FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO Adrian Mititelu a vorbit despre conflictul cu Nicolo Napoli, pe care l-a numit pentru a 10-a oară antrenor la FCU Craiova

Adrian Mititelu / Foto: captură de ecran FCU Craiova (Facebook)
Adrian Mititelu / Foto: captură de ecran FCU Craiova (Facebook)

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2024 14:19 / Actualizat joi, 21 martie 2024 16:38

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, a vorbit deschis despre relația pe care o are cu antrenorul Nicolo Napoli. Tehnicianul oltenilor a lansat un atac la adresa conducerii formației din Bănie, înainte să își dea acordul pentru al 10-lea mandat al său la echipa patronată de Mititelu.

Mititelu a explicat că pentru el este mai importantă prietenia care îl leagă de Napoli, astfel că nu a avut vreo mare problemă să îl numească din nou în funcția de antrenor principal la FCU Craiova și să nu țină supărare față de italian.

Edi Iordănescu, întrebat frontal despre Mitriță: „Trenul e în mers”
ROMÂNIA
Edi Iordănescu, întrebat frontal despre Mitriță: „Trenul e în mers”

Totodată, finanțatorul oltenilor a spus că Napoli a fost „instigat de anumite persoane” pentru a lansa atacuri la adresa conducerii clubului.

VIDEO Adrian Mititelu l-a iertat pe Nicolo Napoli, după ce antrenorul l-a atacat

„Nicolo Napoli este amicul meu. Din păcate, el este manipulat, poate prea mult spus manipulat, este instigat de anumite persoane care se folosesc de imaginea lui și l-au făcut de multe ori să facă niște afirmații, părerea mea, nepotrivite și care au dus la anumite rupturi între noi și el.

Au fost chestiuni de moment, pentru că îl cunosc de prea mulți ani pe Nicolo Napoli ca să țin supărare pe el. Și faptul că l-am adus și mi-am călcat cuvântul arată clar că a fost mai important sentimentul meu de amiciție cu el decât anumite afirmații.”, a declarat Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, pentru pagina de Facebook a clubului oltean.

Nicolo Napoli, pus în încurcătură la revenirea în Superligă

La finalul derby-ului FCU Craiova – Universitatea Craiova, scor 1-2, din ultima etapă a sezonului regular, Nicolo Napoli (62 de ani) a fost pus în încurcătură de jurnaliști.

Nicolo Napoli s-a aflat la primul meci din al 10-lea mandat pe banca lui FCU Craiova. N-a avut debutul dorit din niciun punct de vedere. Eșecul din derby a fost dublat de un moment bizar în fața camerelor TV.

Cu o săptămână înainte să bată palma cu Adrian Mititelu, antrenorul a lansat un atac direct la adresa oficialilor lui FCU Craiova, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

Întrebat cum poate colabora cu oamenii din conducere în aceste condiții, Napoli s-a eschivat: „Nu, nu cred. O imagine cu ce? Cu poza mea?! Facebook ziceți? Nu cred”.

În tot acest timp, reporterul îi arăta mesajul pe telefon.

Citește și:

Raul Rusescu, despre cel mai recent caz de dopaj din Superliga: „L-ar putea costa cariera!”
GSP LIVE
Raul Rusescu, despre cel mai recent caz de dopaj din Superliga: „L-ar putea costa cariera!”
Simona Halep, mesaj pentru Darren Cahill după eliminarea de la Miami Open
MIAMI OPEN
Simona Halep, mesaj pentru Darren Cahill după eliminarea de la Miami Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează