Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 14:35 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 16:40

Adrian Păun se antrenează cu cei de la CFR Cluj, pe fondul situației conflictuale din Israel, iar suporterii l-ar vrea din nou în formația alb-vișinie. Alte detalii sesizate în fotografia de la ziua lui Vasile Mogoș

CFR Cluj se luptă în acest sezon pentru un nou titlu, după seria fulminantă din perioada 2018-2022, când a bifat cinci campionate consecutiv. Totodată, formația din Gruia și-a setat ca obiectiv și Cupa României, iar mâine seară, joi, de la ora 20:30, va fi vacarm pe Cluj Arena, la derby-ul local cu U Cluj.

Fostul jucător al FCSB a marcat primul gol pentru U Cluj și are un mesaj de forță: „Sunt întotdeauna pregătit”. Câți fani așteaptă pe stadion cu CFR Cluj
U CLUJ - CFR CLUJ
Fostul jucător al FCSB a marcat primul gol pentru U Cluj și are un mesaj de forță: „Sunt întotdeauna pregătit”. Câți fani așteaptă pe stadion cu CFR Cluj

Luptă aprigă în Cupa României, ”grupa de foc” a competiției

Se anunță peste 20.000 de spectatori la cel mai așteptat meci pentru clujeni, mai ales că ambele formații ale urbei sunt în formă. Echipa lui Andrea Mandorlini a ajuns la un punct de liderul FCSB în campionat, în timp ce formația lui Ioan Ovidiu Sabău țintește play-off-ul după șase meciuri (3 victorii, 3 remize) fără înfrângere în Liga 1. Totodată, cele două echipe sunt cu ochii și pe Cupă.

Grupa B este, probabil, cea mai atractivă din această fază a competiției. Primele trei locuri ale clasamentului sunt ocupate de Rapid, CFR și U Cluj, cu câte 3 puncte, toate cu același golaveraj 3-1, apoi sunt Alexandria, Botoșani și CSA Steaua!

Poza de la ziua lui Mogoș: detaliile observate de către fani

Cei de la CFR Cluj l-au sărbătorit ieri, după succesul de acasă, scor 3-1, cu campioana en titre, Farul Constanța, pe fundașul dreapta Vasile Mogoș, care a împlinit 31 de ani. Internaționalul a devenit un om important pentru Mandorlini, mai ales că este accidentat Cristi Manea.

3-4a fost scorul meciului U Cluj - CFR Cluj în august 2023, în startul sezonului de L1, după un meci fulminant, ce-a dus la îndepărtarea lui Anton Petrea din echipa alb-negrilor

În fotografia postată pe Facebook de către oficialii grupării, suporterii au sesizat și prezența în grupul ardelenilor a lui Adiță Păun, 28 de ani, fotbalist care s-a întors în Transilvania după conflictul din Israel. Fotbalistul atât de apreciat de către fanii "feroviarilor" se antrenează de mai multe zile cu fosta sa formație, având în vedere că sezonul este blocat în Țara Sfântă.

8trofee a cucerit Adrian Păun cu CFR Cluj, dintre care 5 campionate

Păun este jucătorul celor de la Bnei Sakhnin, locul 9, dar, momentan, se pregătește la Cluj Napoca. Suporterii au sesizat și ei prezența lui, l-au salutat și-l îmbie să se întoarcă în Gruia.

700de mii de euro a fost suma transferului lui Păun de la CFR la Hapoel Beer Sheva, gruparea ce l-a împrumutat apoi la Bnei Sakhnin

”Da, am început de vreo 2 săptămâni sa ma antrenez cu CFR-ul. Situația in Israel e încă instabila”, s-a limitat să spună Adiță Păun pentru GSP.

S-a discutat cu Betancor, ce va urma pentru spaniol

În imaginea cu grupul jucătorilor și oamenilor din staff-ul administrativ și tehnic apare și spaniolul Jefte Betancor, care a plecat la pauza meciului cu Farul (3-1), supărat pentru schimbare.

Conducerea clubului și Mandorlini au dialogat cu atacantul, rămâne de văzut cum vor acționa cei de la echipă vizavi de Betancor. Într-o situație similară, în trecut, Alibec a fost sancționat.

Totodată, în poză apare și Ermal Krasniqi, 25 de ani, care n-a mai jucat de la finalul lunii septembrie, de la meciul de Cupă de la Alexandria. Internaționalul kosovar s-a accidentat la acea partidă și va mai dura ceva timp până când va fi din nou în formația CFR-ului, fiind în plin proces de recuperare.

10meciuri a adunat Krasniqi pentru CFR Cluj în acest sezon, în toate competițiile, având un assist și o medie de 42 de minute jucate

VIDEO. Totul despre U Cluj - CFR Cluj

Citește și alte știri:

Ape tulburi în Gruia » Furios că a fost schimbat, a plecat de la stadion la pauză! Președintele îl avertizează: „Știți ce am făcut cu Alibec”

Recomandare de la Sabău pentru Iordănescu: „Nu-i fac eu echipa, dar sunt cam cei mai buni din campionat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”