FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FARUL 4-0

EXCLUSIV / VIDEO Vasilică l-a surclasat pe Hagi, dar Mititelu jr. anunță un nou antrenor la FCU Craiova de săptămâna viitoare: „Vrem să vină cu staff-ul lui”

Adrian Mititelu Jr. +37   FOTO
Adrian Mititelu Jr.

Articol de , , - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 23:00 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 00:00

FCU Craiova a spulberat campioana Farul Constanța, scor 4-0, în runda cu numărul 8 din Superliga. Într-un dialog cu reporterul GSP înaintea meciului din Bănie, Adrian Mititelu Jr, fiul lui Adrian Mititelu, a anunțat că echipa va avea un nou antrenor principal începând cu săptămâna care urmează.

FCU Craiova a vrut să-l instaleze pe Marius Șumudică pe banca tehnică a echipei și să-l numească pe Florin Prunea drept noul președinte al grupării, dar negocierile au picat în cele din urmă. 

Adrian Mititelu s-a afișat la „oficială” cu ceea ce ar putea fi noua siglă a lui FCU Craiova
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu s-a afișat la „oficială” cu ceea ce ar putea fi noua siglă a lui FCU Craiova

Într-un interviu acordat GSP înaintea partidei FCU Craiova - Farul 4-0, Adrian Mititelu Jr. a precizat că noul antrenor va fi numit în această săptămână. Pe lista scurtă s-ar afla două-trei nume. 

VIDEO. Adrian Mititelu Jr. anunță că noul antrenor al lui FCU Craiova va fi numit în această săptămână: „Vrem să vină cu staff-ul lui”

 - A fost o perioadă destul de tumultoasă la echipă și foarte agitată. Cum vă simțiți?
 - Eu sper să trecem peste toată această perioadă grea în care ne aflăm, să facem un joc defensiv mai bun, să fim doar cu golurile marcate să nu mai încasăm. Per total e o perioadă destul de tumultoasă la noi în familie de vreo 15 ani.

 - Aveți în plan să aduceți un antrenor în această pauză?
 - Clar! Asta ne dorim și vrem să vină cu staff-ul său. Vrem să dăm drumul la treabă și să urcăm în clasament.

 - Sunt tot felul de nume care s-ar afla pe lista dumneavoastră. Se vorbește despre Anton Petrea, Eugen Neagoe, Trică.
 - Nu pot să vă dau nume acum. Cert este că negociem cu mai mulți antrenori, iar săptămâna viitoare acesta va fi numit. Avem 2-3 nume pe lista scurtă. N-aș vrea să dau nume, dar ce pot să vă confirm este că sunt toți români.

Adrian Mititelu Jr., despre disputa cu Marius Șumudică: „Am vrut doar să-mi apăr clubul!”

În continuare, Adrian Mititelu Jr, a vorbit despre motivele pentru care Marius Șumudică și Florin Prunea nu au mai ajuns la FCU Craiova

 - S-a trecut peste episodul cu Marius Șumudică? A fost un scandal destul de mare.
 - Cred că în presă a fost un scandal. Noi doar am clarificat niște aspecte pe care domnul Șumudică le-a făcut în defavoarea noastră. Am vrut doar să-mi apăr clubul!

 - Cu domnul Prunea ce s-a întâmplat de n-au mai mers negocierile? Vă mai gândiți la un alt președinte?
 - Pur și simplu, după cum a spus și dumnealui, ne-am împotmolit la o clauză. E clar că avem în plan să punem și un președinte, dar acum nu ne putem grăbi. În ultimul an asta am făcut și n-au mers lucrurile așa cum a trebuit.

Adrian Mititelu Jr., despre decizia din procesul privind palmaresul Universității Craiova: „Nu m-a dezamăgit”

Mititelu Jr. a vorbit și despre decizia justiției de a interzice FCU Craiova să își mai atribuie în vreun fel numele și palmaresul Universității Craiova, care au fost câștigate de CS Universitatea Craiova.

 - Cât de mult v-a dezamăgit decizia luată în privința palmaresului?
 - Chiar nu m-a dezamăgit! În România trebuie să te aștepți la orice. Clar vom ataca decizia, iar termenul din ce am înțeles va fi undeva în toamnă.

 - Vă pare rău că s-au dezis cei din peluză și alți suporteri după această decizie cu palmaresul?
 - Nu s-au dezis mulți suporteri. La meciul cu Rapid au fost 13.000 (n.r.  - 7.700 de spectatori au privit din tribune FCU Craiova - Rapid, cifră oficială), nu suntem foarte departe la acest capitol față de cei de la CSU. Ok, recunoaștem că au galeria prezentă la fiecare meci, dar nu ne facem niciun stres. Dacă vor veni rezultatele, aceștia se vor întoarce.

 - Mai credeți într-o unire, într-o singură echipă?
 - E cam prematur, dar este o ipoteză greu de realizat. Nimic nu e imposibil.

Adrian Mititelu Jr., despre posibilele mutări de trupe de la FCU Craiova: „Vrem un lot puternic pentru acest an”

Fiul patronului craiovean a fost chestionat și în legătură cu jucătorii care ar putea veni sau pleca de la FCU Craiova.

 - În ciuda rezultatelor sunt jucători care se remarcă: Baeten, Bahassa, Bauza?
 - Chiar și Chițu aș completa. Sekou Sidibe a început foarte bine! Și-n apărare așteptăm un cuplu de fundași. Lacroix n-a mai jucat de mult timp și se vede asta. A mai venit și Diamantis, iar cât de curând vom mai avea un transfer tot în defensivă.

- Zilele trecute doamna Elisabeta Lipă anunța că va reveni „Legea Novak”, care-i va afecta cluburile cu mulți străini, și se anunță penalizări destul de mari.
- Sincer nu știu cum se va aplica această lege în plin campionat! Este o inepție! Ar da peste cap planul multor echipe din liga 1! Ar fi un haos! În plin campionat, nu! Asta se poate face peste 5 ani/ Trebuie să-ți iei din timp niște măsuri ca și club, ai niște contracte semnate cu jucătorii străini și un lot. Nu poți să schimbi totul din mers că vrea un ministru peste noapte. E vorba de foarte mulți bani.

 - Cât v-ați dori să luați pe Baeten, Bahassa, Bauza?
 - Dacă se poate și 20 de milioane! Glumesc! Au fost niște oferte pentru ei pe care nu le-am putut accepta. Poate în iarnă sau vara viitoare să se realizeze. Deocamdată, vrem un lot puternic pentru acest an și să reglăm problemele din defensivă.

 - V-au supărat plecările unor jucători importanți precum Andre Duarte?
 - E greu să ai de-a face cu astfel de oameni care nu respectă contractele! N-ai ce să le faci, doar să te judeci cu ei. Eu zic că vom câștiga procesele cu ei sută la sută.

Citește și: 

MM Stoica insinuează că poate Pancu a fost băut când i-a răspuns lui Tavi Popescu: „Când a vorbit, dimineața sau seara? Abject!”

Eugen Neagoe, „înțepături” în direcția lui Rotaru și Reghecampf: „Cât am fost eu, am dominat FCSB. Portarul advers era omul meciului, nu al nostru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
legio.sud
legio.sud  •  04 Septembrie 2023, 11:37

Da se vorbește prin Booveni că a fost contactat tata Sdrobiș , momentan este acasă la Tg. Ocna în refacere , își aduce stafful , unul care să-i plimbe câinele și un bucătar că în rest se descurcă singur …

sevilla_19.86
sevilla_19.86  •  04 Septembrie 2023, 08:11

Ce se vede acum in jocul lui FCU este muncs lui Dica!!!Ar trebui continuat cu el!

johny2003
johny2003  •  04 Septembrie 2023, 04:26

Adyta! Daca ai outa, il aduci pe Napoli, bah!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează