FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ahmed Bani, despre poza făcută cu Marco Verratti în Italia: „N-am schimbat prea multe vorbe, cred că era grăbit”

Ahmed Bani
Ahmed Bani

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 13:59 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 13:59

Mijlocașul lui Dinamo, Ahmed Bani (20 de ani), a efectuat astăzi vizita medicală, iar la final a vorbit despre cum trebuie să joace „câinii roșii” în Superliga, după un sezon petrecut în Liga 2. 

Transfer de 600.000 de euro la FCSB: „A semnat cu gigantul club român”
FCSB
Transfer de 600.000 de euro la FCSB: „A semnat cu gigantul club român”

VIDEO. Ahmed Bani: „Chiar nu vreau să vorbim despre obiective acum, nici n-am început bine”

„Ne apucăm de treabă, gata! A fost, cred, cea mai fericită vacanță de până acum, o vacanță scurtă, dar ne-am bucurat foarte mult de ea”, a spus mai întâi Bani. 

Întrebat despre poza pe care și-a făcut-o cu Marco Verratti, mijlocașul de la PSG, dinamovistul a spus:  „M-am întâlnit pur și simplu acolo cu el și am făcut o poză. N-am schimbat prea multe vorbe, cred că era grăbit (râde)”.

Ahmed Bani, despre poza făcută cu Marco Verratti în Italia: „N-am schimbat prea multe vorbe, cred că era grăbit”
Marco Verratti și Ahmed Bani în Capri

Ahmed Bani, mijlocaș Dinamo: „Noi trebuie să jucăm așa cum am făcut-o și anul trecut”

Ulterior, dinamovistul a făcut o scurtă radiografie a stilului de joc pe care roș-albii îl vor avea în Liga 1, dar și despre obiectivele clubului. 

„Noi trebuie să jucăm cum am făcut-o și anul trecut, chiar și mai bine, fiind un nivel mult mai bun. Noi trebuie să ne facem jocul nostru pe care o să-l pregătim în perioada următoare.

Nu vreau să vorbesc despre obiective, nici nu am început bine, nici nu ne-am antrenat deocamdată. O să vedem pe parcurs ce și cum”, a spus Bani. 

Ahmed Bani: „Rici Grigore și Giani Crețu sunt ca frații noștri”

Internaționalul român de tineret a vorbit și despre revenirile lui Ricardo Grigore și Geani Crețu la Dinamo. Cei doi au fost împrumutați de trupa din „Ștefan cel Mare” la formații de Liga 1 în sezonul trecut. 

„Rici Grigore și Giani Crețu sunt ca frații noștri și ei, îi așteptăm de mult, îi cunoaștem de atâta timp, îi așteptăm”, a precizat Bani. 

Ahmed Bani, despre cantonamentul lui Dinamo din Slovenia: „Cred că e frumos acolo”

Ahmed Bani a abordat și plecarea lui Dinamo în cantonament în Slovenia, precum și amicalul contra lui Dinamo Kiev. 

„Ne bucurăm că ieșim și noi din țară, cred că e frumos acolo. Vom juca amical cu Dinamo Kiev, o echipă foarte bună. Noi o să încercăm să ne pregătim cât mai bine și cam atât”, a spus el. 

Ahmed Bani: „Mă bucur că vom juca pe «Arcul de Triumf»”

Mijlocașul lui Dinamo a comentat și informația conform căreia Dinamo va juca pe „Arcul de Triumf” și în sezonul viitor, dar și faptul că fanii formației roș-albe au cumpărat peste 1.000 de abonamente în numai câteva ore. 

„Mă bucur că vom juca pe Arcul de Triumf, a fost casa noastră sezonul trecut și chiar ne am simțit foarte bine pe acest stadion. Fanii noștri sunt incredibili, nu mai sunt cuvinte pentru ei. Știam că o să se vândă abonamentele, chiar eram foarte foarte sigur”, a punctat Ahmed Bani. 

Mi-era dor de derby-uri, când joci cu echipele acestea de tradiție cu suporteri, meciuri mult mai tari, o atmosferă frumoasă, normal că ne era dor.

-Ahmed Bani

Citește și: 

Dani Iglesias abia așteaptă derby-urile cu FCSB din Superliga: „Suntem gata să jucăm împotriva oricui, suntem Dinamo!”

Farul a anunțat a doua plecare a verii: „Nu mai este jucătorul nostru”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  15 Iunie 2023, 16:01

Bai, Ahmed, tu ai vazut cum arata gagica lui Verratti? Cred si eu ca era grabit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează