campanie de strângere de semnături

Fanii lui Leeds au explodat însă când au văzut că unul dintre favoriți, fundașul central Ben White, nu a fost inclus deloc. Fotbalistul n-a lipsit nici un minut din cele 37 de partide disputate de formația lui Marcelo Bielsa și este unul din principalele motive pentru care Leeds este aproape de o promovare mare în Premier League. 

„EA ne-a furat, nu se poate să nu vezi așa ceva. Poate White este doar în imaginația noastră” s-au revoltat fanii pe rețelele de socializare. Rămâne de văzut dacă EA va reacționa și fotbalistul va primi, până la urmă, cardul așteptat, mai ales că suporterii au pornit deja o campanie. 

Citește mai multe știri din eSports: 

Sergio Aguero a intrat în inima fanilor FIFA 20, dar riscă să fie pedepsit de EA

Ianis Hagi, strălucitor în FIFA20, cu noul card special creat pentru el! 9 goluri într-o singură partidă + ce atribute are

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează