FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A picat transferul lui Compagno » Echipa care s-a retras din cursă

Andrea Compagno/ foto Imago Images
Andrea Compagno/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 12:41 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 19:53

Transferul lui Andrea Compagno (27 de ani) de la FCSB la Konyaspor a picat. Turcii s-ar fi înțeles deja cu un alt atacant, Bouly Junior Sambou

Compagno a avut 3 oferte în acest mercato, toate acceptate de Gigi Becali, însă a ezitat să dea un răspuns și Konyaspor nu a mai avut răbdare. 

Internaționalul român a fost pe lista lui Galatasaray în acest mercato
GALATASARAY
Internaționalul român a fost pe lista lui Galatasaray în acest mercato

Turcii la care joacă Alex Cicâldău s-au înțeles cu Bouly Junior Sambou, un atacant de 25 de ani de la Wydad, potrivit Transfer Haberleri.

Konyaspor s-a retras din cursa pentru Andrea Compagno

Konyaspor a fost doar una dintre echipele care au făcut ofertă pentru Compagno. Aktobe, din Kazahstan, și un club din Ungaria îl mai voiau pe italian. Compagno a refuzat varianta Aktobe, iar clubul din Ungaria a găsit o altă variantă între timp. 

Olympiacos (Grecia) a fost și ea pe urmele lui Compagno, dar varianta nu mai e de actualitate. Perioada de mercato din Grecia s-a încheiat pe 31 ianuarie. 

Doar că nu e decis să plece, deși a fost lăsat în afara lotului la meciul cu Universitatea Craiova, 3-0, iar Becali a declarat că nu îl mai ia în calcul pentru restul sezonului.

Gigi Becali: „Nu mă mai interesează Compagno”

„Nu are rost să mai vorbim despre Compagno. El valorează mult, dar renunț eu la el. I-am dat hârtie să plece în Grecia, pentru 450.000 de euro. Îmi zic că e o echipă mare.

Nu mă mai interesează de el. Oricum, e cel mai cuminte om. Nu am avut jucător așa cuminte ca el! Și cum se antrenează, și tot...”, a declarat Gigi Becali în emisiunea „Liga DigiSport”.

În acest sezon, Compagno are doar 4 goluri în 23 de meciuri, în toate competițiile. În total, are 20 de reușite în 55 de prezențe.

Nu aș renunța niciodată la Compagno. Îți oferă alternativă și se antrenează excepțional. Niciodată nu a avut vreun reproș la adresa nimănui. Este un profesionist cum rar mi-a fost dat să văd, dar asta este situația. Cel care plătește trebuie să dicteze. Vii cu argumente, încerci să-l influențezi, dar am avut meciurile acestea și am arătat foarte bine fără el. În momentul în care patronului i se pune pata, nu se mai poate face nimic. Sunt discuții. 

- MM Stoica, conform Orange Sport

VIDEO. Gigi Becali, despre situația lui Compagno: „Are trei oferte. Să plece unde-o vrea”

Citește și:

Cât încasează Helmut Duckadam lunar de la statul român » Banii vin din 3 direcții
BANI
Cât încasează Helmut Duckadam lunar de la statul român » Banii vin din 3 direcții
Olăroiu, ofertă din Europa: ce salariu i-a promis formația care vrea să se bată pentru titlu și grupele UCL
TURCIA
Olăroiu, ofertă din Europa: ce salariu i-a promis formația care vrea să se bată pentru titlu și grupele UCL

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Syryus
Syryus  •  02 Februarie 2024, 20:12

Rămâne la noi

tallpaiadului
tallpaiadului  •  02 Februarie 2024, 15:00

De remarcat totusi declaratia lui MM in care isi exprima dezacordul fatza de felul in care Becali l-a tratat pe Compagno, in loc sa incerce sa explice savant cum ca ar fi de fapt o decizie inteleapta, ca de obicei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează