Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 23:37 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 23:37

CSA Steaua și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda secundă a grupei B din Cupa României Betano. Daniel Vîrtej (26 de ani), fundașul „militarilor”, a fost implicat într-un conflict în prelungirile partidei. 

Steaua și Rapid nu s-au ridicat la nivelul suporterilor și au oferit un derby încâlcit, fragmentat, cu multe întreruperi și puține șanse reale de gol. 

Război în bannere la derby-ul CSA Steaua - Rapid » „Tzancă Ungureanu” vs „Crescuți tot lângă palat”
Steaua - Rapid 0-0
Război în bannere la derby-ul CSA Steaua - Rapid » „Tzancă Ungureanu” vs „Crescuți tot lângă palat”

VIDEO. Daniel Vîrtej, conflict în prelungirile meciului Steaua - Rapid 

Prelungirile meciului din Ghencea au oferit singurul moment cu adevărat tensionat. Chiar în fața galeriei Rapidului, Daniel Vîrtej, fundașul Stelei, și-a îmbrâncit un adversar.  Nu s-a oprit, a continuat disputa și cu ceilalți giuleșteni și a provocat furia suporterilor. 

Mai multe scaune au fost aruncate în direcția lui. „Centralul” Cătălin Busi a intervenit, i-a arătat cartonaș galben, dar Vîrtej nu s-a potolit. A fost surprins pe transmisiunea live când striga către un adversar: „Ne vedem după meci!”. 

Imediat după fluierul final, Vîrtej a fost muștruluit serios de antrenorul Stelei. Daniel Oprița a țipat la el: „Ce faci acolo?!”. Fundașul nu a plecat capul și s-a certat pe teren cu tehnicianul.

+5 FOTO

Adus în vara lui 2023 de la Gloria Buzău, Daniel Vîrtej a devenit rapid favoritul Peluzei Sud. Fundașul central este mereu primul la scandări după meci și e implicat frecvent în contre cu adversarii.

A fost un conflict, știți cum e la fotbal. Inițial, m-a călcat cu piciorul pe mână. Apoi am primit o palmă de la fundașul central cu experiență, domnul Grigore. A făcut un gest onorabil pentru un fotbalist cu cariera lui. În fine, nu vreau să vorbesc despre asta. Vreau să le mulțumesc fanilor Stelei. A fost o atmosferă foarte, foarte plăcută. Am plecat cu șansa a doua, dar cred că se putea face mai mult
- Daniel Vîrtej, după Steaua - Rapid

Clasamentul actualizat în grupa B din Cupa României Betano

VIDEO. Peluza Sud, show pirotehnic în Ghencea la CSA Steaua - Rapid 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mutare la Dinamo! Numele surpriză care vine și mai aproape de Ovidiu Burcă

Măldărășanu sare la gâtul arbitrilor: ”Îl apreciez pe Sebi Colțescu. E foarte bun. Dacă vrea ca un meci să se termine 3-3 atunci se termină 3-3”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”