FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Altă anomalie! Adrian Mititelu a anunțat cine o va antrena pe FCU Craiova în noul sezon: „Să fie lăsat să-și facă treaba!”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 20:33 / Actualizat vineri, 30 iunie 2023 01:10

Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, lasă de înțeles că, după despărțirea prematură de Joao Janeiro, va miza în continuare pe tandemul Dan Vasilică - Florin Drăgan, oamenii desemnați să conducă echipa în cantonament. Totuși, patronul oltenilor susține în același timp și că vrea să aducă un antrenor de drept care „să-i acorde autonomie preparatorului fizic”.  

Continuă anomaliile de la FCU Craiova! Adrian Mititelu și-a expus strategia unică pe care vrea s-o abordeze la FCU în următorul sezon. După ce a încheiat socotelile cu Joao Janeiro, la nici trei săptămâni de la instalare, patronul juveților și-a propus să angajeze un alt antrenor, deși principalele decizii vor fi luate de Florin Drăgan (n.r. - antrenorul secund din acte) și Dan Vasilică(n.r. - preparatorul fizic al alb-albaștrilor) .

Omul acuzat că lucrează antrenorii la FCU Craiova rupe tăcerea într-un interviu exploziv: „Mititelu ar fi nebun să țină un informator într-un post important?”+ explică „scandalul” cu Janeiro și spune ce l-ar face să plece imediat
FCU CRAIOVA
Omul acuzat că lucrează antrenorii la FCU Craiova rupe tăcerea într-un interviu exploziv: „Mititelu ar fi nebun să țină un informator într-un post important?”+ explică „scandalul” cu Janeiro și spune ce l-ar face să plece imediat

Adrian Mititelu: „Lumea îl lăuda pe Nicolo Napoli, dar Florin Drăgan făcea 90% din lucruri”

„În acest moment, echipa este antrenată de cei care au pregătit echipa de la momentul plecării lui Croitoru (n.r. - Drăgan și Vasilică). Eu am mare încredere în acești oameni și o să-i ajut cu alt antrenor licențiat PRO în perioada următoare. Strategia cu Drăgan și Vasilică a dat roade, am încredere în această echipă, indiferent de ce zic unii. 

Nu vă luați după modelul lui Gigi Becali! (n.r. - de a instala un „principal”-marionetă). Voi aduce încă un antrenor licențiat, care să completeze echipa. Dar preparatorul fizic are libertate și autonomie totală! Voi aduce un antrenor care să-i dea autonomie preparatorului fizic. E o situație mai atipică, dar asta e. 

Florin Drăgan e un necunoscut pentru dumneavoastră, dar muncește foarte mult, știe fotbal, e foarte dedicat. Lumea l-a lăudat pe Nicolo Napoli, dar nimeni nu știa că Florin Drăgan făcea peste 90% din lucruri”, a spus Mititelu, la „Fotbal Club” pe Digi Sport.

Adrian Mititelu: „Aduc un antrenor care să lase preparatorul să lucreze”

Finanțatorul din Bănie a continuat:

„Toți mă înjură că nu l-am ținut pe Napoli. E prietenul meu, n-am nimic cu el. S-a întâmplat ca echipa să aibă rezultate după revenirea lui Napoli, dar oamenii nu știau ce e în spate. 

Nicolo știa unde vine, știa că trebuie să le lase mână liberă lui Drăgan și Vasilică. Dan Vasilică are autonomie! Să fie lăsat să-și facă treaba! Repet, aduc un antrenor care să lase preparatorul să lucreze. Cred că o să fie român de data asta”.

VIDEO Dan Vasilică, despre zvonul scandalului dintre el și Joao Janeiro: „Nici n-am avut când să avem divergențe”

Citește și alte știri de acutalitate: 

Dan Vasilică, preparatorul de la FCU Craiova: „Când eu antrenam ca Neubert, eram considerat nebun”+ Îl are ca model pe fostul antrenor al sprinterului Ben Johnson

Omul acuzat că lucrează antrenorii la FCU Craiova rupe tăcerea într-un interviu exploziv: „Mititelu ar fi nebun să țină un informator într-un post important?”+ explică „scandalul” cu Janeiro și spune ce l-ar face să plece imediat

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (41)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  01 Iulie 2023, 01:24
Postat de SuntetiPrecumCovidul pe 30 Iunie 2023, 13:46

Scuze, TIborSzoltan, trebuia să pun și ghilimelele, ca să înțelegi din prima! "***" ar fi trebuit să citești, dar te-ai grăbit! Te rog, nu-mi da nota 4 la română tocmai acum, în vacanță și tocmai tu, cu nickname-ul ăsta! ???? Dacă te duce mintea și poți fi ironic, fii! Dar nu da dovadă de lipsă de educație, alege-ți mai atent limbajul, să nu mai ajungi să fii cenzurat!???? Și nu, nu am nimic împotriva Universității, atâta timp cât cei ca tine nu atacă aiurea, fără noimă! Înțelege că ce face Mititelu, face pe banii lui! Suntem liberi să ne uităm în altă parte sau să ne vedem de treburi, dacă nu ne convine! Este valabil și pentru Rotaru, atâta timp cât ceea ce face, face pe banii lui... Érted, barátom? ????

Exact asta nu intelegi! Ce face acum cu clona (copiaza) o fi pe banii lui! Faptul ca a furat din conturile Stiintei, nu a mai fost din banii lui! A fost din conturile clubului! E relativ simplu, trebuie sa citesti un pic! Nu erau banii lui! A furat din conturile Stiintei, a furat din bugetul statului! Asta nu se uita! Faptul ca esti in vacanta poate fi o perioada frumoasa pentru tine! Nu iti lua totusi vacanta de la gândire!!! Eu nu am mai avut vacanta de 18 ani, salariatii mei au … concedii! Dupa fe vei termina scoala, vei înțelege diferenta! In ultimii 18 ani cred ca am avut 3 zile de concediu! Tu, daca ai vacanta, te rog ca dupa ce se încheie vacanta, sa te pui cu burta pe carte! Asa nu se mai poate! Treci prin scoala exact ca gasca prin apa!!! Dar vorbesti despre lucruri pe care nu le intelegi: mândria si prostia se platesc! Iar mititelu le are din plin! Din pacate si niste susținători ai clonei arestatului sunt restanțieri la gândire! Incearca sa te extragi dintre ei!!!

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  01 Iulie 2023, 01:16
Postat de george.br pe 30 Iunie 2023, 21:36

Nu te supara, dar jocul frumos se datora lui Nicolo. Cat despre incredere, eu unul am pierdut-o. Toate faptele stupide ale strategului au sapat in ea pana au distrus-o.

Nu cred! Un prostovan a vazut pe altul si mai prostovan! Clonatilor: la Targu jiu, la Petroșani cu voi!!

SuntetiPrecumCovidul
SuntetiPrecumCovidul  •  30 Iunie 2023, 23:48
Postat de george.br pe 30 Iunie 2023, 21:31

Il confunzi, prietene! Nu e asta ungur cum nici eu nu sunt popa! Asta-i un prost, un atarnator din marginea Bucurestiului.

Păcat... Dacă era, poate mai avea vreo juma' de scuză... ????

Vezi toate comentariile (41)
Comentează