FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VOLUNTARI

Adversarul perfect pentru debutul lui Adrian Mutu. Și pe bancă, și pe teren

Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a prefațat disputa cu FC Voluntari și a vorbit despre viitorul veteranilor Ciprian Deac (37 de ani) și Mario Camora (37 de ani).
Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a prefațat disputa cu FC Voluntari și a vorbit despre viitorul veteranilor Ciprian Deac (37 de ani) și Mario Camora (37 de ani).

Articol de , - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 10:30 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 13:18

Ilie Poenaru, antrenorul lui FC Voluntari, are un bilanț groaznic împotriva lui CFR Cluj: o remiză, 10 eșecuri. FC Voluntari, la fel: doar 8 puncte câștigate în 21 de întâlniri!

Adrian Mutu debutează diseară pe banca lui CFR Cluj. Echipa se află într-o situație delicată, după startul ratat în 2024, eșec surprinzător, în fața codașei FC Botoșani (0-1), și e sub presiune în condițiile în care duminică seara, la Craiova (3-0), liderul FCSB a mărit distanța din clasament la 14 puncte.

Nicolae Dică a răbufnit: „Dacă era român se spunea că «A pierdut vestiarul». Dacă vine un străin, e cel mai bun” » Ce replică i-a dat Panduru
CSU CRAIOVA - FCSB 0-3
Nicolae Dică a răbufnit: „Dacă era român se spunea că «A pierdut vestiarul». Dacă vine un străin, e cel mai bun” » Ce replică i-a dat Panduru

Ilie Poenaru are un bilanț dezastruos în fața lui CFR Cluj

Însă adversarul de astăzi, FC Voluntari, pică numai bine. Nici că se putea unul mai potrivit pentru revenirea CFR-ului pe linia de plutire. De pe bancă și până pe teren, ilfovenii au un veritabil complex în fața clujenilor.

Ilie Poenaru, antrenorul, are un bilanț catastrofal în duelurile cu Ciprian Deac, Mario Camora et comp.: o remiză și nu mai puțin de 10 înfrângeri în 11 partide directe. Ca o comparație, împotriva FCSB-ului stă mult mai bine: o victorie, 3 remize și 5 eșecuri în 9 meciuri.

FC Voluntari se face mic când dă ochii cu CFR Cluj

Voluntariul vede la rându-i negru când dă cu ochii de CFR. Este echipa contra căreia ilfovenii au cel mai mic procentaj de puncte câştigate pe prima scenă: 12,7 la sută! Concret, doar 8 puncte câștigate în 21 de partide. Scorul din tur, de pe stadionul „Anghel Iordănescu”, vorbește și el în acest sens: 1-4!

Următoarele în topul ”sperietoarelor” sunt Dinamo, 11 puncte câștigate în 23 de întâlniri directe, procentaj 15,9 la sută, și Universitatea Craiova, 14 puncte în 21 de dueluri (procentaj 22,2 la sută).

Adrian Mutu vrea să reînvie spiritul CFR-ului

Fost antrenor al ilfovenilor, pe care i-a salvat de la retrogradare în 2018, a punctat vineri, la prima sa conferință de presă după numirea în locul lui Andrea Mandorlini: „Mă aștept să văd din partea echipei o reacție după înfrângerea de la Botoșani, să reînvinem spiritul pe care l-a avut CFR în anii trecuți, acela de învingători.

Așa cum ziceam, putem spune încet, încet, dar foarte repede, pentru că suntem la CFR și nimeni nu are răbdare. Avem două obiective: câștigarea campionatului și Cupa României. Trebuie să le îndeplinim pe amândouă, cu toate că ne este foarte greu, avem adversari pe măsură”.

VIDEO. Adrian Mutu, primul interviu pentru CFR Cluj după instalare

Mai puteți citi:

Scandal uriaș la derby-ul dintre PAOK și Panathinaikos » Fatih Terim l-a jignit pe Răzvan Lucescu: „Nenorocitul dracului”

Mihai Rotaru a mers în vestiar, imediat după eșecul cu FCSB, apoi a făcut anunțul: „Din acest moment, doar asta mă interesează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
vladek
vladek  •  29 Ianuarie 2024, 19:54
Postat de catalin_cj pe 29 Ianuarie 2024, 13:39

In acelasi timp domnu Pandele e cunoscut si ca finul Pandele.

In ultimele 10 meciuri contra KOLOSVAR - PSD - Domnu Dancu, domnu' Pandele a reusit 10 infrangeri consecutive, inclusiv 2 cu 0-5. In ultimele 10 meciuri contra nasului Jijinho a reusit 1 victorie si 4 egaluri. Asa-i in superliga, contra echipelor super-profesioniste si curate si placut uscate de la Kolosvar, gasca lui Pandelica pierde an de an, meci de meci, indiferent de locul in clasament, de miza meciului. Contra FCSB se produce un miracol, devin motivati, se bat cu turbare, alearga dupa orice minge si uneori le si iese. Desigur, e doar o coincidenta.

legio.sud
legio.sud  •  29 Ianuarie 2024, 18:04

Cfr- PSD -voluntari , mutu încă trage pe căile nazale : în fiecare meci suntem favoriți , băă glumețule trezește-te …

talpaiadului
talpaiadului  •  29 Ianuarie 2024, 17:19
Postat de catalin_cj pe 29 Ianuarie 2024, 14:51

Esti putin in eroare. Meciul ala a fost fcsb hermanstadt. cu jucatori care erau la fcsb si se imbracau in vestiarul sibienilor. ce a urmat e de la sine inteles.

Amandoi sunteti in eroare, FCSB a castigat pe merit impotriva Sibiului, iar castigatoarea de azi se va decide pe teren, fara nici un joc de culise.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează