FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova, obligată să părăsească arena „Ion Oblemenco” » Unde se va juca meciul cu Sepsi: „Am trimis deja o adresă”

FCU Craiova nu poate juca pe arena „Ion Oblemenco” meciul cu Sepsi, din „optimile” Cupei României.
FCU Craiova nu poate juca pe arena „Ion Oblemenco” meciul cu Sepsi, din „optimile” Cupei României.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 18:31 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 20:42

FCU Craiova nu poate juca pe arena din Bănie meciul cu Sepsi, din „optimile” Cupei României. 

FCU Craiova și Sepsi se vor întâlni joi, 28 octombrie, de la ora 18:00, în optimile de finală din Cupa României. Oltenii nu vor putea să joace pe arena din Craiova. Au primit o înștiințare din partea autorităților locale, potrivit căreia noul gazon nu ar face față unui număr atât de ridicat de meciuri. 

În a doua jumătate a lunii octombrie, arena din Bănie găzduiește trei meciuri din Liga 1, două ale celor de la CS Universitatea Craiova și unul al formației patronate de Adrian Mititelu.

FCU Craiova - Sepsi Sf. Gheorghe nu se joacă în Bănie

Marel Pușcaș, președintele celor de la FCU Craiova, a făcut deja demersurile pentru un nou stadion. Agreată a fost arena din Drobeta Turnu Severin, loc unde clubul lui Mititelu a evoluat și în ligile inferioare. 

Am primit notificarea, știm că nu suntem lăsați să jucăm la Craiova meciul de Cupă cu Sepsi, pentru protejarea gazonului. Așa că vom pleca să disputăm partida la Turnu Severin. Am trimis deja adresă la FRF în acest sens. 

Vreau să știe suporterii noștri că interdicția ține numai de meciul de Cupă cu Sepsi, celelalte partide, cele din campionat, le vom juca pe stadionul «Ion Oblemenco» din Craiova

- Marcel Pușcaș, potrivit Fanatik

FCU Craiova nu are dreptul să folosească denumirea de „Ion Oblemenco” la meciurile jucate pe teren propriu. CS Universitatea Craiova a obținut drepturile exclusive. La restul evenimentelor, denumirea oficială este „Complex Sportiv Craiova”.

Gazon XXL pe arena „Ion Oblemenco”

Noul gazon de pe „Oblemenco” are aproape 4 centimetri grosime, cu unul mai mult decât precedentul. Astfel, odată „prins”, îi conferă și o rezistență mai bună la solicitările la care este supus, respectiv la mișcările, la sprinturile și la tackling-urile jucătorilor.

FCU Craiova, obligată să părăsească arena „Ion Oblemenco” » Unde se va juca meciul cu Sepsi: „Am trimis deja o adresă”

Așa cum a anunțat Primăria, cea care a suportat toate costurile lucrării, noul „covor” este hibrid pe suprafața de joc și sintetic pe zonele laterale.

VIDEO Mititelu Jr, poveste legată de tricourile Craiovei: „Am văzut la Chelsea și voiam și noi! Am cusut gulerele pentru că aveau exclusivitate”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FCSB a mai pierdut un jucător! 12 indisponibili pentru meciul cu Mioveni » Cum poate arăta primul „11” + cine va conduce echipa de pe bancă

CCA l-a delegat la FCSB - CS Mioveni pe „inamicul” lui Gigi Becali: „Un kamikaze, e teleghidat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
jony_10
jony_10  •  17 Octombrie 2021, 15:59
Postat de george.br pe 16 Octombrie 2021, 17:40

Axa "PSD - ANRP - Rotaru" iti spune ceva?

Axa Pelendava -mititelu-fc booveni îți spune ceva? Dovedit!!!!

jony_10
jony_10  •  17 Octombrie 2021, 15:53
Postat de echilibrat pe 16 Octombrie 2021, 03:12

Asta e fals, clonache 2017 (marca e la noi, clona sinteti voi). Una este echipa orasului - cealalta este o firma de familie 100 %. Diferenta mare. Echipa orasului, adica primaria si clubul sportiv de drept public Universitatea Craiova sint parte a acestei initiative. Cealalta firma este afacerea unei familii de infractori. Diferenta mare. Echipa orasului trebuie sa aibe prioritate. 1 mlion de Euro au fost platiti de catre public tocmai pentru ca echipa familiei a distrus gazonul. A nu se confunda clona familiei cu singura echipa din lume care joaca sub numele Universitatea Craiova (vezi, site-urile FRF, LPF si UEFA; chiar si transfermarkt tot asa zice). Daca juca doar Universitatea Craiova, orasul nu trebuia sa cheltuie 1 milion de Euro pe un gazon nou. E simplu - matematica te face sa ai dureri de cap ?

Corect!

george.br
george.br  •  16 Octombrie 2021, 17:40
Postat de blue_sky_one pe 16 Octombrie 2021, 16:33

Mititelu nu a adus bani la buget ci ”a omis” sa aduca. Mai pe șleau, ce era obligat sa aduca si-a insusit (pe nedrept). Adica a furat. Si a sustras si jucatori de sub sechestru. Aspecte dovedite de instantele de judecata.

Axa "PSD - ANRP - Rotaru" iti spune ceva?

Vezi toate comentariile (41)
Comentează