FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Adrian Porumboiu, încă un atac la Mihai Rotaru: „Aștept și eu o sută de milioane. Atunci mă apuc”

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 10:55 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 19:14

Fost arbitru FIFA și patron al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu continuă conflictul cu Mihai Rotaru început în urmă cu mai multe luni. Acum a făcut referire la un dosar clasat de DNA, în care finanțatorul Universității Craiova avea calitatea de „suspect”.

Adrian Porumboiu a ieșit din fotbal în urmă cu mai bine de un deceniu, când s-a retras din fruntea lui FC Vaslui. Întrebat dacă ar fi dispus să se întoarcă în Superliga, fostul arbitru FIFA a spus că l-ar tenta doar în cazul în care  Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) i-ar da 100 de milioane de lei.

Dezvăluiri senzaționale despre Romeo Pașcu » Cum fenta fostul conducător al FC Brașov întrebările incomode: „Auzi, așa tare mă doare inima!” + „S-a ascuns în saună 5-6 ore după un blat”
EURO GSP
Dezvăluiri senzaționale despre Romeo Pașcu » Cum fenta fostul conducător al FC Brașov întrebările incomode: „Auzi, așa tare mă doare inima!” + „S-a ascuns în saună 5-6 ore după un blat”

„N-ai ce să, nu... Dacă şmecherii ăştia care conduc România îmi dau 100 de milioane de la ANRP, o să mă apuc de fotbal. Îţi mai trebuie să te asociezi cu cineva?

Iftime (n.r. - patronul lui FC Botoșani) e băiat serios, dar probabil că şi el aşteaptă 100 de milioane. Trebuie să cumpărăm politicieni, dar este greu. Noi vrem să stăm acasă, să dormim acasă" este citat Adrian Porumboiu de Orangesport.ro.

Mihai Rotaru a fost suspect într-un dosar ce viza un teren supraevaluat

Porumboiu face trimitere, astfel, la patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, suspect cu ani în urmă într-un dosar clasat de DNA, ce viza un teren supraevaluat cu aproape 100 de milioane de lei.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, la 27 noiembrie 2009, Mihai Rotaru a cumpărat cu 750.000 de euro drepturile litigioase pe care o persoană le deţinea asupra unui teren de 61.857 mp, în municipiul Piteşti. Persoana respectivă a vândut aceste drepturi după ce, timp de opt ani, nu reuşise să obţină proprietăţile pe care le revendicase.

Terenul în cauză a fost supraevaluat, potrivit anchetatorilor, cu 98.780.835 lei (de 10 ori preţul real), sumă cu care Ministerul Finanţelor Publice a comunicat că se constituie drept parte civilă. În cele din urmă, DNA a considerat că faptele incriminate „nu au constituit fapte penale”.

Mihai Rotaru despre Adrian Porumboiu: „Un tip needucat, grobian, care nu are ce căuta în spațiul public”

Între Adrian Porumobiu și Mihai Rotaru există tensiuni de mai multă vreme. În noiembrie 2023, la Fanatik, fostul patron al lui FC Vaslui a afirmat că Rotaru a băgat bani la Oțelul în sezonul 2010 - 2011, când gălățenii au câștigat titlul după un duel cu Vasluiul și cu Poli Timișoara.

Replica lui Rotaru n-a întârziat: „Am văzut că toată lumea vorbește despre Știința. Cine? Porumboiu, Rednic, Tudor? Ce înseamnă ei pentru Știința?

Să nu uităm Vasluiul cum a cumpărat meciul din Bănie ca să meargă în UEFA. Atunci vorbim cu astfel de oameni. Acești oameni pot să fie cei care își spun părerea despre Știința? Nu.

Domnul Porumboiu nu are ce să vorbească despre Știința. Nu putem să ducem atât de jos nivelul discuției, nu putem să-l ducem la nivelul lui. Este un tip needucat, grobian, care nu are ce căuta în spațiul public”.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Gigi Becali surprinde: „Am ținut cu Rapid în meciul cu CFR” + „Mă aștept ca Universitatea Craiova să se bată la locul doi”

Mai puteți citi:

Moment haios cu Rareș Pop, noul transfer al Rapidului: „S-a dus la școală, i-a cerut profesoarei să schimbe note”

Nemaidorit de UTA, primit cu brațele deschise la Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
brera30
brera30  •  16 Februarie 2024, 09:38
Postat de kuba.fcu pe 15 Februarie 2024, 21:15

Aceeași papucarii asistati social sar de k .. in sus când cineva le arată adevărul! Buahahgahahahaaaaa Să vă dau ***

Vezi ca vine Miti la tine in chiloti, sa mai primesti niste ordine. Moda papucilor, tot de la voi vine, gura mica.

kuba.fcu
kuba.fcu  •  15 Februarie 2024, 21:15

Aceeași papucarii asistati social sar de k .. in sus când cineva le arată adevărul! Buahahgahahahaaaaa Să vă dau ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danucv
danucv  •  15 Februarie 2024, 14:02

Nu exista niciun patron din L1 curat ca lacrima. Daca-i ”scuturi” bine pe fiecare dintre ei, le gasesti in trecut multe lucruri dubioase ! Pe suporteri nu asta ii intereseaza insa. Pe suporteri ii intereseaza cum merge echipa si punct. Ei nu sunt (si nici nu trebuie sa fie) fani ai patronilor !! Credeti ca pe fanii lui Inter ii intereseaza ce afaceri are grupul chinez care detine clubul ? Sau pe fanii lui Milan ce afaceri are compania americana care este proprietarul clubului ?? Liverpool este detinuta de un magnat nord-american, de ale carui afaceri nu prea stie lumea prin Anglia. Si exemplele pot continua cu sutele...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează