FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 4-0

Elementul care l-a ajutat pe Albion Rrahmani să o răpună pe FCSB: „Cu el am petrecut mult timp”

Albion Rrahmani / Foto: GSP.ro
Albion Rrahmani / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2024 22:58 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 11:09

Albion Rrahmani (23 de ani) jubilează după ce a marcat două goluri în derby-ul RapidFCSB, în care alb-vișiniii și-au umilit marii rivali cu un categoric scor de 4-0.

Albion Rrahmani consideră că diferența de scor este meritată și că decisiv a fost timpul petrecut cu conaționalul său Krasniqi alături de care a format rapid o legătură.

Dan Șucu l-a „înțepat” pe Gigi Becali: „E boală grea! Ne vom strădui să nu ajungem niciodată așa la Rapid”
Rapid - FCSB 4-0
Dan Șucu l-a „înțepat” pe Gigi Becali: „E boală grea! Ne vom strădui să nu ajungem niciodată așa la Rapid”

Reacția lui Albion Rrahmani după dubla marcată contra FCSB-ului

„A fost o partidă fabuloasă. Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri. A fost o sărbătoare pentru noi toți, am sărbătorit împreună.

Am jucat foarte bine, am oferit 100 % ca efort. Am meritat această victorie și diferență de scor, am ratat unele ocazii.

Sunt foarte bine din punct de vedere fizic, piciorul meu este ok, voi face tot ce pot ca să o țin așa tot sezonul.

Norocul meu este familia mea. Moștenesc talentul tatălui meu, care a fost și el fotbalist. Mă antrenez mult cu tatăl meu. Învăț foarte multe lucruri de la domnul Bergodi și am învățat foarte multe de la antrenorii mei.

Bineînțeles că ne vom lupta să câștigăm titlul. Avem o formă foarte bună și jucăm un fotbal bun. Am petrecut mult timp cu Krasniqi și asta m-a ajutat să ne înțelegem foarte bine.”, a fost reacția lui Albion Rrahmani, la finalul derby-ului cu FCSB, la Digi Sport Special.

Rapid a relansat campionatul prin victoria-șampanie de pe Arena Națională, scor 4-0 cu „fantomele” FCSB. Rrahmani și Krasniqi au făcut spectacol, Coman n-a putut face nimic, iar Olaru și Octavian Popescu s-au numărat printre cei 43.283 de spectatori.

Golurile rapidiștilor au fost marcate de către Paul Iacob (34'), Albion Rrahmani (54' și 82') și Ermal Krasniqi (74').

Clasamentul play-off-ului (după înjumătățire)

1. FCSB - 32p
2. Rapid - 28p*
3. CFR Cluj - 27p*
4. Universitatea Craiova - 23p**
5. Farul - 22p*
6. Sepsi - 22p*

*beneficiază de rotunjire
** mai are de disputat un meci

VIDEO RAPID - FCSB 4-0. Dan Șucu: "În ciuda scorului, echipa adversă este foarte puternică. Dar aroganța e boală grea"

Citește și:

Becali a distrus 5 vedete după Rapid - FCSB: „Coman și Olaru, ZERO. În locul lui Tavi bag un jucător de 16 ani”
Rapid - FCSB
Becali a distrus 5 vedete după Rapid - FCSB: „Coman și Olaru, ZERO. În locul lui Tavi bag un jucător de 16 ani”
De aici începe lupta pentru titlu! Cum arată clasamentul după înjumătățire, programul complet + ce avantaj a obținut FCSB
PLAY-OFF
De aici începe lupta pentru titlu! Cum arată clasamentul după înjumătățire, programul complet + ce avantaj a obținut FCSB

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  10 Martie 2024, 11:44

Respect, Rrahmani!

Dansaurel
Dansaurel  •  10 Martie 2024, 09:05

Interviul lui Rrahmani. Vorbeste despre legatura cu colegul sau kosovar si-i pronunta numele KRASNICHI. Se termina interviul si se revine la Vali Moraru, care comenteaza spusele lui Rrahmani despre .... si pronunta numele KRASNICI. Pai domnule Moraru, daca un kosovar pronunta numele altui kosovar intr-un fel, de ce credeti ca e nevoie sa pronuntati dumneavoastra diferit? Imediat Pancu intervine cu o opinie si pronunta corect, KRASNICHI. Felicitari Pancone.

Dansaurel
Dansaurel  •  10 Martie 2024, 09:01

Interviul lui Rrahmani. Vorbeste despre legatura cu colegul sau kosovar si-i pronunta numele KRASNICHI. Se termina interviul si se revine la Vali Moraru, care comenteaza spusele lui Rrahmani despre .... si pronunta numele KRASNICI. Pai domnule Moraru, daca un kosovar pronunta numele altui kosovar intr-un fel, de ce credeti ca e nevoie sa pronuntati dumneavoastra diferit? Imediat Pancu intervine si pronunta corect, KRASNICHI. Felicitari Pancone.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează