FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - RAPID 2-1

VIDEO Mutu „a pus tunurile” pe „centralul” Rusandu: „Nu-mi explic! Nu știu dacă are ceva cu Rapidul sau asta e valoarea lui!”

Chindia a obținut prima victorie a sezonului în SuperLigă, 2-1 în fața Rapidului. Adrian Mutu, antrenorul alb-vișiniilor, a vorbit la final despre relaxarea cu care au intrat elevii lui pe teren. +17   FOTO
Chindia a obținut prima victorie a sezonului în SuperLigă, 2-1 în fața Rapidului. Adrian Mutu, antrenorul alb-vișiniilor, a vorbit la final despre relaxarea cu care au intrat elevii lui pe teren.

Articol de , - Publicat marti, 04 octombrie 2022 00:34 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 00:40

Chindia a obținut prima victorie a sezonului în SuperLigă, 2-1 în fața Rapidului. Adrian Mutu, antrenorul alb-vișiniilor, a vorbit la final despre relaxarea cu care au intrat elevii lui pe teren și a criticat prestația brigăzii conduse de Lucian Rusandu.

„La cald”, imediat după meci, Adrian Mutu a trecut cu vederea peste golul anulat incorect în minutul 19 de „centralul” Lucian Rusandu. A revenit furios în conferința de presă și a criticat în termeni duri prestația. 

VIDEO Adrian Mutu îl atacă pe Lucian Rusandu

„Am văzut și eu faza și nu îmi explic ce s-a întâmplat. E același arbitru care ne-a anulat golul cu Mioveni, atunci era în camera VAR. Nu știu dacă are ceva împotriva Rapidului sau e vorba de valoarea lui ca arbitru. Rămâne de văzut. Cei care analizează trebuie să vorbească despre asta.

Rusandu are talentul de a strica toate meciurile. Astăzi nu a fost în cea mai bună zi a sa.

Într-o seară în care nu-ți merge nimic bine, se mai pune și arbitrul deasupra... E foarte greu să scoți rezultatul dorit. Nu a fost seara noastră astăzi”, a spus Mutu, în conferința de presă.

VIDEO cu faza » Gol anulat total aiurea în Chindia - Rapid! Ce-a văzut VAR-ul?!

Adrian Mutu, după Chindia - Rapid 2-1

Suntem supărați, bineînțeles, am pierdut un meci într-o manieră care nu e OK, am intrat foarte relaxați pe teren. A fost o lipsă de atitudine și asta s-a văzut.

Nu caut scuze pentru jocul pe care-l prestează echipa adversă, noi trebuie să realizăm că suntem sus în clasament, iar asta ne obligă să jucăm bine contra unor echipe care practică antifotbal uneori. Trebuie să venim cu ceva în plus pentru a putea tranșa jocul în favoarea noastră.

Paul Iacob a interpretat greșit faza primului gol și ne-a costat, dar pun totul pe relaxare”, a declarat Mutu la Orange Sport.

Săpunaru a venit la interviuri: „Să nu mai facem la niciun meci ce am făcut azi!”
Chindia - Rapid 2-1
Săpunaru a venit la interviuri: „Să nu mai facem la niciun meci ce am făcut azi!”

Adi Mutu, după Chindia - Rapid 2-1: „Am vrut să creez un șoc în prima repriză”

Întrebat despre schimbările din minutul 36, când i-a înlocuit pe Costache și Ioniță II cu Papeau și Luckassen, Mutu a precizat: „Dacă aș fi putut, aș fi schimbat mai mulți jucători atunci. N-a fost ziua noastră. Am încercat să creez un șoc în echipă pentru a reveni. Am jucat slab o repriză și a fost greu ulterior, chiar dacă am dominat, n-am mai reușit să revenim”.

VIDEO » Moldovan, declarații la finalul înfrângerii cu Chindia: „E un rezultat rușinos, ne pare rău”

Nu știu de ce a fost anulat golul, nu vreau să găsim o scuză pentru relaxarea cu care am intrat pe teren, dar dacă ne anulezi un gol perfect valabil, devine tot mai greu. Rusandu nu ne poartă noroc, dar poate e vorba și despre valoare
Adrian Mutu, antrenor Rapid

Cele mai tari imagini din Chindia - Rapid:

+13 FOTO

Clasamentul actualizat din SuperLiga:

Citește și alte știri din SuperLiga:

Faza etapei » Neagoe i-a oferit arbitrului de rezervă ochelarii lui. Ce a urmat

Mihai Stoica, emoții mari la FCSB - FC Argeș: „Nu am trăit niciodată asta!” + titularul cu probleme medicale: „Nu trebuia să joace!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
flob
flob  •  07 Octombrie 2022, 08:06
Postat de thefirstman pe 04 Octombrie 2022, 14:55

Pe Chindia ati egalat-o anul trecut la acel 2-2 dintr-un offside identic si Chivulete a validat golul, atunci a fost ok, de ce nu ati multumit arbitrajului ca v-a dat un punct nemeritat? Nu fiti ipocriti !

Care offside? Vezi că tu confunzi acel 2-2 cu chindia 0-1 fcsb

flob
flob  •  07 Octombrie 2022, 08:04
Postat de atthur pe 05 Octombrie 2022, 13:40

Ca să-i răspund și eu pudibondului responsabil cu "discriminarea",echipa lu' Lăcătuș și Belodedici e FIX cea a lui Becali,fie că-ți place ție sau ba......

Eu dacă merg sa îți închiriez apartamentul și ți-l renovez înseamnă că este al meu? De ce nu a luat și stadionul Ghencea? Că și acolo a băgat bani. Becali dacă ar fi vrut steaua trebuia să plătească pt marca, nume etc. Dar a zis că e mai ieftin să își facă el club nou și să îi fraierească pe naivi.

atthur
atthur  •  05 Octombrie 2022, 13:40
Postat de flob pe 05 Octombrie 2022, 12:11

Și că sa ii răspund fanului care a ținut cu echipa la care a fost simbol Lăcătuș și au activat jucători precum Ilie Dumitrescu sau Bănel Nicoliță, iar acum fiind fanul altei echipe la care activează un Florinel Coman. Afla că și Petrolul, Sf Gheorghe, UTA sau Sibiul au mai multe șanse decât afacerea Becali, echipa fara nume, aia care conține doar inițiale care nu înseamnă nimic.

Ca să-i răspund și eu pudibondului responsabil cu "discriminarea",echipa lu' Lăcătuș și Belodedici e FIX cea a lui Becali,fie că-ți place ție sau ba......

Vezi toate comentariile (48)
Comentează