FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI

VIDEO Adrian Mutu, prima reacție despre presupusa ofertă din Serie A » Antrenorul a explicat ce își dorește

Adrian Mutu (44 de ani) a susținut o conferință de presă înaintea partidei pe care Rapid o joacă vineri, de la ora 20:00, în runda cu numărul 22 din Liga 1.
Adrian Mutu (44 de ani) a susținut o conferință de presă înaintea partidei pe care Rapid o joacă vineri, de la ora 20:00, în runda cu numărul 22 din Liga 1.

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2023 20:00 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2023 21:36

Adrian Mutu (44 de ani) a susținut o conferință de presă înaintea partidei pe care Rapid o joacă vineri, de la ora 20:00, cu Sepsi, în Giulești, în runda cu numărul 22 din Liga 1. 

Mutu a vorbit pentru prima dată despre interesul arătat de Salernitana, locul 16 în clasamentul din Serie A. 

VIDEO. Adrian Mutu: „Am contract până în 2025 cu Rapid”

„Nu a fost și nici nu cred că ar trebui să dezvolt acest subiect, că am fost pe lista vreunei echipe. Am contract și îmi doresc să stau până în 2025 la Rapid, poate și mai mult. Deci nu cred că mai e nimic de spus.

Nu am să răspund niciodată cu «dacă» la întrebările cu «dacă». Nu că nu vreau sau că nu vă respect, ci pentru că nu stau să discut orice zvon. Sunt sub contract cu Rapid și sunt fericit aici, sunt concentrat sută la sută și nu mă gândesc la altceva”, a spus Adrian Mutu într-o conferință de presă. 

Adrian Mutu, înainte de Rapid - Sepsi

„Un prim meci extrem de greu, cu o contracandidată directă la play-off. Bineînțeles că ne dorim să facem o figură frumoasă și să câștigăm. E foarte important pentru a ne atinge obiectivul și a continua acolo, sus. E o echipă puternică, e în stare să surprindă orice adversar. Ne gândim strict la play-off.

Am vrut să facem în seara asta primul antrenament pe noul gazon, dar din păcate nu s-a refăcut complet. Să sperăm că mâine nu o să încurce echipele și să oferim publicului un joc. Să-l calci nu e totuna cu antrenamentul. Vedem după antrenament”, a fost avancronica făcută de Adrian Mutu. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Mititelu l-a reprimit la FCU Craiova pe fotbalistul propus la rivala din oraș » Va fi în lot la meciul cu UTA

VIDEO Telefonul fără fir în Liga 1 » Moment fabulos în conferință: cum au fost traduse declarațiile noului transfer din Republica Centraficană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  19 Ianuarie 2023, 23:27

Asa Mutule, stai la Rapid, nu-i lasa :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează