FOTBAL  »  Superliga  »  APARIȚIE

FOTO Adrian Mutu, la prima apriție publică după ce și-a făcut implant de păr

Adrian Mutu și-a făcut implant de păr +35   FOTO
Adrian Mutu și-a făcut implant de păr

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2024 12:49 / Actualizat joi, 28 martie 2024 14:01

Adrian Mutu și-a făcut transplant de păr în pauza pentru meciurile echipelor naționale. Iar la prima conferință înainte de reluarea Superligii, antrenorul de la CFR Cluj a apărut cu o șapcă neagră pe cap. „Feroviarii” au meci cu Sepsi pe 29 martie, de la 20:30.

Recunoscut pentru faptul că mereu a avut grijă de imaginea lui când era fotbalist, „Briliantul” nu renunță la obiceiurile sale. Iar acum a mers în Turcia pentru a-și completa podoaba capilară. Imaginea cu Mutu la prima apariție după implantul de păr, în galeria foto de mai jos:

FOTO. Adrian Mutu și-a făcut implant de păr

+31 FOTO

Fostul fotbalist a mers la o clinică renumită din Turcia, care se laudă cu parteneriate cu West Ham și Bologna, pentru a-și face implant. Ulterior, atât clinica respectivă, cât și Mutu au postat pe Instagram mai multe imagini din momentul intervenției, cu antrenorul tuns la zero, și cu tratamentul făcut imediat după implantul de păr.

Prețul unei intervenții de acest gen variază între 2.300 și 3.800 de euro. Adrian Mutu și-a explicat decizia, având o replică amuzantă.

„Am venit până în Turcia. Începe să te lase și părul și alte lucruri. Nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni. Am pus puțin păr, așa în în părți. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede? Zici că îl am pe Robert Niță și pe Messi pe extreme. A trecut timpul. Nu e dureros. Eu am dormit. Durează câteva ore. Eu am dormit. E o treabă migăloasă. Nu este chiar așa ușor”, a spus Adrian Mutu la emisiunea „Fanatik Superliga”.

Prezent în studio, Vivi Răchită a venit cu o replică amuzantă: „Eu trebuie trebuie să stau două zile, dorm două zile”. Iar Mutu i-a răspuns imediat: „Mămă, Vivi, e groasă! O lună stai”.

VIDEO. Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia

Citește și:

Prima decizie luată de UTA după suspendare » Anunț din interior: „Cei îmbrăcați în negru au făcut doar scandaluri”
UTA ARAD
Prima decizie luată de UTA după suspendare » Anunț din interior: „Cei îmbrăcați în negru au făcut doar scandaluri”
Decizie radicală anunțată în platoul GSP: „FCSB e un subiect închis pentru mine!” + Cine crede că e marea favorită să câștige Superliga
PRIETENII LUI OVIDIU
Decizie radicală anunțată în platoul GSP: „FCSB e un subiect închis pentru mine!” + Cine crede că e marea favorită să câștige Superliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close