FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - DINAMO

EXCLUSIV / VIDEO Adrian Mititelu, „on fire” la FCU Craiova - Dinamo: „Vă spun o chestie și fac o afirmație responsabilă!” + de la Costantino, la Legiunea a XIII-a Gemina și Mădălina Ghenea

Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, a trecut prin toate subiectele fierbinți ale Superligii. Dialogul cu reporterii GSP a avut loc înaintea partidei cu Dinamo. +11   FOTO
Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, a trecut prin toate subiectele fierbinți ale Superligii. Dialogul cu reporterii GSP a avut loc înaintea partidei cu Dinamo.

Articol de , - Publicat vineri, 02 februarie 2024 21:50 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 22:34

Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, a trecut prin toate subiectele fierbinți ale Superligii. Dialogul cu reporterii GSP a avut loc înaintea partidei cu Dinamo, câștigată cu 2-1.

Adrian Mititelu a presimțit victoria cu Dinamo. A venit optimist la stadion și a jonglat cu subiectele. E încântat de Giovanni Costantino, vrea să câștige Cupa României și ca formația lui Kopic să rămână în Superligă. 

Adrian Mititelu, show înaintea meciului cu Dinamo » Din ce mașină a coborât la stadion
FCU Craiova - Dinamo
Adrian Mititelu, show înaintea meciului cu Dinamo » Din ce mașină a coborât la stadion

VIDEO. Adrian Mititelu, spectacol la FCU Craiova - Dinamo

Adrian Mititelu încă n-a renunțat la play-off: „E greu, dar e posibil. Dacă vom câștiga cu Dinamo și la Galați, putem spera. Avem față de primele 6. Dar trebuie să avem și puțin noroc. Noi suntem pregătiți și de varianta a doua, să luptăm pentru câștigarea play-out-ului. Avem și Cupa României, o nouă șansă în plus”.

Adrian Mititelu a revenit la sentimente mai bune față de antrenorul Giovanni Costantino, impresionat de cât de repede a învățat limba română: 

Mi-a zis de la prima întâlnire că el în 2-3 luni va învăța limba română. S-a ținut de cuvânt. Chiar eram curios cum stă. Am rămas și eu uimit. Acum o vorbește binișor. Atunci, în Giulești, a fost o scăpare făcută de mine. Îmi place de el, îmi place cum muncește. E tânăr. E tobă de carte, foarte bun teoretician. Ca om e foarte perspicace, combativ. Când are dreptate, își susține punctul de vedere. Are un stil asemănător cu cel al oltenilor. Mergem la ocupația romană, Legiunea a XIII-a Gemina. Facem legături între olteni și ei
- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

VIDEO. Adrian Mititelu: „Dinamo trebuie să rămână în Liga 1!”

„Sincer, îmi doresc ca Dinamo să rămână în Liga 1. Nu o spun de complezență. Uite, un meci cu Dinamo, chiar dacă nu mai vine lumea ca altădată, are mare însemnătate. Vă spun o chestiune. Fac o afirmație responsabilă. În următorii 2-3 ani va fi foarte greu de bătut. 

Dinamo trebuie să rămână în Liga 1. Sper ca de meciul viitor să câștige tot. Sunt mulți care le cântă prohodul, inclusiv dinamoviști. E invidie și acolo”, a spus Mititelu pentru GSP.ro. 

FOTO. Adrian Mititelu și-a luat bolid de 230.000 de euro: personalizat cu FCU Craiova

+7 FOTO

Mititelu a încheiat cu o glumă legată de Mădălina Ghenea, fană recunoscută a fotbalului din Bănie: „Nu e la meci, dar o să o invit. Întâi trebuie să vorbesc cu Dimitrov, să văd dacă o lasă”. Ghenea și Dimitrov nu mai formează un cuplu de mult timp. 

Citește și alte știri din Superligă: 

Ianis Stoica schimbă echipa! Atacantul de la FCSB rămâne în Superliga
FCSB
Ianis Stoica schimbă echipa! Atacantul de la FCSB rămâne în Superliga
Dorinel Munteanu nu se teme de Rapid: „Nu e invincibilă”
RAPID - OȚELUL
Dorinel Munteanu nu se teme de Rapid: „Nu e invincibilă”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
tallpaiadului
tallpaiadului  •  06 Februarie 2024, 08:52

Cu blana si cu sapca aia, Mititelu arata ca un soldat *** din armata lui Fidel Castro :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Activistul
Activistul  •  05 Februarie 2024, 13:14

Mititelu... gogoși proaspete pentru presa de scandal: show, spectacol, a "răbufnit", "derapaj" etc.

danglumetu
danglumetu  •  03 Februarie 2024, 21:11
Postat de Van_Basten pe 03 Februarie 2024, 00:09

Mititelu a încheiat cu o glumă legată de Mădălina Ghenea, fană recunoscută a fotbalului din Bănie: „Nu e la meci, dar o să o invit. Întâi trebuie să vorbesc cu Dimitrov, să văd dacă o lasă”. Mititelule, esti in forma buna, se pare. Ai dat dat vreun tun si ai bani de un weekend cu Madalina?! Sau doar de o cina?!

rautaciosule, pentru ala mic, bre! cu asa masina si asa guleras, cred ca o tinteste pe mama aleia!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează