FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesajul lui Alexandru Mitriță pentru Edward Iordănescu după golul din derby-ul cu FCU: „Orice jucător își dorește...”

FCU Craiova - Universitatea Craiova / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FCU Craiova - Universitatea Craiova / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 23:22 / Actualizat luni, 11 martie 2024 03:52

Alexandru Mitriță, marcatorul golului egalizator pentru Universitatea Craiova, în derby-ul local cu FCU Craiova din ultima etapă a sezonului regulat, speră să prindă lotul României pentru Campionatul European din 2024. Universitatea a învins FCU cu 2-1, iar la finalul partidei Mitriță a spus ce are pe suflet.

Aripa stângă a Universității Craiova a înscris din pasa fundașului stânga Nicușor Bancu și a explicat că are o relație excelentă cu apărătorul lateral, pe care îl consideră ca pe un frate.

Mihai Rotaru a intervenit imediat după victoria în fața lui Mititelu: „Nu e ironie!” + pe cine laudă: „E fabulos!”
FCU Craiova - CSU Craiova 1-2
Mihai Rotaru a intervenit imediat după victoria în fața lui Mititelu: „Nu e ironie!” + pe cine laudă: „E fabulos!”

Golgheterul oltenilor, cu 11 goluri marcate în Superligă, i-a transmis selecționerului Edward Iordănescu că va merge la echipa națională cu inima deschisă, dacă va fi convocat pentru CE 2024.

Alexandru Mitriță speră să joace la CE 2024

„După ce am marcat și primul gol a fost altfel meciul. Vă dați seama că este și o presiune. Chiar dacă nu am făcut o primă repriză bună, în a doua repriză ușor, ușor ne-am revenit.

(n.r.- despre relația cu Nicușor Bancu) Avem amândoi avem o conexiune incredibilă. Ne simțim amândoi ca doi frați și pe teren, și în afara lui.

(n.r.- despre echipa națională) Orice jucător își dorește să joace la națională. Dacă voi primi o convocare, voi merge cu inima deschisă.

Suntem acolo. Urmează un meci foarte greu cu CFR Cluj, mergem la victorie, vrem să luăm fiecare meci în parte.

Le mulțumim fanilor, au fost incredibili, ne-au susținut din primul minut, le dedicăm victoria lor.

(n.r.- dacă un meci cu FCU este mai important decât unul cu FCSB) Pentru noi este important fiecare meci” a fost reacția lui Alexandru Mitriță, la finalul jocului, la Digi Sport Special.

Universitatea Craiova a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, în derby-ul Olteniei. Mitriță (70) și Baiaram (77) au semnat reușitele pentru Universitatea în repriza secundă, în timp ce Aurelian Chițu (45) a marcat pentru gruparea patronată de Adrian Mititelu spre finalul primei reprize.

VIDEO Răsfață Mihai Rotaru jucătorii prea mult? Ce spune Alex Mitriță: ”Nu cred că foarte atașat de vreun jucător”. Ce zice de alegerea lui Băluță de a merge la FCSB

Citește și:

De aici începe lupta pentru titlu! Cum arată clasamentul după înjumătățire, programul complet + ce avantaj a obținut FCSB
PLAY-OFF
De aici începe lupta pentru titlu! Cum arată clasamentul după înjumătățire, programul complet + ce avantaj a obținut FCSB
Imaginile care vor ajunge în toată Europa! Ce făcea Napoli cu telefonul chiar înainte să înceapă derby-ul din Bănie
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA
Imaginile care vor ajunge în toată Europa! Ce făcea Napoli cu telefonul chiar înainte să înceapă derby-ul din Bănie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mattteo
mattteo  •  11 Martie 2024, 10:35

La nivel de Euro sa joci cu asta? Se loveste de adversari si cade, nu e virba ca e mic, dsr nu are ambitie, rautate pozitiva, forta, iar viteza pe mai mult de 5 metri nu are. E lenes, nu face faza defensiva. Auzi la Becali, cica sa joace asta inter alaturi de Stanciu. Stanciu la 32 de ani abia mai alearga, ala trebuie sa aiba cel putin 2 alergatori langa el la mijloc. Degeaba e in fotbal de 25 de ani....

MaxiP
MaxiP  •  11 Martie 2024, 09:14

Concurentii pe post sunt Coman (care pare peste el in acelasi campionat), Mihaila (fizic net superior, sezon bunicel la Parma) si eventual Dragus (sezon foarte bun in Turcia), daca nu va fi folosit in totalitate ca varf de atac. Cam greu sa prinda lotul.

magic4ever
magic4ever  •  11 Martie 2024, 02:59

Nu ai cum sa iti bati joc de Mitrita care e mult peste Coman si sa nu il convoci la nationala ....Iordanescu Jr sa lase rautatile si sa il convoace pe Mitrita daca a fost o disputa intre ei, interesul national trebuie sa primeze si Romania are nevoie de Mitrita la Euro,este un jolly joker care poate face diferenta si nu avem alt fotbalist roman cu calitatile lui!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează