FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Adrian Mutu a prefațat partida dintre Clinceni și Rapid: „Cel mai complicat meci la nivel mental” + Care este obiectivul anunțat de „Briliant”

Adrian Mutu (43 ani), antrenorul de la Rapid, a analizat meciul din deplasare cu Academica Clinceni, programat sâmbătă, 19 martie, de la ora 15:00.
Adrian Mutu (43 ani), antrenorul de la Rapid, a analizat meciul din deplasare cu Academica Clinceni, programat sâmbătă, 19 martie, de la ora 15:00.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 13:59 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 19:12

Adrian Mutu (43 ani), antrenorul de la Rapid, a analizat meciul din deplasare cu Academica Clinceni, programat sâmbătă, 19 martie, de la ora 15:00.

  • Academica Clinceni - Rapid se joacă sâmbătă, 19 martie, de la ora 15:00. Partida e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe Digi 1, Telekom 1 și Look Sport.

La conferința de presă, tehnicianul a explicat că se așteaptă la un meci extrem de dificil, chiar dacă este vorba despre un duel cu o echipă net inferioară pe hârtie și care nu are nimic de pierdut.

Adrian Mutu a prefațat meciul dintre Clinceni și Rapid

Chiar dacă echipa sa este favorită, Mutu a ținut să precizeze cât de importantă va fi concentrarea într-un astfel de meci în care adversarul nu are nimic de pierdut. 

„Probabil va fi cel mai complicat meci la nivel mental pentru noi. Venim după o perioadă bună și nu trebuie să fim relaxați. Cel mai mult mă interesează atitudinea de când am venit aici. Asta vreau să văd și mâine, o atitudine corectă.

Atunci când întâlnești o echipă care nu are nimic de pierdut, ambiția jucătorilor ei de a demonstra va fi foarte mare, ceea este periculos pentru noi. Niciun meci nu este câștigat de dinainte și nimeni nu-ți va face cadou nimic”, a spus Adrian Mutu

Adrian Mutu, despre obiectivul de la Rapid

Tot la conferința de presă, Mutu a vorbit despre scopul acestor meciuri din play-out pentru Rapid. Antrenorul vrea să construiască o echipă puternică pentru sezonul viitor.

„Obiectivul nostru se leagă de constuirea echipei pentru sezonul următor. Ăsta e obiectivul de când am venit aici. Trebuie să ne conslidăm identitatea la fiecare meci. Indiferent de adversarul pe care îl întâlnești, dacă tu nu esti pregătit mental și nu te ridici la nivelul meciului, atunci va fi foarte greu”, a declarat Mutu.

Adrian Mutu înaintea partidei cu Academica Clinceni: „Nu e ușor să joci cu o echipă care nu are nimic de pierdut”

Citește și alte știri despre Liga 1:

Gigi Becali spune lucruri trăsnite » Îl laudă pe Tavi Popescu pentru un capitol la care jucătorul stă extrem de prost!

Universitatea Craiova i-a prelungit contractul unui fotbalist-cheie până în 2027

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
argus
argus  •  18 Martie 2022, 20:17

L-am "atacat" pe Iosif pentru ca nu a reusit sa formeze nucleu al echipei, ca nu a reusit sa "il vada" pe Rares Ilie ca titular de drept (in nici un meci nu a fost lasat sa joace intreg meciul), ca in afara de "lungaaa...", echipa renuntase la jocul de pase s.a. "pacate"! Acum, dupa un joc mai bun (nu doar pt. ca a castigat ultimele doua meciuri) echipa pacatuieste prin individualism (Sefer este "bun de batut"; incapatanat sa traga la poarta indiferent daca are coechipieri mai bine plasati!), practic, in ultima faza "baga capu'n pamant" de parca nu ar fi joc de echipa! Nu in ultimul rand, tehnica, lipsa de precizie a paselor, cred ca se datoreaza neexersarii zcestora la antrenament! Vreau si sper sa vad, o echipa care sa fie oglinda "briliantului", cu jucatori in cautarea unui coechipier mai bine plasat, care sa ridice capul din pamant inainte de a trage la poarta! Jucatorii pot! Antrenorul poate! Atunci ce ar lipsi, dedcat voinat jucatorilor de a fi ai buni, mai competitivi si nu in ultimul rand, mai "cu minte"!

ucluj2011
ucluj2011  •  18 Martie 2022, 19:51

Bravo Mutu! Respect!

balotelli
balotelli  •  18 Martie 2022, 16:36

De Sharon Stone n-a mai zis nimic? Nu l-au mai întrebat ziariștii incomozi dacă e "pregătit mental" să pupe steagul? Că la meciul fără spectatori cu Dinamo n-a avut cine să-i ceară asta. Sau a făcut-o deja și n-am fost io pe fază?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează