FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

Titularul de la FCSB, urmărit de aproape de Porto și Bilbao la meciul cu Rapid

Adrian Șut, cu umărul 8 la FCSB/ FOTO Raed Krishan (GSP)
Adrian Șut, cu umărul 8 la FCSB/ FOTO Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 21:23 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 23:45

FCSB - Rapid e un meci cu mare însemnătate pentru Adrian Șut, mijlocașul roș-albaștrilor. El a fost urmărit de aproape de scouterii a două mari echipe europene.

Athletic Bilbao și FC Porto și-au trimis reprezentanții pe Arena Națională pentru a-l urmări pe Adrian Șut la derby-ul cu Rapid.

FCSB amână sărbătoarea, dar îi pune Rapidului o piedică mare în drumul spre Europa! Derby în atmosferă de vis pe Arena Națională » Clasamentul actualizat din play-off
FCSB - RAPID 2-2
FCSB amână sărbătoarea, dar îi pune Rapidului o piedică mare în drumul spre Europa! Derby în atmosferă de vis pe Arena Națională » Clasamentul actualizat din play-off

Scouterii de la Bilbao și Porto au venit la FCSB - Rapid

Scouterii au venit la meci alături de Florin Vulturar, impresarul lui Șut și un apropiat al celor de la FCSB când vine vorba de transferuri, potrivit fanatik.

Scouterii au venit din partea unor echipe mari din Europa, care sunt în grupele cupelor europene an de an. FC Porto a fost eliminată cu greu de Arsenal în acest sezon din optimile Ligii Campionilor, la penalty-uri.

Iar Bilbao e una dintre cele mai solide echipe din La Liga și câștigătoarea Cupei Spaniei în acest sezon. Bascii sunt pe locul 5 în campionat, la 3 puncte sub Atletico Madrid, locul 4. În calea transferului spre Athletic ar putea sta faptul că aceștia au tradiția de a miza doar pe fotbaliști basci.

Adrian Șut e la cel mai bun sezon din carieră, are 32 de meciuri în Superliga la FCSB și e un titular incontestabil al roș-albaștrilor. El e cotat la 2,3 milioane de euro pe transfermarkt și e în vederile selecționerului Edi Iordănescu pentru lotul României la EURO 2024.

Șut a greșit la unul dintre golurile Rapidului

Darius Olaru a deschis balul, în minutul 10 pe Arena Națională. El a profitat de mai multe greșeli în apărarea Rapidului. Borza nu a ajuns la o minge lungă spre Tavi Popescu, apoi a fost driblat cu ușurință de „decarul” de la FCSB.

Octavian a pasat în careu, unde Hromada a fost greoi și a reacționat târziu. Olaru i-a luat mingea din față și a marcat cu un șut plasat, fără șanse pentru Aioani.

Rapid nu s-a lăsat și a egalat două minute mai târziu. Adrian Șut a greșit o mingea la mijlocul trenului, iar giuleștenii au plecat pe contraatac. Mingea a ajuns la Krasniqi, care l-a învins pe Târnovanu cu un șut la colțul scurt, la fel ca în meciul din sezonul regulat, câștigat de Rapid cu 4-0.

Apoi, în minutul 16, Rapid a trecut în avantaj. Din nou, după o fază trasă la indigo cu cea din meciul câștigat de giuleșteni cu 4-0. Centrare din lovitură liberă, din dreapta, la capătul căreia s-a aflat Rrahmani de data asta. În sezonul regulat marcase Paul Iacob.

Rrahmani l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură plasată de cap, de la aproximativ 15 metri de poartă.

VIDEO. FCSB - Rapid. Atmosferă de meci mare în oraș » Imagini de la Arena Națională cu emulația creată de derby

Citește și:

Scenografia afișată de suporterii liderului FCSB la meciul cu Rapid + Cor de scandări rasiste pe Arena Națională
FCSB - Rapid
Scenografia afișată de suporterii liderului FCSB la meciul cu Rapid + Cor de scandări rasiste pe Arena Națională
Gol anulat la FCSB - Rapid » Primul verdict al specialistului consultat de GSP
FCSB - Rapid
Gol anulat la FCSB - Rapid » Primul verdict al specialistului consultat de GSP

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
eugenrc
eugenrc  •  21 Aprilie 2024, 00:30

A jucat ca un roman adevarat aflat sub presiunea de a cauta sa fie mai grozav decat este. Din pacate in cazul multora cu cat vor mai mult cu atat gresesc mai mult. E ca in vorba aia cu inecatul la mal.

Nini
Nini  •  21 Aprilie 2024, 00:10

Duță,Duță,nu a fost urmărit de nimeni. Ai fost foarte documentat...

Adyspa
Adyspa  •  20 Aprilie 2024, 22:48

La Bilbao imposibil sa ajunga pt ca ei au jucatori doar din partea lor din tara vascilor,doar din jucatori nascuti acolo

Vezi toate comentariile (6)
Comentează