FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-1

Fotbaliștii campioanei, bulversați după FCU - CFR 3-1: „E prima oară de când joc fotbal când se întâmplă așa ceva!”

Ardelenii au fost învinși de FCU Craiova, scor 1-3 / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj
Ardelenii au fost învinși de FCU Craiova, scor 1-3 / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 18:28 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 18:50

CFR Cluj a fost învinsă de FCU Craiova, scor 1-3, campioana en-titre bifând astfel prima înfrângere din noul sezon. La finalul partidei, Adrian Păun (27 de ani), fotbalistul oaspeților, a acuzat căldura infernală din Bănie.

La ora meciului, termometrele arătau 40 de grade la Craiova, partida fiind întreruptă de mai multe ori pentru ca jucătorii să se hidrateze. Adrian Păun, cel care a fost schimbat de Dan Petrescu la pauză, a declarat la flash-interviu că nu a jucat niciodată pe o asemenea temperatură ridicată.

Adrian Păun, după FCU - CFR 3-1: „E prima oară de când joc fotbal când se întâmplă așa ceva!”

„Știam ce ne așteaptă, știam cum joacă echipele lui Marius Croitoru, dar n-am avut reacție. Ne-au surprins, bravo lor, trebuie să fim mai atenți pe viitor. 

Eu sunt în formă, mă simt foarte bine, dar degeaba sunt bine fizic dacă noi nu am reușit să scoatem un rezultat pozitiv în această după-amiază. Oricum, e prima oară de când joc fotbal la acest nivel când un meci are loc pe o asemenea căldură”, s-a plâns Adrian Păun, la microfonul Prima Sport. 

Mut de uimire! Reacția lui Dan Petrescu pe bancă, după ce FCU a îngenuncheat CFR la Craiova
FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-1
Mut de uimire! Reacția lui Dan Petrescu pe bancă, după ce FCU a îngenuncheat CFR la Craiova

FCU Craiova s-a impus cu 3-1 în fața campioanei CFR Cluj, la capătul unui meci excelent făcut de formația lui Marius Croitoru.

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu, furios după FCU Craiova - CFR: „Apărarea a fost de Divizia C!” + avertisment pentru returul din Conference: „Dacă nu ne trezim, ne întoarcem cu o surpriză”

Mut de uimire! Reacția lui Dan Petrescu pe bancă, după ce FCU a îngenuncheat CFR la Craiova

VIDEO Dan Petrescu, învins pe canicula de la Craiova » FCU, victorie categorică în fața campioanei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
trink
trink  •  24 Iulie 2022, 22:43

deci ai de au castigat aveau un minus de grade or ce ? nu inteleg tevatura! daca esti fotbalist joci la 50de grade or minus 10-15! nu o mai da de gard meseria ta e sa joci fotbal si sa o faci bine nu sa plangi de temperatura! varza si capra.....

brentford
brentford  •  24 Iulie 2022, 19:39

Bai baieti,voi de ce comentati aiurea si nu faceti legatura intre declaratia jucatorului si titlu cu iz de scandal? Omul a zis ca se simte foarte bine fizic dar nu au castigat. Nu ca ar fi pierdut din cauza caldurii. Ca de obicei gesepe cauta scandalul si baga batul prin gard.

nasty1
nasty1  •  24 Iulie 2022, 19:20

Paune, nu dati vina pe vreme, ca si craiovenii au jucat pe acelasi gazon, au "beneficiat" de aceleasi temperaturi si v-au dat cu terenul in cap!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează