FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - STEAUA, AZI, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Alexandru Bourceanu amînă transferul la Steaua

Bourceanu (stînga) ţine Steaua
în joc de glezne
Bourceanu (stînga) ţine Steaua în joc de glezne

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 iulie 2011 22:30

Mijlocaşul lui Poli a cerut timp suplimentar de gîndire roş-albaştrilor şi speră că pînă la urmă se va transfera în străinătate.


Steaua spera ca ieri să încheie negocierile pentru transferul lui Alexandru Bourceanu în Ghencea, jucător dorit insistent de Gigi Becali pentru a întări echipa lui Ronny Levy. Deşi lucrurile păreau aproape clarificate, cele două părţi stabilind toate amănuntele contractului, afacerea nu s-a finalizat.

Motivul? Fotbalistul amînă să-şi pună semnătura pe contract în speranţa că oferta pe care o are din străinătate se va concretiza. Bourceanu este tentat mai mult de o plecare în afara ţării decît de o continuare în Liga întîi. Mijlocaşul nu este mulţumit în totalitate de condiţiile pe care roş-albaştrii i le oferă. El a acceptat totuşi contractul propus de Steaua, dar doar pentru cazul în care variantele din străinătate cad.

Iancu îl forţează
Marian Iancu şi Gigi Becali s-au înţeles deja în privinţa cedării mai multor jucători timişoreni la Steaua, printre care şi cea a lui Bourceanu. Impresarul fotbalistului, Florin Iacob, a confirmat că între Steaua şi jucătorul său există un acord verbal: "Cu Steaua ne-am înţeles, dar totul va fi clar abia după ce vom analiza şi oferta din străinătate. Jucătorul şi-ar dori mai mult să ajungă afară!".

25 de meciuri a jucat Bourceanu sezonul trecut în Liga 1 la Poli, el înscriind şi un gol

150.000 de euro este salariul anual pe care conducerea stelistă i l-a propus lui Bourceanu, cu 30.000 mai mic decît la Timişoara

Moraes e disperat
Un alt jucător dorit insistent la Steaua, brazilianul Junior Moraes, aşteaptă finalizarea procesului său de la FIFA pentru a şti dacă va mai ajunge sau nu sub comanda lui Ronny Levy. Atacantul de 24 de ani se pregăteşte în continuare cu ŢSKA Sofia, însă a postat pe contul său de Facebook un mesaj în portugheză, engleză şi română prin care dă de înţeles că vrea neapărat să joace la Steaua: "Speranţa mea este în Dumnezeu!".

Costea tot n-a fost legitimat
Steaua a încercat şi ieri în zadar să-l facă bun de joc pe Mihai Costea pentru meciul cu Voinţa Sibiu, de azi, de la ora 17:00. LPF a refuzat să-i dea "viză" de joc atacantului motivînd că ANAF Dolj încă n-a trimis la Ligă o adresă prin care să ateste că şi-a recuperat datoria din partea Universităţii Craiova. Nici Emeghara n-a putut fi legitimat.

Stadionul nu e gata!
Oficialii grupării sibiene au intrat în linie dreaptă cu lucrările de amenajare a arenei de pe malul Cibinului. "Avem montate 8.000 de scaune pentru jocul cu Steaua, iar sistemul de supraveghere video este şi el funcţional. Am început să lucrăm la postamentul pentru turnicheţi, care vor fi amplasaţi pînă la meciul următor", a afirmat Ioan Hămbăşan, preşedintele sibienilor. (Cosmin Prişcă)

"Steaua e Steaua, dar nu ne sperie"
Antrenorul Voinţei Sibiu, Alexandru Pelici, a prefaţat disputa de astăzi. "Sibiul revine după ani buni de absenţe pe prima scenă şi sperăm să facem cinste, să reprezentăm oraşul cu onoare. Respectăm Steaua, care rămîne Steaua, indiferent de problemele pe care le are, dar nu ne sperie, jucăm fotbal pînă la urmă", a spus tehnicianul sibienilor.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
puiufl
puiufl  •  23 Iulie 2011, 14:10

sper sa nu aleaga steoaia, si sper sa plece din rrom-ania.....

v_for_vendetta
v_for_vendetta  •  23 Iulie 2011, 12:26

ca vine la Steaua ca nu vine este un lucru mai putin important,dar tare imi este mie ca va ramane sa joace in B!

forza1rapid
forza1rapid  •  23 Iulie 2011, 10:31

Alex daca vrei sa termini cu fotbalul alege steaua ! Si multumeste-i lui Iancu pentru cariera incheiata prematur .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează