FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 1-1

Ilie Dumitrescu avertizează: „Dinamo are nevoie de întăriri! Impactul este unul diferit față de Liga 2”

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a analizat situația de la Dinamo, după ce trupa din „Ștefan cel Mare” a remizat, marți seară, contra lui FCU Craiova, scor 1-1, în prima rundă a fazei grupelor Cupei României Betano. +9   FOTO
Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a analizat situația de la Dinamo, după ce trupa din „Ștefan cel Mare” a remizat, marți seară, contra lui FCU Craiova, scor 1-1, în prima rundă a fazei grupelor Cupei României Betano.

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 07:04 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 09:06

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a analizat situația de la Dinamo, după ce trupa din „Ștefan cel Mare” a remizat, marți seară, contra lui FCU Craiova, scor 1-1, în prima rundă a fazei grupelor Cupei României Betano. 

Dinamo pierduse în campionat, pe 15 septembrie, scor 0-1, în fața oltenilor.

Blestemul oltenilor? Reghecampf, eliminat la debutul în Cupa Regelui chiar de fostul fotbalist din Superliga!
ARABIA SAUDITĂ
Blestemul oltenilor? Reghecampf, eliminat la debutul în Cupa Regelui chiar de fostul fotbalist din Superliga!

Fostul mijlocaș al Stelei, Ilie Dumitrescu, a lăudat prestația „câinilor roșii” din meciul cu FCU Craiova. Acesta consideră că s-a văzut un anumit progres în jocul echipei, dar avertizează că Dinamo are nevoie de întăriri în iarnă pentru ca Ovidiu Burcă (43 de ani) să o salveze de la retrogradare. 

Ilie Dumitrescu, după Dinamo - FCU Craiova: „Dinamo are nevoie de întăriri”

„Impactul este unul diferit față de ce a avut în Liga 2. Progresul l-am observat și noi, dar toate echipele au menajat jucătorii importanți în Cupa României.

Dacă ne uităm la rezultatele lui Dinamo, cu echipele importante, nu au reușit să scoată ceva. E clar că e nevoie de întăriri ca să poți să îți pui în practic ideile.

Burcă e un antrenor foarte bun, mie îmi place foarte mult. Îl vom vedea că își va pune amprenta într-o echipă cu jucători cu mai multă calitate. 

Aici vorbim despre o echipă creată de el, cu niște jucători cu salarii foarte mici. Nu au salarii foarte mari, sunt convins că niciunul nu depășește 5-6 mii de euro pe lună”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport. 

Ilie Dumitrescu: „Dinamo e o echipă cu personalitate în joc”

„E o echipă lucrată, cu identitate de joc, dar e foarte greu să scoți rezultate cu echipele care au jucători cu maturitate, cu valoare și experiență în Liga 1. 

Cu toate echipele importante au fost momente bune de joc, dar e foarte greu pentru el, eu știu ce înseamnă, știu ce pregătește. 

E o echipă lucrată, dar ai nevoie de jucători cu personalitate în ultimii 20 de metri”, a mai spus fostul fotbalist. 

Ilie Dumitrescu: „A fost alt Abdallah în meciul cu FCU Craiova”

Ilie Dumitrescu a lăudat și prestația lui Hakim Abdallah (25 de ani), atacantul din Madagascar al celor de la Dinamo. 

„E primul meci al lui Abdallah care se ridică la un nivel foarte bun. În seara asta (n.r. - marți) a fost alt Abdallah. Ai nevoie de calitate, să îți pui în practică ideile, iar echipa să aibă o exprimare mai consistentă. 

Burcă e foarte greu de contracarat”, a concluzionat Ilie Dumitrescu. 

VIDEO. Dinamo - FCU Craiova. Ovidiu Burcă a tras concluziile serii după remiza de pe Arena Națională: „Am un sentiment bun după această partidă”

Citește și: 

Cu ultimul transfer la atac! » Ultimele vești de la FCSB, înaintea debutului în Cupa României Betano: cum ar putea arăta primul „11”

Rrahmani, gest politic provocator în Rapid – CFR: „Kosovo e Albania”. Se va sesiza FRF precum a făcut FIFA în cazurile Shaqiri și Xhaka?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  27 Septembrie 2023, 14:36

...ce ne intereseaza ce spune acest fcsb ist de dinamo ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează