FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

Angajatul lui FCU Craiova care susținea că a fost înjunghiat în centrul Craiovei ar fi înscenat totul » Reacția lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de - Publicat sambata, 31 decembrie 2022 11:37 / Actualizat sambata, 31 decembrie 2022 11:53

Angajatul lui FCU Craiova 1948 care susținea că a fost înjunghiat în urmă cu câteva zile în centrul orașului, pentru că purta însemnele clubului, ar fi înscenat incidentul. 

Bărbatul în cauză ar fi făcut acest lucru pentru a se apropia de Adrian Mititelu, patronul grupării oltene, pe care l-a cunoscut în penitenciar, scrie Gazeta Olteniei. 

CONTEXT: 

  • Un angajat al FCU Craiova, la baza sportivă a clubului, susținea că a fost înjunghiat și agresat fizic în Craiova. Bărbatul a spus că a fost abordat de un grup de indivizi în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, în apropierea centrului Craiovei.
  • Agresorii l-ar fi amenințat, înjurat, apoi luat la bătaie. Unul dintre aceștia ar fi lovit victima în zona abdomenului cu obiect ascuțit, după spusele acesteia.
  • Angajatul FCU a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.
  • „Bărbatul le-a declarat polițiștilor că, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de 4-5 tineri, pe care nu-i cunoaște, fiind lovit de unul dintre aceștia cu un obiect înțepător în zona abdominală”, au transmis autoritățile, potrivit portalului local editie.ro.

Bărbatul a fost acum reținut timp de 24 de ore, fiind acuzat de inducerea în eroare a organelor judiciare. 

Imaginea care dă fiori la Cluj! Întâlnire-șoc cu Petrescu » Unde și cu cine a fost surprins antrenorul CFR-ului în penultima zi din an
CFR Cluj
Imaginea care dă fiori la Cluj! Întâlnire-șoc cu Petrescu » Unde și cu cine a fost surprins antrenorul CFR-ului în penultima zi din an

În continuarea cercetărilor privind evenimentul din seara zilei de 26 decembrie a.c., prin care un bărbat de 36 de ani, din județul Vaslui, a sesizat că ar fi fost înjunghiat, de persoane necunoscute, pe o stradă din municipiul Craiova, în seara zilei de 29 decembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au dispus reținerea bărbatului de 36 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

În urma sesizării depuse de bărbat, din seara zilei de 26 decembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au întreprins un complex de activități investigativ-operative, audieri de martori și vizionări de imagini de pe camerele de supraveghere, din zona comiterii faptei, bărbatul nefiind observat în zonele pe care acesta le-a indicat polițiștilor.

În fapt, acesta este bănuit că a reclamat în mod fals agresiunea din seara zilei de 26 decembrie, inducând în eroare organele judiciare.

Cel în cauză a fost întrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, urmând ca în cursul zilei de mâine, 30 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

- Comunicat al Poliției Craiova

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova 1948, a spus că angajatul nu mai are ce căuta în curtea grupării pe care o patronează și că se dezice total „de astfel de oameni”. 

Adrian Mititelu: „Un astfel de individ nu mai are ce căuta în curtea noastră”

„În detenție, am cunoscut fel și fel de oameni. În majoritatea cazurilor, în spatele acestora, se ascunde o dramă. Am încercat să ajut cât de mult am putut. Acestei persoane implicate în acest caz i-am oferit șansa unui nou început. I-am oferit un loc de muncă decent plătit și multe alte lucruri necesare pentru a-și asigura existența.

Din păcate, uneori, atunci când vrei sa faci bine, de fapt îți faci ție rău. Deși am fost avertizat cu privire la colaborarea cu astfel de persoane, am preferat totuși să cred că poate profita de o nouă șansă. Însă, din păcate, m-am înșelat.

Individul în cauză s-a comportat cum nu se poate mai rău. Evident că un astfel de gest nu poate fi tolerat și mă dezic total de astfel de oameni. Un astfel de individ nu mai are ce căuta în curtea noastră”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit Gazetei Olteniei. 

Citește și:

Nicolae Dică e gata să revină în Liga 1! Negocieri intense în ultimele zile din an

Nelu Varga a spus tot! Cine e fotbalistul plătit cu 48.000 de euro lunar și ce l-a bulversat: „Am rămas șocat când am auzit ce face Steaua”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (19)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  01 Ianuarie 2023, 10:20
Postat de balotelli pe 31 Decembrie 2022, 17:43

La mulți ani tuturor suporterilor olteni, indiferent de echipa pe care o susțin. Respect tuturor fanilor anti-Dinamo și anti-Fcsb. Să uităm pentru o zi de orgolii, de tot ce ne-a dezbinat, de rivalitățile locale... și să ne amintim că adevărații dușmani ai Științei și ai fotbalului românesc sunt profitorii de la echipele din capitală. An nou fericit și Forza Știința!

bravo ma frustratule .. anti dinamo.. anti fcsb.. ce ai mancat de revelion? iarasi praz.. poate ai bagat si un carcalete.. si un pic de apa cu doliu primita cadoua...

GionVaiani
GionVaiani  •  01 Ianuarie 2023, 00:28

2023, te rog da-le mai mult creier la mititei !!!

ku.ba
ku.ba  •  31 Decembrie 2022, 19:24
Postat de balotelli pe 31 Decembrie 2022, 17:43

La mulți ani tuturor suporterilor olteni, indiferent de echipa pe care o susțin. Respect tuturor fanilor anti-Dinamo și anti-Fcsb. Să uităm pentru o zi de orgolii, de tot ce ne-a dezbinat, de rivalitățile locale... și să ne amintim că adevărații dușmani ai Științei și ai fotbalului românesc sunt profitorii de la echipele din capitală. An nou fericit și Forza Știința!

La Mulți Ani, frate ardelean! Sa ai un Revelion de vis oriunde te vei afla la trecerea anilor! Forța Stiinta!!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează