FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CSU Craiova n-a fost inspirată în mercato » Cel mai scump transfer e cel mai slab!

David Lazar, primul din dreapta, e cel mai scump transfer făcut de Craiova pentru sezonul în curs // foto: Imago Images
David Lazar, primul din dreapta, e cel mai scump transfer făcut de Craiova pentru sezonul în curs // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 24 martie 2022 07:42 / Actualizat joi, 24 martie 2022 07:54

Mihai Rotaru a avut ghinion cu jucătorii aduși pe bani la CSU Craiova. Pe David Lazar a dat 200.000 €, însă fostul portar al Astrei nu reușește să-i ia fața lui Mirko Pigliacelli. Iar Lyes Houri, luat împrumut, cu 150.000 €, s-a accidentat grav în ianuarie.

Finanțatorul Universității, Mihai Rotaru, a enumerat și ghinionul printre motivele pentru care alb-albaștrii nu mai au acum nicio șansă reală la titlu. Se referea la numeroasele accidentări din timpul sezonului și la numeroasele ocazii ratate. Despre ghinion se poate vorbi însă, cu siguranță, la transferuri.

Experimentul lui Becali pune un fotbalist într-o situație șocantă: semnează sau plătește 5 milioane de euro!
FCSB
Experimentul lui Becali pune un fotbalist într-o situație șocantă: semnează sau plătește 5 milioane de euro!

Găman și Houri, cei mai buni, sunt accidentați

Valerică Găman și Lyes Houri s-au dovedit de departe cele mai bune achiziții ale sezonului în curs. În ierarhia nou-sosiților alcătuită pe baza indexului InStat sunt primii, iar la nivelul întregului lot sunt în Top 5 deși nu mai joacă de multă vreme.

Primul din 7 noiembrie 2021, după ce s-a accidentat grav în meciul cu Farul (0-1), celălalt din ianuarie, când a suferit o ruptură de ligamente încrucișate în cantonamentul din Antalya (Turcia).

Dacă Găman a revenit la pregătiri, în cazul lui Houri e vorba despre o indisponibilitate până în vară și este cu atât mai dură cu cât Rotaru a scos 150.000 de euro din buzunar ca să-l împrumute de la Fehervar.

David Lazar n-a convins

O adevărată țeapă a luat omul de afaceri cu portarul David Lazar. Și l-a dorit foarte mult, dovadă că a plătit 200.000 de euro ca să-l aducă vara trecută de la retrogradata Astra. Numai că Lazar, portar de națională la vremea transferului, n-a reușit să-i ia fața lui Pigliacelli. Șanse a primit și-n campionat, și-n Cupa României, și-n Conference League, însă n-a fost convingător.

După ce italianul a încasat 4 goluri de la FCSB, pe Arena Națională, Reghe, abia sosit pe bancă, l-a titularizat pe David la returul cu Laci (0-0), din preliminariile Conference League, și apoi în campionat, cu FC Botoșani (1-2).

Problema? A primit foarte ușor golul doi, iar de atunci, antrenorul n-a mai avut încredere deplină în el. L-a readus pe Pigliacelli între buturi, titular și acum, în ciuda greșelilor pe care le comite!

Achizițiile CSU Craiova în 2021-2022

CSU Craiova n-a fost inspirată în mercato » Cel mai scump transfer e cel mai slab!

Lumini și umbre 

Dintre jucătorii aduși la parametru zero, cel mai bine arată Ante Roguljic. Mijlocașul ofensiv croat a plăcut de la bun început și, cu toate că n-a fost ferit de accidentări, are un bilanț OK: 12 meciuri, 3 goluri, un assist. 

Alex Crețu, „aruncat” de Gigi Becali și adus la dorința lui Reghe, e un luptător și cam atât. Iar Conte, adesea cu probleme medicale, și Vînă, așa cum au arătat până acum, n-au față de Universitatea Craiova.

Mai multe știri din Liga 1: 

Dinamovistul lipsit de emoții înaintea unui eventual baraj: „Îi «liniștim» pe toți, le dăm două sau trei din primul meci!”

MM Stoica iese la atac și îl pune la zid pe preparatorul-bătăuș: „Are probleme, îi recomand eu un psihiatru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează