FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Jucătorii au fost șocați când l-au văzut pe „Prințul” Cristea cum era îmbrăcat la grătar, la Snagov: „Apoi a început caterinca” + Un dinamovist, criticat: „Se îmbrăca urât”

Adrian Cristea
Adrian Cristea

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 21:30 / Actualizat marti, 12 martie 2024 21:30

Anamaria Prodan a povestit în podcast-ul ei cum a venit Adrian Cristea la un grătar organizat acum zece ani la Snagov, pe vremea când era jucătorul lui Laurențiu Reghecampf la FCSB. ♦ „La costum și cu mănuși albe”, a dezvăluit impresara. ♦ Fostul fotbalist a mărturisit că era victima glumelor lui Cristi Pulhac, la Dinamo, dar i-a servit o replica acidă fostului coleg.

Adrian Cristea, 40 de ani, a câștigat ultimul trofeu de campioană cu Dinamo, apoi a fost campion cu FCSB, câștigând o Cupă a României și cu Petrolul. Mijlocașul ofensiv a impresionat prin tehnica sa de pe terenul de fotbal, dar și prin cuceririle din afară gazonului, prin relațiile sale cu femei celebre, intens mediatizate.

Adrian Cristea, la grătar, la Reghe și Prodanca la Snagov: „La costum și cu mănuși albe"

Deunăzi, fostul jucător a fost invitat în cadrul podcast-ului "Eu sunt Anamaria Prodan", în care impresara l-a intervievat pe Cristea. Cei doi au depănat diverse momente din viața fostului internațional. Unul a fost amuzant.

Interviu spectaculos cu Adrian Cristea: „Am fost prea boem. Am făcut doar ce am vrut. M-am maturizat după ce-am ieșit din fotbal.
INTERVIU
Interviu spectaculos cu Adrian Cristea: „Am fost prea boem. Am făcut doar ce am vrut. M-am maturizat după ce-am ieșit din fotbal.

În urmă cu un deceniu, "Prințul" era jucătorul lui Laurențiu Reghecampf la FCSB, iar antrenorul de la acea vreme a roș-albaștrilor era căsătorit cu Anamaria Prodan. Erau celebre grătarele pe care cei doi le organizau în casa lor de la Snagov, la care participau foarte mulți jucători.

12meciuri a adunat Cristea pentru FCSB, marcând un gol și având un assist

În timpul podcast-ului, Anamaria Prodan a rememorat un moment de la o astfel de reuniune, cu Cristea și cu ceilalți jucători în prim plan.

"La un moment dat, când am făcut un grătar la noi acasă, la Snagov, toți jucătorii de la FCSB au venit în șort de baie. Voiau să stea pe barcă, să înoate. În fine. Pe final, a apărut și «Prințul» (n.r. Cristea).

("Într-un costum alb", se aude vocea fostului jucător). Era îmbrăcat într-un costum impecabil, la cămașă, cu o pereche de mănuși albe pentru condus. Nu am să uit toată viața. El a intrat foarte zâmbitor și s-a oprit la un moment dat după ultima scară. Atunci băieții au început caterinca", a comentat Anamaria Prodan.

Eu sunt mai timid de fel. Sunt o persoană mai timidă, mai introvertită, de multe ori am fost catalogat ca fiind arogant. Fals!
Adrian Cristea

Cine i-a dat pornirea lui Adrian Cristea în materie de stil vestimentar: „Tata era un tip mai sobru"

Fostul fotbalist a explicat de unde provine stilul său vestimentar. "E o plăcere personală de-a mea. Poate asta vine de la tata, era un tip mai sobru, la costum, la cravată.

Erau vremuri când bărbații așa ieșeau din casă. S-au schimbat mult timpurile. Nu înseamnă că dacă cineva se îmbracă în blugi și în geacă de piele, nu are stil.

(Cine făcea glume pe seama lui?) Pulhac făcea glume. Nu-l băgam în seamă că se îmbrăca urât (râde). E greu... Dacă n-ai puțin care să vină din interior. Cu astea te naști", a reacționat moldoveanul.

9selecții a adunat Cristea la prima reprezentativă, fiind și în lotul României pentru Euro 2008

Adrian Cristea a avut și magazin de haine, a explicat critic de ce n-a funcționat afacerea

Acum foarte mulți ani, Adrian își deschisese un magazin de haine, made-to-measure, în centrul Bucureștiului, pe o străduță aproape de Piața Romană. A fost un business care nu a funcționat, jucătorul povestea într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că a fost păcălit în această afacere.

"Nu e piața în România. Uită-te pe stradă și câți bărbați vezi cu costum și cu cravată. OK, depinde de situație și de situație. Nu te poți duce la sală în costum. (râde) Bine, eu mergeam și la sacou la sala de sport, apoi mă îmbrăcam în echipament.

Un bărbat trebuie să știe să poarte un sacou, o haină", a mai spus Cristea.

Presa mi-a pus porecla «Prințul». Nu m-am autoproclamat eu astfel. La un moment dat, am avut o relație cu o domnișoară a cărei familii se ocupa de interesele familiei Sturdza în România. De aici a pornit porecla

Adrian Cristea

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Zeljko Kopic poate zâmbi. Veste uriașă pentru antrenorul dinamovist

EXCLUSIV // VIDEO Argentinianul din Superliga a explicat ce diferențe sunt între România, Bulgaria și Rusia: „Asta e cea mai importantă, o apreciez din plin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Ioano13
Ioano13  •  18 Martie 2024, 20:21

Un ziarist l-a numit( la mishto) prinț. De atunci , mai în glumă, dar și fără glumă, săracii mental îl numesc Prințul Cristea. Nu avem in România ceva mai nepotrivit. Chiar jenant dacă ar trebui sa explici unui străin. Omul e sărac intelectual, până acum câțiva ani nu știa sa vorbească inteligibil. Omul e încântat că are porecla asta și, chiar, e mândru. Atitudinea asta e încadrată perfect în imaginea naivului cu origini rurale care e luat la mishto în cercurile mai citite. PS. Dovada supremă că nu are simțul ridicolului este că el nu cere, hotărât, ca presa să nu-l mai numească așa.

reddog2100
reddog2100  •  13 Martie 2024, 22:05

Daca si asta e PRINT,atunci IANI SUCA,CIOABA si ceilalti ,ce mai sant oare ?

VardyParty
VardyParty  •  13 Martie 2024, 10:25

Astea da Dezvăluiri de impact, ßastenitos! Ce, numa’ la avocados ai lu’ Halep…?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează