FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL TG. JIU

Caz uluitor petrecut la un meci din Cupa României » Șoferul autocarului a lăsat echipa care juca în deplasare la stadion și a plecat!

ACS Viitorul Tg Jiu
Foto: radioaccent
ACS Viitorul Tg Jiu Foto: radioaccent

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 15:46 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 13:10

La finalul meciului dintre CSO Filiași și ACS Viitorul Tg. Jiu, scor 3-2, fotbaliștii gorjenilor au fost abandonati la Filiași de șoferul autocarului.

După ce a condus cu 2-0 la pauză, Viitorul Tg. Jiu a ratat calificarea în faza următoare a Cupei României. Filiași a reușit un „comeback” impresionant, lucru care a avut repercusiuni asupra jucătorilor echipei de Liga 2.

Potrivit mai multor surse, în urma eșecului, șoferul autocarului a primit ordin să plece de la stadion fără să-i aștepte pe fotbaliști. Aceștia au fost nevoiți să se întoarcă acasă fiecare cum a putut. 

Unii și-au chemat prietenii de la Târgu Jiu, alții au beneficiat de mașini împrumutate de oficialii grupării din Filiași, iar unii s-au întors în oraș cu trenul, notează Oltenia TV pe pagina de facebook.

În sezonul trecut, Viitorul Tg. Jiu a ajuns până în semifinalele competiției, fiind eliminată de CSU Craiova, are avea să câștige trofeul ulterior.

Și Dunărea Călărași are probleme

Dunărea Călărași, fostă prim-divizionară se confruntă și ea cu dificultăți, după ce antrenorul Mirel Condei a fost înlăturat de la echipă, iar fotbaliștii anunță că nu au bani nici de treninguri.

Vremurile tulburi la Dunărea Călărași abia au început când clubul a intrat în insolvență. Numit antrenor astă-vară, antrenorul Mirel Condei a părăsit echipa după ce aceasta a rămas cu un lot restrâns numeric. 

Echipa a fost dată pe mâna unui antrenor secund, Marius Păun, în același timp „principal” la Spicul Vâlcelele, echipa din comuna natală a șefului CJ Călărași, Vasile Iliuță. Mai mult, fotbaliștii spun că „nu mai avem treninguri pentru deplasare”, iar echipa va merge, peste cîteva zile la Brașov. 

În prezent, cu doar două puncte, Dunărea Călărași este pe locul 15 în clasament, în Liga 2. A reușit doar două egaluri, ce-i drept, ambele în deplasare, 3-3 la Ripensia și 0-0 la Dej.

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Marica dezvăluie ce planuri are Gică Hagi la Farul + Ce spune despre „Derby de România”

Veste proastă pentru FCSB! Trupa lui Becali riscă să piardă 1,5 milioane de euro pe an!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  09 Septembrie 2021, 12:47

"La finalul meciului dintre CSO filiași și ACS Viitorul Tg. Jiu, scor 3-2, fotbaliștii gorjenilor au fost abandonati la Filiași de șoferul autocarului." nume de localitate scris cu lirera mica, apoi tot in ACEEASI fraza scris cu litera mare!!!! :(

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  08 Septembrie 2021, 21:44

Super

ang3ldev1l0
ang3ldev1l0  •  08 Septembrie 2021, 18:23

Metode staliniste de pedepsire

Vezi toate comentariile (4)
Comentează