FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNTÂLNIRE

GALERIE FOTO Albion Rrahmani s-a întâlnit cu premierul din Kosovo: „Atacantul preferat al întregului campionat românesc”

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2024 14:57 / Actualizat luni, 18 martie 2024 15:11

Albion Rrahmani (23 de ani) a fost convocat pentru meciurile naționalei din Kosovo pentru „dubla” cu Armenia și Ungaria, iar la scurt timp după ce-a ajuns în țară a avut o întâlnire cu Albin Kurti, prim-ministru al statului Kosovo.

Albion Rrahmani trece printr-o formă excelentă la Rapid, iar evoluțiile bune i-au adus și convocarea la echipa națională a statului Kosovo. Adversarii României din Liga Națiunilor vor juca pe final de martie cu Armenia și Ungaria.

+4 FOTO

Dar până să intre în programul de pregătire al echipei sale naționale, Albion Rrahmani a avut o întâlnire specială, cu Albin Kurti, prim-ministru al statului Kosovo.

„La prima acțiune de anul acesta, Albion Rrahmani, unul dintre cei mai în formă fotbaliști, s-a alăturat echipei. Într-un timp foarte scurt a devenit nu doar atacantul preferat al fanilor Rapidului, ci și al întregului campionat românesc” a fost mesajul pe care premierul kosovar l-a postat pe Instagram.

Ne-am întâlnit cu el și cu tatăl lui, Driton Rrahmani, care a fost și el un star al fotbalului kosovar în anii '90. Cu mare pasiune, continuă să îl sprijine pe fiul său în carieră. Cu talentul moștenit și cu muncă neîncetată, Albion are în ediția actuală a campionatului României 14 goluri în 16 meciuri”, a mai transmis politicianul.

+4 FOTO

Îmbrăcat în tricou, cu blugi și cu o geacă pe el, Albion Rrahmani n-a respectat protocolul unei astfel de vizite, ținând cont că premierul kosovar era la costum.

La finalul vizitei, Rrahmani i-a oferit lui Albin Kurti două tricouri. Unul de la Rapid și unul de la naționala kosovară.

„Vreau să câștig campionatul alături de Rapid! Apoi vreau să câștig și trofee individuale”

Citește și:

Rapid pregătește mutarea verii: Louis Munteanu, înlocuitor pentru Albion Rrahmani! „Ni-l dorim, este unul dintre cei mai buni atacanți”
RAPID
Rapid pregătește mutarea verii: Louis Munteanu, înlocuitor pentru Albion Rrahmani! „Ni-l dorim, este unul dintre cei mai buni atacanți”
Cum poate fi distras un scouter? » Omul din spatele transferurilor lui Rrahmani și Burmaz, poveste amuzantă: „Am început și eu să cânt, uitasem de ce sunt acolo!”
RAPID
Cum poate fi distras un scouter? » Omul din spatele transferurilor lui Rrahmani și Burmaz, poveste amuzantă: „Am început și eu să cânt, uitasem de ce sunt acolo!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
racetrack
racetrack  •  19 Martie 2024, 10:43

Pai e cel mai bun jucator din prima liga din Romania.

istet10
istet10  •  18 Martie 2024, 22:13

Preferat de catre cine? E un jucator al unei tari care pt romani nu exista.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  18 Martie 2024, 17:39

Domnilor ,cosovarul Rapidului a înscris 14 goluri în 16 meciuri ? Puțin, foarte puțin... Bănel Coman a înscris 15 goluri în 31 de meciuri ...asta da eficacitate; Gigi Valiza are motiv sa-si frece mâinile și sa rada de echipele adverse.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează