FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - ASTRA

Paul Anton e deja cu gândul la campionat: „Este o atmosferă bună în vestiar, trebuie să evităm barajul” + Noutăți despre viitorul său

Paul Anton, Dinamo // foto: captură DigiSport +12   FOTO
Paul Anton, Dinamo // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 23:38 / Actualizat marti, 11 mai 2021 23:54

Paul Anton (30 de ani), mijlocașul lui Dinamo, a comentat eliminarea din Cupa României. Dinamo a câștigat manșa retur a semifinalelor cu Astra, 1-0, dar a pierdut la loviturile de departajare, scor 4-5. 

  • Cronica manșei retur, AICI
  • În cealaltă semifinală joacă miercuri, de la 20:30, Viitorul Pandurii și Craiova, 0-3 în tur.
  • Finala e pe 22 mai, la Ploiești.

Anton, care a transformat fără emoții un penalty la loviturile de departajare, a lăudat jocul făcut de echipa sa și spune că „alb-roșiii” se gândesc deja la meciul de campionat cu FC Argeș. Dinamo încearcă să evite clasarea pe locurile de baraj în acest final de sezon. 

Paul Anton: „Am pierdut loteria penalty-urilor”

„Eu zic că am făcut un meci bun, ne-am creat destule ocazii, nu am reușit să marcăm golul 2 iar la penalty-uri știe toată lumea că este o loterie, noi am pierdut-o. Sunt emoții până la final, suntem pe un trend bun, în seara asta am făcut un joc bun, asta ne dă speranțe și mergem la Pitești să câștigăm, să evităm barajul. 

Este o atmosferă bună, e normal, în seara asta este o supărare pentru că aveam o șansă bună să ne calificăm, dar asta este, mergem mai departe”, a declarat Anton la Telekom Sport. 

Întrebat dacă va continua la Dinamo și sezonul următor, Anton a spus: „Vedem, v-am zis că noi deja ne gândim la meciul cu Pitești și apoi vedem ce se întâmplă. Mai am un an de contract cu Dinamo, vedem. Nu eu trebuie să mă gândesc la asta, ci agentul meu, clubul. Cât sunt la Dinamo, eu dau 100% pentru acest tricou. 

Sunt câțiva jucători care au primit banii, știu că au intrat ceva bani, dar nu la toată lumea deocamdată. Am înțeles că sunt bani din salarii, iar în funcție de banca cu care fiecare lucrează, intră banii mai repede sau mai târziu, asta e singura problemă”.

Cadre tari din Dinamo - Astra:

foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
+8 FOTO

Mai multe știri despre Dinamo - Astra:

Aici s-a jucat totul! Moment crucial la penalty-uri: Mihaiu a ratat de două ori » De ce s-a repetat lovitura

Așa a vrut să dea? Eurogol în Dinamo - Astra!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  12 Mai 2021, 11:54

RESPECT Anton!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  12 Mai 2021, 07:55
Postat de parpalache pe 12 Mai 2021, 06:51

E,aici e aici!Sa nu cumva sa urmeze depresia- dupa meciul epuizant fizic si mental din semifinala Cupei si deziluzia ratarii calificarii!Timpul de recuperare-mai mult ca sigur-ca e scurt(Dinamo neavand „neamuri”la Liga),asa ca...ma astept doar la un egal cu Arges!Va fi mult mai greu cu Targoviste!

oboseala da , o sa fie un factor dar nu stim in ce masura. urmatorul meci e totusi duminica, e ceva timp de refacere. dar mai bine nu mai dadeam golul ala din minutul 89. depresie sau dezamagire nu are de ce sa fie ( poate pt Mihaiu) pt ca nu ne puneam noi chiar asa sperante in Cupa Romaniei. mai aveai si finala de Craiova, iar astia mereu joaca 110% contra noastra , plus ca noua ne lipseau si 4 jucatori. una alta e a 5a victorie consecutiva, i-am dominat, nu mai gresim in aparare , jocul nostru de atac are alt ritm si consistenta acum chiar daca nu da pe din afara la capitolul calitate. Astra nu au avut nicio ocazie clara in 120 de minute, adversarii nostri isi creeau 7-8 ocazii mari pe meci. sa comparam si cu meciul Astrei de la Medias unde aveau o ocazie mare la fiecare 5 minute ( in repriza a 2a , cat m-am uitat eu).

bjk86
bjk86  •  12 Mai 2021, 07:34
Postat de Costel Chelaru pe 12 Mai 2021, 05:44

Cortacero cu ce banca lucreaza, ca a trimis banii de 6 luni?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează