FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

3 declarații ale lui Ante Puljic: „Dinamo n-a fost prima opțiune” + ce își aduce aminte despre moartea tragică a lui Ekeng

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 18:56

Ante Puljic (31 de ani), fundașul lui Dinamo, a vorbit despre cum s-a realizat recent transferul său în Ștefan cel Mare, deși Gigi Becali anunțase că vrea să-l transfere. Fotbalistul a recunoscut că prima sa opțiune n-a fost Dinamo, după care a vorbit și despre moartea lui Ekeng din 2016. 

...despre interesul lui FCSB: „Mircea Rednic m-a sunat. El mi-a spus că mă vrea la Al Faisaly, mai ales că eram liber. Și am spus că este ok. El era aici la pregătiri în București. Am venit aici ca să mă întâlnesc cu Mircea Rednic. Am auzit și eu că m-ar fi sunat Gigi Becali, dar eu nu știu nimic. Doar ce am citit”, a spus Puljic pentru Fanatik

...despre Dinamo: „În începutul verii, nu vreau să mint, Dinamo nu a fost prima opțiune pentru mine. Mă gândeam la altceva pentru cariera mea, dar la final am acceptat această nouă șansă, această întoarcere” 

...despre decesul lui Ekeng din 2016: „Am fost pe bancă în acel joc pentru că la trei sau patru zile aveam un meci de Cupă. Mircea Rednic a decis să ne pună pe bancă, Ekeng era și el acolo. Este o mare tragedie pentru că el nici măcar nu trebuia să joace. I-a spus antrenorul că nu va juca decât dacă e nevoie de el. Dar, în timpul meciului Mircea a fost puțin supărat pe niște jucători, a decis să facă schimbarea. După aceea, știți ce s-a întâmplat”.  

1.000.000 de euroeste cota de piață a lui lui Ante Puljic

Vezi și:

DINAMO // Giani Kiriță, informație din interior despre vânzarea clubului: „Cred că suma e mai mare. Eu așa am auzit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
124864391762775
Doru Ungureanu  •  25 Octombrie 2019, 20:52

Să-i fie țărâna ușoară lui Ekeng.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează