FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - CRAIOVA

UPDATE // VIDEO + FOTO Federația, compromis cu fanii olteni! Ce s-a întâmplat înaintea finalei Cupei

Fanii olteni refuză să asiste la finala Cupei României, Astra - CS Universitatea Craiova, dacă organizatorii nu permit punerea în scenă a unei scenografii.
Fanii olteni refuză să asiste la finala Cupei României, Astra - CS Universitatea Craiova, dacă organizatorii nu permit punerea în scenă a unei scenografii.

Articol de - Publicat sambata, 22 mai 2021 19:51 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 20:23

Fanii olteni au refuzat să asiste la finala Cupei României, Astra - CS Universitatea Craiova, dacă organizatorii nu permiteau punerea în scenă a unei scenografii. Ulterior, problema s-a rezolvat și au intrat cu tot cu afișe și bannere

UPDATE 19:50 » FRF, compromis cu fanii olteni

Organizatorii finalei Cupei României au permis, după lungi negocieri, accesul fanilor cu materialele necesare scenografiei. 

Știrea ințială: Fanii olteni refuză finala Cupei României

Fanii olteni nu sunt de acord cu protocolul exprimat clar de FRF înaintea finalei dintre Astra și CS Universitatea Craiova. Ajunși la arena „llie Oană” în jurul orei 18:30, cu mai multe autocare, suporterii refuză să intre pe stadion, dacă oficialii nu le permit introducerea materialelor pregătite. E vorba de o întreagă scenografie. Ultrașii și-au vărsat furia asupra Federației și a președintelui Răzvan Burleanu. 

Protocolul FRF interzice scenografiile la finala Cupei

Arena „Ilie Oană” va putea găzdui fani la finala Cupei, fără să depășească 25% din capacitate. Ca acest lucru să se întâmple fără a pune în pericol sănătatea spectatorilor, Federația a elaborat un protocol amplu. La unul dintre puncte se menționează că scenografiile nu sunt permise!

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+4 FOTO

Să nu introducă în incinta Stadionului „Ilie Oană” niciun fel de inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe sau alte suporturi care conțin texte, litere, simboluri, sloganuri, imagini ori texte; sunt permise doar steagurile celor două finaliste arborate pe suport din material plastic; Nu sunt acceptate bannerele de dimensiuni mari care obturează vizibilitatea.
- Protocol FRF

VIDEO Fanii Craiovei și-au vărsat furia pe Răzvan Burleanu

Citește și alte știri despre finala Cupei României:

VIDEO Pavel Badea pune presiune pe jucători înainte de finala Cupei: „Dacă nu câștigăm, sezonul e ratat!” + „Palmaresul este la CSU”

CS U Craiova „atacă” Ploieștiul cu Craioveanu în frunte: suporterii au cumpărat toate biletele pentru finala Cupei României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
lionforever
lionforever  •  23 Mai 2021, 01:42
Postat de george_br pe 22 Mai 2021, 21:39

Nu, ba... In dispretul tuturor regulamentelor, CSU Craiova a fost inscrisa DIRECT in Liga a doua! Se intampla asta in anul de gratie 2013, anul nasterii ei!

A trimis brutarul săgețile pe aici sau e o rătăcire? fcu est 1948 nu joaca finala cupei ca nu s-a calificat pt acest lucru.

george_br
george_br  •  22 Mai 2021, 21:39
Postat de observator_federal pe 22 Mai 2021, 19:25

Anul trecut, pentru Cupa României -***! în disprețul tuturor regulamentelor!- Fcsb a fost recompensată de FRF cu 260.000 euro. Anul ăsta, finalistele Cupei României vor primi împreună 200.000 euro (150 respectiv 50 mii) de la FRF ("Să trăiască!... iască!... iască!). Ba mai mult, la ultima ediție a "prestigioasei" competiții Cupa Ligii, Gino&Justin i-au oferit lui Gigi un arbitraj "cu dedicație" Marius Avram și un premiu de 400.000 euro!!! Cei care conduc fotbalul românesc sunt, de fapt, cei care l-au îngropat în ***!

Nu, ba... In dispretul tuturor regulamentelor, CSU Craiova a fost inscrisa DIRECT in Liga a doua! Se intampla asta in anul de gratie 2013, anul nasterii ei!

terente1
terente1  •  22 Mai 2021, 20:33

Cele 3 mari ia fiecare cate ceva: CFR castiga titlul, Craiova probabil ia cupa iar FCSB ia berbecul de aur.Toata lumea fericita

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close