ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

Diogo Jota și-a construit o nouă echipă imbatabilă în modul Ultimate Team din FIFA 21

Diogo Jota (24 de ani) FOTO IMAGO
Diogo Jota (24 de ani) FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 16:44 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 17:46

Portughezul Diogo Jota (24 de ani) de la Liverpool a profitat de de perioada în care a fost accidentat și a construit o echipă imbatabilă în modul Ultimate Team din FIFA 21.

Dacă tot nu a putut să o ajute Liverpool de pe teren, din cauza unei accidentări, atacantul portughez s-a ocupat de cealaltă pasiune a lui: construirea unui lot puternic în Ultimate Team. 

Jota este un jucător împătimit, cu trofee de FIFA la activ, așa că știe cum să formeze o echipă competitivă. În ultima confruntare, adversarul său s-a arătat impresionat de formația fotbalistului de la Liverpool

Jota are 5 carduri de 90+ OVR în echipă

Apărarea nu pare impresionantă, dar este una solidă, cu Nick Pope, în poartă, iar Joe Gomez, Kyle Walker și James Tavernier se află în linia defensivă. Pe flancul stâng apare fostul său coleg de la Wolverhampton, Adama Traore, care este cel mai rapid fotbalist din joc.

În schimb, linia mediană este una care șochează. Două legende, Patrick Vieria și Ruud Gullit, formează cuplul de mijlocași centrali. Lângă ei, mai avansat, apare Cristiano Ronaldo. Superstarul portughez n-a avut loc în atac, pentru că acolo se regăsesc doi fotbaliști foarte rapizi, Lozano, de la Napoli și chiar Jota, cu cardul lui de 99. Vârful de careu este un alt ICON, brazilianul Ronaldo, probabil cel mai valoros vârf din joc în acest moment. 

Gamerii au apreciat echipa construită de portughez, una foarte echilibrată și capabilă să câștige aproape orice meci. 

Citește și alte știri despre Esports:

Două legende fac senzație în FIFA 21!

Unul din cei mai bogați gameri din istorie și-a transformat casa în sediu pentru echipă

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează