FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

FOTO Adrian Mutu, ironie la adresa lui Mihai Stoica: „Înainte și după meci”

Adrian Mutu. 
Foto: Raed Krishan (GSP) +20   FOTO
Adrian Mutu. Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 10:30 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 11:37

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul celor de la Rapid, a postat, în mediul online, mai multe mesaje de susținere primite din partea fanilor giuleșteni, după victoria împotriva celor de la FCSB, scor 1-0, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Superligii. 

Tehnicianul rapidiștilor a ținut să le aducă aminte internauților și ce mesaj avusese Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, înainte de meci. Oficialul roș-albaștrilor a spus că FCSB va câștiga contra Rapidului și că nu se teme de atmosfera din Giulești. 

Elias Charalambous și Mihai Pintilii nu se înțeleg! Dispută în vestiarul FCSB: se ceartă care să conducă
FCSB
Elias Charalambous și Mihai Pintilii nu se înțeleg! Dispută în vestiarul FCSB: se ceartă care să conducă

Adrian Mutu, activ în mediul online, după Rapid - FCSB 

Adrian Mutu a repostat, la InstaStory, o poză de pe contul„vișiniu.ro”, în care apare MM și declarația lui dinaintea meciului alături de o imagine cu Mutu la finalul partidei, zâmbind.

Adrian Mutu, ironie la adresa lui Mihai Stoica: „Înainte și după meci”
Sursă foto: Instagram @adrian10mutu

A urmat o postare făcută de o fană a Rapidului, care a scris următorul mesaj: „Un om care știe să recunoască dacă a greșit, care știe să își asume și care are coloană vertebrală. Cu tine până la sfârșit, Mister!”. Postarea a fost însoțită de o poză cu Mutu, sărbătorind victoria contra vicecampioanei. 

Adrian Mutu, ironie la adresa lui Mihai Stoica: „Înainte și după meci”
Sursă foto: Instagram @adrian10mutu

Și Beatrice Stăncioiu, soția lui Eduard Stăncioiu și nașa fiului lui Mutu, Tiago, a ținut să-l felicite pe antrenor, după meciul cu FCSB, postând un mesaj în limba engleză: „Vremurile grele creează oameni puternici. Și fiecare experiență dificilă ne dă oportunitatea să arătăm de ce suntem capabili. Ești rege!”. 

Adrian Mutu, ironie la adresa lui Mihai Stoica: „Înainte și după meci”
Sursă foto: Instagram @adrian10mutu

VIDEO. Atmosferă electrizantă pe stadionul Giulești în startul partidei Rapid - FCSB

Citește și: 

Astăzi este termen în procesul în care Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mită » Fostul președinte LPF, așteptat la Înalta Curte de Casație și Justiție

Laszlo Balint, OUT de la UTA Arad » E înlocuit de Mircea Rednic! Comunicatul oficial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
Karma
Karma  •  25 Aprilie 2023, 17:04
Postat de mafa pe 25 Aprilie 2023, 13:43

Se vede ca sti ce sunt alea !!...cred ca inainte sa incepi sa scri ***de aia esti asa batut in liniute.

Ai idee daca au ajuns camioanele alea cu mobila la Cluj ? Alea care cica schimba culori...din rosu fac galben :))) Ca poate se supara CCA pe voi ...si iar nu mai castigati in urmatoarele 10 meciuri :))) Ca stiti voi...fara CCA e greu :)))

Karma
Karma  •  25 Aprilie 2023, 16:53
Postat de lapusneanul pe 25 Aprilie 2023, 12:48

fecesebistii uita esențialul, multe echipe au câștigat în inferioritate numerica...aia cu doua eliminări e relativa , dacă îl elimina ( meritat) pe Onea, poate Grigore nu mai avea acea intrare.. deci, nu garanta nimeni ca fcfcsb câștiga cu un om în plus...japca e atunci când se acorda eronat 11m și se marchează sau când ți se anulează goluri valabile..

Iti e greu sa treci asa ...de la un cont la altul? Dupa teoria ta...au fost echipe care a castigat dupa ce adversarii au dat gol din offside...sau dupa ce adversarii au primit 11m aiurea ...sau dupa ce.... Deci orice ar face un arbitru ... nu e problema ...decat daca e afectata sampioana cfr...atunci e ...altceva :)))) Fesnic trebuia sa dea rosu cand era cazul ...daca facea asta ...nu era o problema pentru nimeni rezultatul final ( poate Academia toporasilor castiga cu 5-0 ca se enervau si dadeau gol dupa gol ) . Ce e mai urat e faptul ca fesnic era foarte aproape de faza de fiecare data cand s-a facut ca nu intelege ...si faptul ca nu e un arbitru slab ...deci ce ramane ....?????

Karma
Karma  •  25 Aprilie 2023, 16:46
Postat de 1_0_1_0 pe 25 Aprilie 2023, 12:55

Ala e suport de lumanari. Poate ai vrut sa zici sfetnic si te-a driblat limba romana. In rest, esti bataios, ce sa zic…

ionica...tu esti trolau si inteleg ca saritul de pe un cont pe altul te....:))) Intra pe toate conturile tale ...pana la urma intelegi tu cum e cu sfesnic ala :))))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează