ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

Start spectaculos în sezonul european de Lol: Rekkles a debutat fulminant pentru noua sa echipă

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 10:16 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 11:03

Sezonul european de LoL a început spectaculos. Toți ochii stăteau pe noua vedetă a celor de la G2, la primul meci al anului, contra MAD Lions.

Rekkles trebuia să se integreze în echipa contra căreia a luptat de atâtea ori. Și să înlocuiască un alt nume greu, pe Perkz, plecat să încerce o nouă provocare, peste ocean. 

Rekkles s-a integrat de minune în noua echipă

Ei bine, fanii celor de la G2 Esports pot răsufla liniștiți. În Rekkles, au un nou gamer de clasă, iar echipa a arătat excelent în acest prim meci. Cunoscuți pentru tactica lor agresivă și pentru modul cum provoacă mereu lupte, cei de la G2 au adoptat aceeași tactică și acum. O parte din specialiști considerau că jucătorul venit de la Fnatic, nu se va integra în acest mod de joc, uneori haotic. 

Din contră, Rekkles a stăpânit partea inferioară a hărții, nu a ezitat să se implice în lupte și a reușit multe kills. Ba chiar a reușit un „steal” miraculos la Mountain Dragon, pentru a încununa un debut de senzație. Și după acest succes, lucrurile arată foarte bine pentru G2

Un star din NFL vine să „rupă” concurența în VOLTA: este primul star de fotbal american ce își face apariția în FIFA 21

FIFA 21. Luis Suarez primește un card senzațional! Cum pot fanii să-l obțină

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează