FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Albion Rrahmani, de la Rapid la Real Madrid? „Voi munci pentru acest vis” + Declarații despre Liga Națiunilor: „Kosovo e mai bună decât România”

Albion Rrahmani (foto: Raed Krishan/GSP)
Albion Rrahmani (foto: Raed Krishan/GSP)

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 11:36 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 12:36

Albion Rrahmani, 23 de ani, se simte excelent la Rapid și a vorbit în presa din Kosovo despre Superliga și despre experiența pe care o trăiește la clubul din Giulești. Atacantul își dorește să ajungă în La Liga, la Real Madrid, și crede că naționala sa e mai puternică decât România, pe care o va întâlni în Liga Națiunilor.

Rrahmani a marcat opt ​​goluri și a oferit două asisst-uri în 10 meciuri. În emisiunea „Extra Time”, citată de supersport.al, atacantul din Giulești a vorbit despre adaptarea la campionatul din România și la viața din țara noastră.

Rapid și-a egalat recordul după 17 luni » Culmea, Mutu reușise precedenta performanță!
RAPID
Rapid și-a egalat recordul după 17 luni » Culmea, Mutu reușise precedenta performanță!

„La început am crezut că adaptarea mea va dura, dar toată lumea m-a primit magnific și de aceea am atins aceste cifre. Însă eu nu sunt niciodată mulțumit, îmi doresc să ating cele mai înalte culmi ale fotbalului și sper să pot continua să impresionez”.

La ce se aștepta în ceea ce privește nivelul Ligii 1? „Am crezut că campionatul este ușor, dar după ce am discutat cu Ermal Krasniqi, mi-a mai spus că nu este ușor. Am văzut că fotbalul este fizic și greu, dar m-am adaptat bine și se vede în meciurile pe care le joc.

Mi-e mai ușor acum că îi am alături pe Ermal Krasniqi și Florent Hasani, care vin tot din Kosovo. Am jucat de multă vreme cu Krasniqi și ne înțelegem foarte bine. Sper că vor veni aici mult mai mulți jucători din Kosovo, pentru că sunt mulți jucători de calitate din Superliga Kosovo”.

Albion Rrahmani vrea să joace la Real Madrid: „Voi munci pentru a-mi îndeplini acest vis”

„Au fost mai multe echipe interesate să mă transfere după startul foarte bun la Rapid. Accidentarea a îngreunat lucrurile și clubul a declarat că nu sunt pe lista de plecări în fereastra de iarnă. Lucrez cu echipa care îmi gestionează viitorul în cariera profesională și sper să ajung, în viitor, la o echipă la care să arăt ce pot și să devin mai bun.

Visul meu este să joc pentru cel mai mare club din lume pentru mine, Real Madrid. Voi munci pentru a-mi transforma acest vis în realitate”.

Kosovarul a povestit despre cum a revenit după accidentarea gravă pe care a suferit-o în urmă cu câteva luni: „A fost cea mai bună revenire posibilă pentru mine. Cu ajutorul tuturor am reușit să mă întorc și sper să obțin și mai mult în carieră”.

Albion Rrahmani: „Kosovo e cea mai bună din grupă, mai bună decât România”

România a căzut cu reprezentativa din Kosovo în grupa C3 din Liga Națiunilor, iar kosovarii se bucură că au picat cu „tricolorii” în Nations League. Celelalte echipe sunt Cipru și Lituania sau Gibraltar, în funcție de rezultatul barajului dintre cele două.

România a înfruntat Kosovo și în campania pentru Euro 2024. Ocupanta locului 101 FIFA, a avut doi selecționeri în preliminarii, francezul Alain Giresse și slovenul Primoz Gliha. Acum, federația de la Priștina e în căutarea unui alt tehnician. Kosovo are 3 jucători la Rapid (Rrahmani, Krasniqi, Hasani).

Rrahmani nu se teme de „tricolori” în Liga Națiunilor: „Cred și sper că vom domina. Din punct de vedere calitativ, suntem cei mai buni din grupă, am jucat cu România de două ori și știm că nu este un adversar ușor, dar de data aceasta suntem și mai concentrați. 

Avem jucători care au cele mai bune momente din cariera lor la cluburile pentru care joacă și sper să ne unim cu toții și să câștigăm. Kosovo e cea mai bună din grupă, mai bună decât România”.

Am vorbit cu niște prieteni care au spus că am putea pica cu România și Estonia. Nu ne-am dorit Estonia pentru că este prea frig. Suntem în grupă cu România și sper să câștigăm în două meciuri”.

VIDEO. RAPID-OȚELUL. Albion Rrahmani speră la titlu după o nouă victorie în Giulești: „Vom vedea ce se va întâmpla în play-off”

Citește și alte articole:

Elevul lui Cristiano Bergodi taie din entuziasmul general al rapidiștilor: „Să nu uităm asta” » Ce l-a impresionat în Gruia
CFR CLUJ - RAPID
Elevul lui Cristiano Bergodi taie din entuziasmul general al rapidiștilor: „Să nu uităm asta” » Ce l-a impresionat în Gruia
Kosovarii cer intervenția UEFA, înaintea meciurilor din Liga Națiunilor
Liga Națiunilor
Kosovarii cer intervenția UEFA, înaintea meciurilor din Liga Națiunilor

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
dramav
dramav  •  13 Februarie 2024, 15:20
Postat de marius1979 pe 12 Februarie 2024, 12:53

Bronzatu asta cu părul vopsit se crede mare scula ca o dat și el 2-3 goluri cu echipele din subsolul clasamentului. Nu are nici un gol dat cu primele 5 din campionat și la cum arată jocul Rapidului nu prea văd să mai dea ceva. Mai ales in playoff

A dat cu CFR si Craiova? Astea nu sunt in primele 5?

balderis
balderis  •  13 Februarie 2024, 13:42

Acuma ce ați fi vrut, să zică, că vrea să joace la Pojorîta !? Cît despre România - Kosovo, măcar să-i batem, dar chiar au jucători foarte buni !

1ianuarie
1ianuarie  •  12 Februarie 2024, 14:51

Dacă era român ce credeți că ar fi spus? A, că îi place Real Madrid și își dorește să joace acolo, cred că fiecare din noi tindem spre cele mai înalte valori, doar că e nevoie de realism.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează