FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - VOLUNTARI 2-1

Tamaș, reacție vulgară după finala Cupei: „Mă doare direct în c*r! Ce voiați, să stăm capră cu FCSB?!”

Gabriel Tamaș (38 de ani), fundașul central al ilfovenilor, a dezvăluit că a jucat cu o ruptură și a avut o reacție dură când a fost adus în discuție meciul cu FCSB, 2-2, din penultima rundă a play-off-ului. +24   FOTO
Gabriel Tamaș (38 de ani), fundașul central al ilfovenilor, a dezvăluit că a jucat cu o ruptură și a avut o reacție dură când a fost adus în discuție meciul cu FCSB, 2-2, din penultima rundă a play-off-ului.

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 23:24 / Actualizat joi, 19 mai 2022 23:42

Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat Cupa României, după o finală cu FC Voluntari, scor 2-1. Gabriel Tamaș (38 de ani), fundașul central al ilfovenilor, a dezvăluit că a jucat cu o ruptură și a avut o reacție dură când a fost adus în discuție meciul cu FCSB, 2-2, din penultima rundă a play-off-ului. 

„Cum să descriu meciul? Știam că sunt foarte buni pe contraatac. Au avut două șuturi extraordinare, din care au și marcat. Păcat că noi am forțat doar pe final, atunci au apărut și ocaziile. Asta e, felicităm echipa adversă. Ce să mai zic? Când pierzi o finală ești trist. Alții au pierdut campionate mondiale”, a spus Tamaș despre finala cu Sepsi, la Orange Sport.

Victoria lui Sepsi a lămurit totul! Cine joacă barajul pentru ultimul loc de Conference
Conference League
Victoria lui Sepsi a lămurit totul! Cine joacă barajul pentru ultimul loc de Conference

Gabriel Tamaș, vulgar după final Sepsi - Voluntari: „Voiați să stăm capră cu FCSB?!”

Tamaș a avut apoi o răbufnire și a folosit un limbaj vulgar când reporterul l-a întrebat despre o eventuală stare de oboseală resimțită, referire la remiza cu FCSB, în care Ciobotariu nu a menajat niciun fotbalist: 

„Știu unde vreți să ajungeți. Ăsta e lotul nostru. Nu s-a pus niciodată problema, noi am făcut două schimbări în meciuri tot sezonul. Eu am ieșit în minutul 2 cu ruptură, Meleke la fel. Ăsta e lotul nostru cu care am defilat și cu care am făcut performanță! Felicit jucătorii, staff-ul, conducerea. Păcat că nu am câștigat azi.

Mă doare direct în c*r de ce spun unii! Am avut ruptură de 3 milimetri și am vrut să joc. Ce voiați? Să stăm capră în fața FCSB-ului? Noi ne-am apărat mereu corect șansele. Când ne-au bătut cu 4-0, râdeau de noi. Îmi pare rău că nu am luat Cupa, atât. E păcat, dar ăsta este fotbalul!”.

VIDEO Vadim Rață, după Sepsi - FC Voluntari 2-1: „Nu știu exact ce n-a mers”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

VIDEO Marius Ștefănescu, gol à la Gică Hagi în finala Cupei României

Finala Cupei României, decisă de ce s-a întâmplat în weekend?! Cum au pregătit Bergodi și Ciobotariu meciul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (123)
rocknroll
rocknroll  •  20 Mai 2022, 19:25

Bine că n-ați stat capră cu Steaua, dar ați mereu cu *** de Cluj! Felicitări pentru cupa câștigată cu mulți ani în urmă! :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

francescoli1974
francescoli1974  •  20 Mai 2022, 17:56

Respect, Tamaș!

francescoli1974
francescoli1974  •  20 Mai 2022, 17:48
Postat de rocky5 pe 20 Mai 2022, 11:49

Respect Tamaș! Pe la ce echipă ai fost, ai tot incurcat fcsebeaua, iar asta te ridică la nivelul de respect pe care doar Moți îl mai are în fața românilor de pretutindeni!;)

Bravo, Tamaș,ai spus adevărul!

Vezi toate comentariile (123)
Comentează