FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - SEPSI 0-1

Mihai Rotaru, furibund după eliminarea din Cupă: „E o decepție foarte mare. Trebuie să ne apucăm de muncă din seara asta” + Ce a spus despre eventuala despărțire de Reghecampf

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe CS Universitatea și la returul semifinalei Cupei României, scor 1-0, și va juca în ultimul act împotriva lui FC Voluntari. +12   FOTO
Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe CS Universitatea și la returul semifinalei Cupei României, scor 1-0, și va juca în ultimul act împotriva lui FC Voluntari.

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 22:24 / Actualizat joi, 12 mai 2022 22:53

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe CS Universitatea și la returul semifinalei Cupei României, scor 1-0, și va juca în ultimul act împotriva lui FC Voluntari.

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, admite că au fost luate decizii greșite în acest sezon, dar susține că va merge în continuare pe mâna lui Laurențiu Reghecampf. 

Reghecampf nu i-a iertat pe Ivan și Bancu: „Nu am fost profesioniști! Asta nu e de scuzat”
CSU Craiova - Sepsi 0-1
Reghecampf nu i-a iertat pe Ivan și Bancu: „Nu am fost profesioniști! Asta nu e de scuzat”

Mihai Rotaru, după Craiova - Sepsi: „Am greșit cu toții!”

„Foarte mare tristețe, e o decepție foarte mare când pierzi ambele obiective. Trebuie să ne apucăm de muncă din seara asta. Eu văd meciurile ca un suporter, nu ca analist. S-au gestionat foarte prost anumite situații în atac. Ivan a avut o șansă mare, la fel și Markovic, Baiaram. 

Ca bani nu ne afectează, dar ca glorie, da. Identitatea unei echipe este dată de trofee. Va fi un venit neîncasat dacă nu ajungem în Europa.

Niciodată nu iau decizii la cald, nu începem să aruncăm imediat cu păreri. Laurențiu a început o treabă, trebuie să vedem unde am greșit, pentru că am greșit cu toții în acest sezon, asta e clar. Anul viitor trebuie să începem sub alte auspicii. Acum facem o analiză, ne punem la masa discuțiilor și trebuie să încercăm să ne calificăm în preliminariile Conference League”, a spus Mihai Rotaru, la „Digi Sport Special”.

Mihai Rotaru, despre viitorul lui Laurențiu Reghecampf

Întrebat dacă Laurențiu Reghecampf va fi înlocuit la vară cu Mirel Rădoi, conform unei informații publicate de Fanatik, Rotaru a spus: „Povești de seară! A, asta nu înseamnă că Mirel Rădoi nu poate fi următorul antrenor peste un an, peste doi ani, peste trei luni. Dar nu am luat în calcul așa ceva, nu s-a pus problema”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Cristi Balaj, despre jocurile de culise din lupta CFR Cluj vs FCSB: „De ce să ne ascundem? E o realitate!”

EXCLUSIV Cristi Borcea și Vladimir Cohn au căzut de acord în privința siglei lui Dinamo: „Simplu și la obiect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
maxp
maxp  •  13 Mai 2022, 19:32

Tipul e tare... Deci el nu privește ca analist, ci ca suporter, imediat apoi începe sa analizeze. Apoi, financiar nu ii afectează, dar primul lucru pe care îl zice e ca nu se încasează un venit dacă nu prind cupele europene. Pana la urma rezultatele sunt cam în concordanta cu lotul și cu banii investiți, termina pe 3 în spatele echipelor ce au investit mai mult și au făcut semi-finala de cupa, e adevărat, aici în spatele altor echipe.

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  13 Mai 2022, 16:41

Dle Rotaru inca de anul trecut echipa pe final a jucat similar cu asta. Stiti cum abia-abia s-a castigat cupa cu Astra care era daramata si deja retrogradata. Aceeasi echipa fara vlaga, indolenta,in care jucatorii nu se intrajutoreaza intre ei, nu se implica in presing, simuleaza atacul la deposedare si in concluzie joaca la alibi. Multi am cerut sa mai schimbati jucatorii blazati, fara chef de efort si joc si nu antrenorii. Ma rog e echipa dvs., dar dezamagirea si rusinea e a suporterilor. Micimani in efort si gandire, indolenti, incapabili, chiar rudimentari unii in joc, infumurati si imbuibati fata de altii care joaca neplatiti cu lunile. Lasati-l pe Sorin sa taie fara mila si cu Reghe sau Radoi sa faca echipa la nivelul footbalului de odinioara din Craiova.

leontin7777
leontin7777  •  13 Mai 2022, 13:32
Postat de Mihai Buzea pe 13 Mai 2022, 13:21

Acum *** cu cfr.

Argumentează pentru cine sau ce să încurce pe ***? Să facă pe Jiji campion? Nu merită efortul⚽

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează