FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS TUNARI - CSU CRAIOVA 1-1

„La Craiova e o problemă!” » Ilie Dumitrescu, după surpriza uriașă de la Tunari: „Nu îți mai trebuie antrenori”

Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport
Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2023 07:30 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 08:36

După CS Tunari - Universitatea Craiova 1-1 în prima etapă a grupei D din Cupa României, Ilie Dumitrescu, 54 de ani, a vorbit despre lipsa de randament a fotbaliștilor olteni.

La Tunari, pe un teren foarte rău, Craiova s-a făcut de râs. Formația cu pretenții de titlu a fost condusă de divizionara secundă vreme de 45 de minute, fiind salvată de la o rușine uriașă de golul lui Markovic din minutul 90.

Omul de televiziune e șocat de banii plătiți de Gigi Becali: „Niciun șef de bancă nu câștigă cât Chiricheș. Nici măcar Mugur Isărescu!”
LIGA 1
Omul de televiziune e șocat de banii plătiți de Gigi Becali: „Niciun șef de bancă nu câștigă cât Chiricheș. Nici măcar Mugur Isărescu!”

Ilie Dumitrescu: „La Craiova este o problemă”

„Cupa este o competiție care poate salva sezonul. Din competiția asta poți să ajungi să joci în Europa League, este un lucru extraordinar. 

Există și această scuză cu terenul, dar sunt zone unde ar trebui să se vadă o diferență totuși, cu tot ce înseamnă elita de acolo, nucleul ăsta important de jucători care întârzie să își pună amprenta în jocul echipei. Văd că au plecat antrenori, vin antrenori și nu reușesc să scoată maximum din acești jucători. Cred că e o problemă și din partea jucătorilor. 

Au o viață senzațională la Craiova, au salarii foarte mari, au o bază de pregătire, au stabilitate, au toate condițiile să facă performanță. Eu nu văd o reacție a lor. Indiferent cine este pe bancă, sunt jucători care au potențial, care au ca obiectiv să ajungă la echipa națională, să se transfere într-un campionat important. 

Nu îți mai trebuie antrenori, când intri în posesie și ajungi într-o anumită zonă nu trebuie să te mai învețe nimeni nimic, trebuie să faci diferența. 

La Craiova este o problemă. Nu știu ce se întâmplă, dar îl ai Markovic, jucător foarte bun, îl ai pe Koljic, îi ai pe Mitriță, pe Ivan, Roguljic, Bancu, Baiaram, Crețu, Screciu. Nu știu ce se întâmplă de nu pot forma o echipă foarte bună”, a declarat Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Mitriță e cam singurul cu personalitate și care are calitate de lider. Indiferent cu cine joacă, omul ăsta își face treaba. Ceilalți ar trebui să vorbească mai mult cu Mitriță.

- Ilie Dumitrescu

Dragoș Bon a tunat după ce Craiova s-a făcut de râs la Tunari: „Jalnic, nu pot să cred așa ceva!”

La finalul meciului, antrenorul interimar Dragoș Bon, 43 de ani, a avut un discurs dur, fiind vizibil iritat de condițiile de joc.

„Este un rezultat care nu ne face cinste. Nu trebuie să ajungem în astfel de situații. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar eu cred că fotbalul este făcut pentru spectacol.

Nu vreau să pară ca o scuză, felicit echipa din Tunari pentru punct, dar dacă continuăm să jucăm pe astfel de stadioane... cred că suntem departe... e 2023, ne mai mirăm de ce nu avem progres în fotbalul românesc. E jalnic, deci nu pot să cred așa ceva!

Au întâlnit o echipă din Liga 1, într-o competiție importantă, de mare tradiție în fotbalul românesc, pe un astfel de teren...

Puteam face egal cu Tunariul și pe un teren bun, dar cred că ofeream altfel de spectacol. Cred că și pentru ei este dificil, trebuie găsite soluții ca jocurile să se desfășoare pe terenuri care să poată oferi spectacol.

Nu vreau să pară ca o scuză, dar integritatea jucătorilor este mai presus de orice. Borța a călcat strâmb, i-a fugit piciorul. Și Roguljic a fost aproape de o entorsă la încălzire”, a tunat Dragoș Bon la flash-interviu.

Dragoș Bon: „Dacă nu ne trezim repede, este grav!”

Bon a analizat succint și meciul:

„Despre noi, e clar, continuăm să nu avem concentrare, să facem cadouri, să fim relaxați la finalizare. Dacă nu ne trezim cât mai repede, este grav.

Dacă vrem să mergem mai departe, trebuie să câștigăm următoarele două partide. Orice semieșec ar însemna în proporție mare ieșirea noastră din lupta pentru Cupă în acest sezon, ceea ce nu ne dorim”.

Tot din Cupa României: 

Căpitanul a fost eliminat stupid în Cupă, după două cartonașe în decurs a 3 minute!

Noul „principal” din acte al lui FCU, despre egalul chinuit scos cu Dinamo: „Am reglat situația la pauză”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
parachioara5
parachioara5  •  28 Septembrie 2023, 19:23

...la tine la mansarda este o problema ...vezi sa nu ti ia foc asa cum au luat foc mansardele blocurilor din Craiovita Noua ...

parachioara5
parachioara5  •  28 Septembrie 2023, 16:45

...dimco te uiti prea mult la Tv vino pe stadion ...tu cum ii ajuti pe baieti ?...din fotoliu ?...cea mai mare problema a noastra nu s propii jucatori ci baietii de la butoane din bucuresti care nu ne lasa sa jucam corect pe teren ...de aici ai impresia de delasare ...fiindca nu putem face nimic impotriva sistemului ...nu schimbam sistemul ne uitam neputinciosi cum ne bate fcsb cu 3-0 ...poti sa aduci toata echipa lui MC cu Guardiola cu tot ...in Romania n o sa iasa campioana ...ce tu ii crezi pe aia de la FRF ca se joaca in mod corect ?

dimco61
dimco61  •  28 Septembrie 2023, 14:41
Postat de parachioara5 pe 28 Septembrie 2023, 09:31

deocamdata n am pierdut nimik ...putem castiga grupa ...am facut egal ...nu ne a invins nimeni ca pe fcsb cu 5-0 acasa sau pe farul cu 4-0 ...nicio echipa nu i dinainte invinsa iar pe praful din Tunari se egaleaza valorile ...rusine sa va fie voua ca nu sunteti buni de nimik ...scrieti si comentati fara logica ...ped obositi ...

Sunt scuze nemeritate pentru niste jucatori care au gasit o baza de odihna in care au totul fara a oferi nimic,ba mai sunt si platiti foarte bine.Terenul a fost rau! Pai...a fost rau si pentru amaratii aia care au ratat o victorie importanta pentru ei.Pentru jucatorii ghiftuiti ai Craiovei,ce mai este important?Fotbalul,in niciun caz,nu!Mitrita a jucat cateva meciuri,apoi a intrat in atmosfera de delasare generala a echipei.Pierde aproape toate mingile,apoi isi are deja alibiul pregatit,la fiecare faza pe care o rateaza.pune mainile in solduri ca o baba si face pasi de incalzire pe teren,asteptand ca ceilalti sa recupereze.Din pacate,ceilalti au alte prioritati si mingea o recupereaza portarul,din plasa!Koljic,baiatul care lupta ca un leu,intra la mingi ca o domnisoara la ciclu,preocupata sa nu-si piarda tamponul.Cretu,care anul trecut facea minuni,acum joaca de parca i-au rapit adversarii familia si-l santajeaza.Markovic demonstreaza in fiecare joc ca nu exista atatea faze bune cate poate el sa strice,Baiaram e mereu omul nostru in minus si Ivan are deja alibiul pregatit,la fiecare faza de care isi bate joc.Daca as fi in locul lui Rotaru,de maine toti s-ar spala din lighean,ar manca la impinge tava si ar pleca la meciuri cu ia-ma nene!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează