FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR - FCSB

Andrei Vlad, omul Supercupei chiar de ziua lui: „Colegii au vrut să îmi facă acest cadou” + Ce a declarat Nedelcu

Andrei Vlad, portar FCSB +41   FOTO
Andrei Vlad, portar FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 21:20 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 22:11

În ziua în care a împlinit 22 de ani, Andrei Vlad a pierdut Supercupa României. CFR Cluj s-a impus la loviturile de departajare în fața lui FCSB, scor 4-1, după 0-0 în timpul regulamentar. 

La finalul partidei de pe „Ilie Oană”, portarul lui FCSB a fost ales „Omul meciului”, chiar de aniversarea sa. Vlad a avut o prestație foarte bună în timpul regulamentar, cu multe intervenții salvatoare în contextul iureșului ofensiv al celor de la CFR. 

„Acele două penalty-uri ratate de noi au făcut diferența, nu putem să îi învinuim pe colegii noștri, asta a fost. La fiecare meci trebuie să încerc să îmi ajut echipa să câștige, în primul rând să nu primim gol. Trebuie să mergem înainte, începem play-off, trebuie să o luăm meci cu meci și să ne îndeplinim obiectivul, câștigarea campionatului. Sunt sigur că au vrut să îmi facă acest cadou (n.r. - câștigarea trofeului), dar dacă nu s-a putut, nu putem da timpul înapoi”, a declarat Vlad după meci. 

Ce a declarat Dragoș Nedelcu, după Supercupa României:

Am muncit foarte mult 90 de minute, ne-am dat viața pe teren, din păcate penalty-urile au făcut diferența. Trebuie să îi felicităm pe juniorii care au intrat astăzi pe teren, și-au dat viața. Au făcut un meci bun, au ținut de minge, și-au dat viața.

Noi ne-am dat viața pe teren. Când am venit la stadion, obiectivul a fost să câștigăm Supercupa. Din punctul meu de vedere, la penalty e loterie, oricine poate rata.

Nu o să fie o bătălie în 2 pentru titlu, nu trebuie să excludem Craiova și Sepsi. Mai avem 10 finale, pe aceasta de astăzi am pierdut-o dar sperăm să le câștigăm pe restul 10.
- Dragoș Nedelcu, FCSB

+37 FOTO

CFR - FCSB 0-0 (4-1) // Ionuț Rada: „Nu cred că mai există alianțe în fotbal în 2021”

Mai multe știri despre Supercupa României:

Fază controversată în Supercupă: CFR a cerut penalty, Radu Petrescu a dat „galben” pentru simulare » Iordănescu și Petrea s-au luat la ceartă!

Vocile Gazetei » Supercupa CFR Cluj - FCSB, comentată live de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Remus Răureanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
299488937053679
Leo Si Alex  •  16 Aprilie 2021, 11:05

Uitativa la *** asta de Stoichita cum este imbracat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10156661614577582
Mircea Rusu  •  16 Aprilie 2021, 10:38
Postat de talpaiadului pe 16 Aprilie 2021, 03:06

Rusine Stoichita, Andrei Vlad nu avea nevoie de galusca aia de premiu. Ce legatura are ziua lui de nastere cu "omul meciului"? Ba nenicule, Vlad a incasat 4 goluri, iar FCSB a pierdut meciul cu 4-1, cum sa fie Vlad cel mai bun de pe teren?!? Sau poate ca Arlauskis nu considerat "om" in viziunea expertului Stoichita...

nu exagera

dubluv
dubluv  •  16 Aprilie 2021, 08:36
Postat de talpaiadului pe 16 Aprilie 2021, 03:06

Rusine Stoichita, Andrei Vlad nu avea nevoie de galusca aia de premiu. Ce legatura are ziua lui de nastere cu "omul meciului"? Ba nenicule, Vlad a incasat 4 goluri, iar FCSB a pierdut meciul cu 4-1, cum sa fie Vlad cel mai bun de pe teren?!? Sau poate ca Arlauskis nu considerat "om" in viziunea expertului Stoichita...

cu ce parte a corpului ai "gandit" cand ai spus ca Vlad nu poate fi omul meciului pentru ca a primit 4 goluri din penalty?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează