FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Acord pentru transferul lui Andrea Compagno! Unde va juca italianul și ce sumă primește FCSB

Andrea Compagno
Andrea Compagno

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2024 10:57 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 19:18

Andrea Compagno, 27 de ani, pleacă de la FCSB! Clubul roș-albastru a ajuns la un acord cu Tianjin Jinmen Tiger, echipă din prima ligă din China.

După mai multe săptămâni de discuții, Andrea Compagno și-a găsit echipă. Va juca în Chinese Super League, pentru Tianjin Jinmen Tiger (Tianjin TEDA), echipă care a încheiat sezonul pe locul 8. FCSB a ajuns la un acord cu echipa din campionatul chinez și, conform surselor GSP, va primi 120.000 de euro în schimbul fotbalistului. Despre subiect a scris și digisport.ro.

Compagno mai avea o ofertă din Turcia, de 450.000 de euro, mult mai avantajoasă pentru clubul lui Becali, însă italianul a preferat să joace în China, după ce s-a consultat și cu soția sa. Sâmbătă seară, Andrea va pleca spre China.

4 goluri în 18 meciuridin actualul sezon al Ligii 1 a reușit Andrea Compagno pentru FCSB

Becali și-a dorit să îl cedeze pe italian în „Țara Semilunei”, însă Compagno a refuzat mutarea, deoarece l-a tentat mai mult varianta din China.

Gigi Becali îl amenințase pe Andrea Compagno: „Dacă-mi pun ambiţia, atunci pun al doilea contract” 

Gigi Becali a inclus o clauză în momentul în care Compagno a semnat cu FCSB. Clubul avea posibilitatea să îi prelungească înțelegerea lui Andrea pe încă doi ani, ar mai fi trebuit doar să fie înregistrată la LPF, actele fiind deja semnate. Patronul roș-albaștrilor amenința că îi va da o lecție italianului.

„Dacă-mi pun ambiţia, atunci pun al doilea contract. Pun al doilea contract şi stai pe bară acolo, să vezi cum este! Asta i-am zis lui MM Stoica: «Îl am pe Compagno, jucătorul meu căruia îi dau salariul, dar eu nu am atacant la echipă, nu am jucători». 

Băi, să vină la antrenamente şi să-l vedem la joc! De ce să nu-l vedem? Nu e niciun conflict. Ei vor să fie mai deştepţi ca să fiu eu fraier şi eu nu vreau să fiu. Dacă vor să facă lucrurile astea, dar ei aşa au făcut socotelile. Impresarul a zis să-l dăm (n.r. - aproape gratis) liber, că să nu-l pierdem în vară liber. Stai aşa că activez al doilea contract!”, a declarat Gigi Becali, la Orange Sport.

Adrian Mititelu l-a criticat pe Gigi Becali

Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, l-a atacat pe Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Motivul? Mititelu consideră că Becali l-a distrus pe Andrea Compagno. Italianul era cumpărat în urmă cu un an și jumătate de FCSB de la FCU Craiova, cu 1,5 milioane de euro. Deși a fost golgheterul echipei în primul sezon, Compagno a fost tras, ușor-ușor, pe linie moartă în actuala stagiune.

„Compagno e un fotbalist de mare valoare, foarte serios. El merită să îl ții în echipă. Becali l-a distrus. De asta nu îi mai dau niciun jucător. Omul, în viață, când are necazuri, mai trece peste, dar acum nu.

Poate îl dădeam pe Compagno direct în afară, dar aveam atunci nevoie de bani urgent. Îmi pare rău, e un băiat foarte serios. Eu am doi jucători importanți acolo, Jibril și Blănuță, ar însemna să nu mai joace ei dacă vine el.

Compagno va ajunge la echipe mult mai mari decât FCSB. Rămâne liber de contract acum, în vară, nu se întoarce la noi, el va merge înainte, nu dă înapoi”, a declarat ieri Adrian Mititelu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO Adrian Mititelu, despre Andrea Compagno: ”Compagno rămâne cel mai bun număr nouă din România”

Citește și alte articole:

Mihai Stoica, declarații uluitoare despre fotbalistul care nu vrea să aibă concurență: „Aveam mare încredere în el. Are o mare problemă”
FCSB
Mihai Stoica, declarații uluitoare despre fotbalistul care nu vrea să aibă concurență: „Aveam mare încredere în el. Are o mare problemă”
Gigi Becali l-a luat la țintă după derby-ul cu Farul: „Nu e firesc! Dacă n-ai inteligență, degeaba”
FCSB
Gigi Becali l-a luat la țintă după derby-ul cu Farul: „Nu e firesc! Dacă n-ai inteligență, degeaba”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (48)
varsator28
varsator28  •  11 Aprilie 2024, 19:14
Postat de Randoomlegend pe 11 Aprilie 2024, 15:49

ei uite ca am avut dreptate,sunt 10,5 puncte avans cu 7 etape inainte de final. qed.

Felicitari. Ce e al tau e al tau. Sper totusi ca cine va castiga sa investeasca in tineri romani si sa se ridice sportul romanesc. Inca o data felicitari pentru preconizare.

Randoomlegend
Randoomlegend  •  11 Aprilie 2024, 15:49
Postat de varsator28 pe 11 Februarie 2024, 15:57

Nu are logica ca se mai pot schimba lucruri? Cum spui tu. Vom vedea. Cine e mai puternic sa castige. Eu respect orice echipa. Deci mult succes tuturor.

ei uite ca am avut dreptate,sunt 10,5 puncte avans cu 7 etape inainte de final. qed.

varsator28
varsator28  •  11 Februarie 2024, 15:57
Postat de Randoomlegend pe 11 Februarie 2024, 11:39

??? anul trecut a avut farul avans de vreo 10 puncte la un moment dat si culmea ca tot farul a castigat.deci ce spui tu nu are nicio logica

Nu are logica ca se mai pot schimba lucruri? Cum spui tu. Vom vedea. Cine e mai puternic sa castige. Eu respect orice echipa. Deci mult succes tuturor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează