FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSA STEAUA

VIDEO Top 6 „oferte” amuzante primite de Alex Chipciu, după declarația virală anti-CSA: „De Crăciun, are pulpa dreaptă din spate”

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2023 20:20 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 21:06

Declarațiile dure ale mijlocașului Alexandru Chipciu (34 de ani), după CSA Steaua - U Cluj 1-3, au provocat o serie de reacții amuzante.

La finalul meciului din Ghencea, fostul mijlocaș de la FCSB a avut un discurs dur la adresa „militarilor”. Declarațiile sale au fost comentate, amuzant, la Radio Sport Total FM, în emisiunea „Fluier final”.

Ulterior, moderatorul emisiunii și editorialistul Gazetei Sporturilor, Narcis Drejan, a publicat pe Facebook o parte dintre cele mai amuzante „oferte” primite în direct de Alex Chipciu, cel mai probabil de la fanii FCSB-ului, rivala CSA în lupta pentru identitatea Stelei.

A atras toate privirile în Ghencea » Cu o fustă scurtă și numărul 7 pe spate, Bernie Szocs a dat lovitura de start
CSA STEAUA - U CLUJ
A atras toate privirile în Ghencea » Cu o fustă scurtă și numărul 7 pe spate, Bernie Szocs a dat lovitura de start

Top 6 „oferte” amuzante primite de Alex Chipciu după ce s-a luat de CSA Steaua

  1. „Năvodari și Bușteni, cazare gratuită pentru Chipciu”
  2. „După declarația asta, domnul Chipciu primește gratuit, pe viață, mustul din Slobozia”
  3. „Are pulpa dreaptă din spate de la porcul de-l tai de Crăciun”
  4. „Niște Mici de la Ciotoianu pentru Chipciu. Câți vrea el”
  5. „Reparații gratis pe viață pentru laptopul lui Chipciu, tot la Breaza. Cazare pe viață la Breaza. Virusez calculatoare pentru Talpan”
  6. „Mâncare la restaurantul meu din Buzău toată viața pentru Chipciu”.

Concluzia lui Narcis Drejan: „Morală: Nu știam că fanii anti CSA sunt atât de ospitalieri și de înstăriți”.

VIDEO VIDEO. Chipciu: „Dacă asta e Steaua, cu echipamentul ăla fake, am luat-o razna!”

Fluierat, înjurat și numit „sclavul lui Becali” de ultrașii de la CSA Steaua în timpul meciului, fostul jucător de la FCSB a vorbit în termeni extrem de duri după partidă. Primele declarații au fost surprinse de microfoanele de ambianță, înainte de startul interviului propriu-zis, când Chipciu credea că nu e înregistrat. Apoi, fotbalistul a continuat în aceeași notă și la conferință

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla «fake» (n.r. - fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în țara asta!”, a spus Chipciu înainte de startul conferinței, când probabil credea că nu e înregistrat.

Citește și:

Daniel Oprița acuză, după înfrângerea din Cupă: „E ca și cum au pistolul la ei. «Taci, că te împușc!»”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (16)
superstar24
superstar24  •  29 Septembrie 2023, 09:23
Postat de Catalynn_7 pe 28 Septembrie 2023, 22:17

Cred ca ați ratat-o p’asta și chiar e păcat: “ CSS ofera trofeul CARCOTASUL ANULUI adversarului nostru de astazi: Alexandru Chipciu Mentionam ca am ales castigatorul pe baza meritului propiu vorbind despre Steaua, fiind acesta condamnat la inchisoare: "In temeiul art. 87 alin. 1 din OUG nr. 195/2002 republicata condamna inculpatul CHIPCIU MIHAITA ALEXANDRU la pedeapsa de 1 an închisoare. In temeiul art. 81 Cp suspenda conditionat executarea pedepsei pe o durata de 3 ani reprezentând termen de încercare stabilit n conditiile art. 82 Cp. în temeiul art. 359 alin. 2 C.p.p., atrage atentia inculpatului asupra dispozitiilor art. 83 C.p referitoare la revocarea suspendarii conditionate a executarii pedepsei. Obliga inculpatul la plata sumei de 700 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat din care suma de 200 lei onorariul aparatorului din oficiu. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare". Cum se face ca toti cei ce reneaga Steaua au cate o condamnare in CV? Culmea nu? La fel ca G.B., musty sunama, cel din cutia de carton, samd. Felicitari, Alex! Trofeul este numai al tau!”

Da, orice stelist care iubeste echipa Steaua, care evolueaza neincetat din 1947 pana in prezent doar in prima divizie, stie ca Alex a fost prins baut la volan pe vremea cand juca la Brasov. Cum facem cu cei de la sud care au fost condamnati sau eliberati recent dupa ani grei de puscarie?

Jeptar
Jeptar  •  29 Septembrie 2023, 08:38

Am urât din tot sufletul Steaua și Dinamo pentru măgăriile făcute înainte de 1989. Ce goluri din ofsaid de trei metri ne mai dădeau, cum ne luau jucătorii de 18 ani să facă miliția sau armata etc. Merită din plin tot ce li se întâmplă astăzi.

dZ372LT
dZ372LT  •  29 Septembrie 2023, 02:57
Postat de vivi.napoca1_ pe 28 Septembrie 2023, 21:37

De fapt Chipciu " A fost *** ciobanului " el ar vrea sa se confunde cu adevărata " Mare Steaua " dar a fost și este un anonim ,norocos ca a prins și el niște echipe ,Anderlect - rezerva ,CFR- bani mulți pe degeaba ,mai nou la " U " vrea el sa facă toate dar mai mult încurcă!? Eu ( și nu numai ) nu am auzit și văzut un fotbalist cu numele Chipciu sa reprezinte ceva pt. fotbalul romanesc ! Acum la 35 de ani pt. Chipciu îl vad un nou ( parca nu sant destui ) politician alături de *** !? Fotbalistul trebuie sa vorbească pe teren ! PS. El chiar crede ca vorbește bine la TV. Ăștia îl cheamă ca este penibil !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează