Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 18:55 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 19:23

Adrian Mititelu jr. a răbufnit și el la adresa lui Mihai Rotaru, pe care-l consideră vinovat pentru mesajele vulgare adresate familiei sale la derby-ul Craiovei de sâmbătă seară, încheiat cu scorul de 1-1. În urma acestui episod, Mititelu jr. a exclus orice variantă a fuziunii între cele două echipe.

Mititelu jr. s-a enervat pe mesajul suporterilor adverși, dar și pe atitudinea oamenilor din clubul rival, inclusiv a crainicului, care a pronunțat greșit numele jucătorilor lui FCU Craiova.

Gigi Becali a pus ochii pe un rapidist, chiar înaintea derby-ului cu FCSB: „Valoros! Cel mai bun jucător al lor”
FCSB - Rapid
Gigi Becali a pus ochii pe un rapidist, chiar înaintea derby-ului cu FCSB: „Valoros! Cel mai bun jucător al lor”

Adrian Mititelu jr: „Nu va exista nicio fuziune, autocarul nostru e mai scump decât baza lor”

Adrian Mititelu jr. a exclus din start varianta fuziunii între cele două echipe din Craiova: „Am fost luați peste picior deși părea din partea lor că se dorește pace, să nu se mai spună că familia Mititelu caută scandal. Nu va exista nicio fuziune, autocarul nostru e mai scump decât baza lor. Noi am băgat 20 de milioane de euro până în 2009. 

Din cauza lui Rotaru familia mea a avut probleme financiare timp de șase ani, mi-a recunoscut public că el m-a încurcat cu PUZ-ul terenului. M-a sunat acum două zile să merg la stadion, acum zice că am cumpărat în 2009 meciul cu Vasluiul lui Porumboiu. Cum să spui că am cumpărat un meci dacă tatăl meu și-a amanetat casa să plătească jucătorii”.

Adrian Mititelu jr: „Dacă eu îl primesc pe Rotaru cu un asemenea mesaj îi convine?”

Adrian Mititelu jr. consideră că mesajul vulgar adresat familie sale a fost încurajat de conducerea clubului, potrivit Fanatik: „Din minutul 60 să apară acel mesaj și să nu iei măsuri este rușinos pentru această echipă de corporatiști. 

Nu poți să acuzi Peluza Sud, nu au venit niciodată cu acest mesaj. Una este să ne înjure galeria, alta este să apară un mesaj cât casa. Dacă eu la meciul retur îl primesc pe Rotaru cu un asemenea mesaj îi convine? Pot să fac asta, cine mă oprește? Pun un mesaj la fiecare etaj cu familia Rotaru, pun și poza cu copiii și cu nevasta”.

Vezi și alte știri:

„Hagi a dat-o în nori” » Reacții în Spania despre cum a ratat Ianis de la punctul cu var
ALAVES - ALMERIA 1-0
„Hagi a dat-o în nori” » Reacții în Spania despre cum a ratat Ianis de la punctul cu var
Pericol maxim pentru Marius Șumudică » Ce se întâmplă dacă va pierde meciul de luni cu Rizespor
TURCIA
Pericol maxim pentru Marius Șumudică » Ce se întâmplă dacă va pierde meciul de luni cu Rizespor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”