FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CORVINUL - SEPSI 1-0

VIDEO Continuă sezonul miraculos al Corvinului: „Am mai scris o filă frumoasă din această poveste!” + imagini speciale cu bucuria

FOTO: fccorvinul1921
FOTO: fccorvinul1921

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 20:28 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 20:28

Corvinul Hunedoara a învins-o pe Sepsi, scor 1-0, în runda secundă a grupei A din Cupa României Betano. Florin Maxim (42 de ani), antrenorul hunedorenilor, a explicat secretele succesului. 

Corvinul, nou-promovată în liga secundă, continuă sezonul excelent. E pe loc de play-off în campionat, iar în Cupă este ca și calificată în faza următoare. A câștigat primele două partide, cu Sepsi și Chindia, iar în ultima rundă se deplasează la Pecica.

Încă un antrenor din Superligă se teme pentru postul lui: „Eu sunt vinovatul principal! Îmi reproșez multe”
Corvinul - Sepsi 1-0
Încă un antrenor din Superligă se teme pentru postul lui: „Eu sunt vinovatul principal! Îmi reproșez multe”

Florin Maxim, după Corvinul - Sepsi 1-0

„A fost o atmosferă superbă, am lansat şi imnul. Un moment de bun augur, oamenii au fost alături de noi din primul minut şi cred că am mai scris o filă frumoasă din povestea acestei echipe. 

Am propus un joc curajos, chiar dacă, să fiu sincer, nu am avut chiar atât de mult timp la dispoziţie să analizăm în detaliu adversarul. Băieţii au înţeles însă foarte bine ce le-am cerut. De exemplu, Ştefănescu, poate cel mai în formă jucător al lor, nu cred că a avut vreo şansă de gol. 

Merită toţi felicitaţi, am fost un adevărat grup, aşa cum trebuie să fim mereu. Cred că, cu excepţia primului sfert de oră când cred că le-am arătat prea mult respect decât se cuvenea, i-am dominat pe cei de la Sepsi, am mai avut situaţii de gol. 

Am oferit spectacol şi celor din tribune şi mă bucur că am avut posibilitatea să facem oamenii fericiţi”, a spus Florin Maxim, potrivit site-ului oficial al Corvinului. 

VIDEO. Cum a sărbătorit Corvinul victoria cu Sepsi 

A fost o victorie cu inima, da! Am avut şi un plan tactic bine pus la punct, ne-au ieşit toate, aşa trebuie să arăţi dacă vrei să îţi îndeplineşti obiectivele. Mai avem un pas până a ne califica, nu trebuie să sărbătorim excesiv, ci să rămânem cu picioarele pe pământ. Calificarea în sferturile de finală este obiectivul nostru, da, dar aş vrea să fim precauţi şi să ne bucurăm de munca noastră după ce încheiem meciurile din grupă
- Florin Maxi, antrenor Corvinul

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Verdict dur în cazul accidentării lui Petrila » Rapid ia o măsură de urgență

Fostul jucător al FCSB a marcat primul gol pentru U Cluj și are un mesaj de forță: „Sunt întotdeauna pregătit”. Câți fani așteaptă pe stadion cu CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează