FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCU CRAIOVA 1-1

Adrian Mititelu Jr. atacă dur arbitrajul din Copou: „Am asistat la răzbunarea familiei Kovacs!”

Adrian Mititelu Jr. +9   FOTO
Adrian Mititelu Jr.

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 07:06 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 09:17

Adrian Mititelu Jr, fiul patronului FCU Craiova, crede că deciziile controversate de arbitraj luate în timpul partidei cu Poli Iași, scor 1-1, reprezintă o răzbunare a familiei Kovacs în urma declarațiilor date de familia Mititelu împotriva acesteia de-a lungul timpului. 

Duminică după-amiază, în Copou, „central” a fost Iulian Dima, iar în camera VAR a fost Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs. 

Darius Olaru rupe tăcerea, după controversa de la naționala României: „Asta m-a deranjat! Jucam dacă mi se cerea”
FCSB - FC VOLUNTARI 0-0
Darius Olaru rupe tăcerea, după controversa de la naționala României: „Asta m-a deranjat! Jucam dacă mi se cerea”

Faza de arbitraj controversată s-a petrecut în minutul 61, când Ionuț Ailenei, portarul lui Poli Iași, a ieșit hazardat din poartă și l-a lovit cu capul în umăr pe Aurelian Chițu, atacantul oltenilor. 

+5 FOTO

Dima i-a arătat roșu goalkeeper-ului moldovenilor, dar Kovacs l-a chemat la marginea terenului pentru a revedea faza. Ulterior, acesta a schimbat decizia și i-a arătat lui Ailenei galben. Verdictul a fost contestat de cei de la FCU Craiova. 

La faza imediat următoare, Leo Lacroix, fundașul elvețian al lui FCU Craiova, a primit al doilea cartonaș galben din partea lui Iulian Dima în urma unui fault ușor comis de acesta asupra lui Sergiu Buș. 

Adrian Mititelu Jr. a spus că nu este posibil ca acel cartonaș roșu primit de Ionuț Ailenei să fie anulat de către VAR, catalogând decizia drept o răzbunare a familiei Kovacs împotriva lui FCU Craiova. 

Adrian Mititelu Jr., aspru la adresa arbitrajului, după Poli Iași - FCU Craiova: „Am asistat la răzbunarea familiei Kovacs”

„În seara aceasta (n.r. - duminică) am asistat la răzbunarea familiei Kovacs în urma declarațiilor noastre de-a lungul timpului. Nu este posibil să fie anulat acest roșu de ultim apărător.

Chiar dacă mingea nu a intrat în poartă, portarul îl obstrucționează violent și clar pe Chițu, care nu mai poate lovi cum trebuie balonul cu capul. Kovacs cel mic a ținut expres să îl corecteze pe Dima și să anuleze cartonașul roșu.

Două minute mai târziu, Lacroix protejează mingea și fără intenție îl atinge pe Buș care cade spectaculos si primește al doilea galben. Incredibilă desfășurare de forțe a familiei Kovacs

Felicit echipa că a avut forța de a egala în 10 oameni, iar cu puțină șansă puteam chiar învinge”, a precizat Adrian Mititelu Jr., potrivit Fanatik. 

VIDEO. Cristiano Bergodi, despre Antonio Sefer, noul antrenor al celor de la FCU Craiova și scandalul din cadrul naționalei Italiei

Citește și: 

Florin Răducioiu, mesaj direct pentru un om de bază de la FCSB: „Mai puține vorbe și mai multe fapte”

Urmează demiterea lui Burcă? Cum s-au apărat Voicu & Nicolescu când au fost confruntați de fanii lui Dinamo: „Cine aduce jucători? Antrenorul, da?”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
FcUnicaCraiova
FcUnicaCraiova  •  27 Octombrie 2023, 14:39

Doar Univca Craiova conteaza. Alaturi de domnul Mititelu A !!!

george.br
george.br  •  23 Octombrie 2023, 19:39
Postat de bridges pe 23 Octombrie 2023, 12:23

Tatuatule, tu dupa fiecare meci faci o criza! Altceva nu mai stii? Atat de limitat esti?

Pai se pare ca *** esti chiar tu, din moment ce te legi de tatuajele omului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  23 Octombrie 2023, 16:54
Postat de danny_l pe 23 Octombrie 2023, 11:34

Ați jucat la intimidare, agresiv ,doar provocări, simulări gen Buș, acum îi dau dreptate lui Becali , Buș chiar e un jucător fără caracter, Becali la simțit de asta la mazilit de la FCSB,cu jocul ăsta liga 2 scrie pe voi.

:)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează