FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Alex Mitriță a răbufnit la interviu: „Am început din prima cu jocul care nu este...” » De ce se simte mai bine în noul sistem al lui Ivaylo Petev, pe care-l laudă public

Alexandru Mitriță se simte mai bine în noul sistem al lui Ivaylo Petev. Foto: GSP
Alexandru Mitriță se simte mai bine în noul sistem al lui Ivaylo Petev. Foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 15:28 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 16:35

Alexandru Mitriță (28 de ani), extrema stângă de la Universitatea Craiova, a anunțat că se simte mai bine sub comanda noului antrenor, bulgarul Ivaylo Petev: „Am mai multă libertate”. Un tehnician care deja l-a impresionat pe unul dintre liderii oltenilor.

Universitatea Craiova a bifat prima victorie după cinci etape fără succes în Liga 1, a învins Dinamo, scor 1-0, duminică, pe stadionul „Ion Oblemenco”. A fost un debut fericit pentru bulgarul Ivaylo Petev, antrenorul la prima reprezentație la comanda formației.

Vin turcii! Un club de tradiție din România, la un pas de a atrage investitori străini: „Există un acord de principiu”
U CLUJ
Vin turcii! Un club de tradiție din România, la un pas de a atrage investitori străini: „Există un acord de principiu”

VIDEO. Alexandru Mitriță a cerut răbdare: „Lumea trebuie să înțeleagă acest lucru”

Rezultatul a fost pozitiv pentru echipă, dar jocul formației a fost șters. Suporterii au taxat prestația alb-albaștrilor, au tratat cu răceală evoluția jucătorilor, pe stadion fiind 13.000 de spectatori. 

Vedeta echipei, Alexandru Mitriță, 28 de ani, a vorbit după victorie și a cerut răbdare, mai ales că echipa este sub comanda unui nou antrenor. Al 4-lea din actuala ediție! Juveții au început sezonul cu Eugen Neagoe, a urmat Laurențiu Reghecampf, apoi Corneliu Papură, acum este Ivaylo Petev.

2 goluriși 5 assist-uri a adunat Mitriță pentru craioveni în acest sezon în 15 etape

„Jocul... Deja am început din prima că «jocul nu e ceea ce și-ar dori suporterii». Este o victorie meritată, sunt 3 puncte, veneam după meciuri în care nu eram noi, nu ne simțeam bine. Suntem cu un antrenor nou, un sistem nou, lumea trebuie să înțeleagă acest lucru. 

Sunt poziții noi, mai ales cu mine în spatele vârfului, în trei zile nu poți face mai mult. Ne trebuie timp să ne acomodăm la ceea ce dorește Mister. În spatele vârfului mă simt mult mai bine, am mai multă libertate”, a reacționat Mitriță.

Echipa de start a Universității Craiova cu Dinamo

CSU CRAIOVA (4-2-3-1): L. Popescu - Vlădoiu, Screciu, Raul Silva, Bancu (cpt.) - Al. Crețu, Kurtic - Danciu, Mitriță, Ivan  - Koljic 
ANTRENOR: Ivaylo Petev

Alexandru Mitriță Mitriță, despre Ivaylo Petev: „Ne-a dat încrederea de care aveam nevoie”

Ivaylo Petev este de săptămâna trecută la conducerea staff-ului tehnic al alb-albaștrilor, dar deja i-a cucerit pe noii săi jucători.

2,5 milioane de euroeste cota lui Mitriță conform transfermarkt

„Vom vedea ce va fi pe viitor cu Mister, un antrenor foarte bun care ne-a arătat foarte multe în aceste prime zile. Trebuie să păstrăm aceeași linie, iar noi trebuie să facem ceea ce ne cere în plan ofensiv sau defensiv.

(Cu ce te-a impresionat noul antrenor?) În trei zile nu poate schimba multe, dar ne-a dat încrederea de care avem nevoie, că trebuie să trecem peste tot ceea ce s-a întâmplat, că este un nou început și pentru el, și pentru noi, iar acest lucru ne motivează”, a mai spus Mitriță.

Cu toții ne dorim să câștigăm, au fost 3 puncte importante și pentru noi, și pentru Mister, la primul meci, e bine că am câștigat. Ne prinde bine și pauza asta competițională, avem multe lucruri de îmbunătățit. Cu siguranță, vom arăta mai bine la următorul meci.

- Alexandru Mitriță, atacant Universitatea Craiova

VIDEO CSU Craiova - Dinamo » Partida a fost întreruptă din cauza torțelor suporterilor olteni

Citește și alte știri:

Ivaylo Petev, pe modul silențios la debutul său în România: 8 idei despre antrenorul bulgar la prima sa experiență în Liga 1

În 2004, un milionar în euro a comandat un Ferrari Enzo și a avut niște cereri nemaiauzite! Azi vrea să-l vândă cu o sumă astronomică!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
69gato
69gato  •  13 Noiembrie 2023, 21:38

Toți sunt mister????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează