FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI 2019

SUPERCUPA ROMÂNIEI 2019, CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // VIDEO Andrei Artean, eroul Viitorului, în lacrimi: „Ganea mi-a spus că dau gol. Dedic totul mamei mele care mă veghează de Sus”

CFR Cluj - Viitorul 0-1 // Supercupa României
CFR Cluj - Viitorul 0-1 // Supercupa României

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 22:11

Andrei Artean (25 de ani) a adus Supercupa României în vitrina celor de la Viitorul, după victoria în fața celor de la CFR Cluj, scor 1-0, meci în care a marcat unicul gol al partidei cu o execuție de senzație.

Vezi AICI detalii despre meci

„E ceva de nedescris pentru că pentru asta muncim în fiecare zi și ne dorim foarte mult aceste trofee. Am lacrimi în ochi pentru că mi-a fost foarte greu. Îi dedic totul familiei mele și mamei mele care mă veghează de Sus.

A venit Ganea la mine la începutul meciului și mi-a spus că simte că dau gol, iar nea Fane Preda mi-a zis «te rog, dă și tu un gol că de un an te aștept». De un an sunt la Viitorul”, a spus Andrei Artean, la TV Digi Sport.

 

 

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // Gheorghe Hagi, direct în istorie după triumful din Supercupă! E al 10-lea antrenor care reușește tripla în fotbalul românesc!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
doomsday2000
doomsday2000  •  09 Iulie 2019, 11:31

Bravo

geogeo
geogeo  •  06 Iulie 2019, 23:00

Bravo Artean! Capul sus, vor veni si alte reusite!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează