Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 07:54 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 08:03

Basarab Panduru l-a taxat de Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, după meciul cu CSA Steaua, 0-0, în grupele Cupei României.

Omul de afaceri nu a așteptat finalul meciului din Ghencea. A plecat de la stadion în minutul 83, iar Basarab Panduru spune că mesajul pe care îl transmite Dan Șucu prin plecare sa nu este unul potrivit.

Florin Talpan, după remiza cu Rapid: „FCSB, retrogradată în liga a cincea!” + „Oprița se plânge, dar ia mii de euro”
Steaua - Rapid 0-0
Florin Talpan, după remiza cu Rapid: „FCSB, retrogradată în liga a cincea!” + „Oprița se plânge, dar ia mii de euro”

Basarab Panduru se ia de Dan Șucu

„Să nu prindă aglomerația... Nu ai de ce să te superi. În etapa 14 te superi pentru ce? Te superi pentru ce? Ce mesaj dai dacă pleci? Știa că se iese greu... A plecat să nu prindă aglomerația.

Eu cred că vrea să plece din cauza asta, să nu stea acolo o oră cu maşina. Cred că pleca şi dacă Rapid ar fi condus cu 1-0. De ce să te superi? Dacă te conduce FCSB cu 3-0, pleci la pauză? Că așa pare. Dacă e 0-0 aici în minutul 83 și pleci, ăia dacă te conduc cu 3-0, ai plecat la pauză. Tot timpul pleci așa...”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport.

VIDEO Șucu a plecat înainte de finalul meciului Steaua - Rapid

E clar că am prins o zi mai puțin bună. Trebuie să arătăm mult mai bine duminică. Mergem să dăm totul pe teren cu FCSB, trebuie să jucăm cu mai multă ambiție. În seara asta n-am arătat bine în faza ofensivă, asta e clar. Nu ne-am arătat valoarea și plecăm doar cu un punct. Acum trebuie să câștigăm în ultima etapă contra lui CFR, ne-am obișnuit de vreo doi ani să punem presiune singuri pe noi. 

- Daniel Niculae, președinte Rapid

Citește și:

Mihai Stoica nu s-a putut abține după Steaua - Rapid » Cum i-a ironizat pe steliști

Remus Răureanu, după derby-ul din Ghencea: „Steaua are numai o galerie anti-Becali, o conducere rușinoasă și o marcă în sertar. Rapid n-are lot de campioană”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”